Skoči na vsebino

KAJ STORITI, KO IMASH VSEGA POLN K...C

aakhut

Recommended Posts

:vragec:

trenutno mampoln kurac prjatlouga PC-ja

sej bi si ga shu zdrkat....samo se bojim, da she kakshnega izbrizgam

zhe tale kle chist dovolj

..OM.. :xx!: x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Poln klinčev k**** da zmeri vse name pade, sure jst lahk vse, fuck Petrini občutki pa fuck če je Petra utrujena, tut fuck če je že vse in ZA VSE prej nardila, sj lahk še mal ane...pa še mal...pa še mal pa kr še mal v nedogled, gon Petrca sj tko nimaš kej drugega pametnega počet v lajfu :sniky: :cry:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

božica, Petra :sad:

ne se jim pustit, povej jim, kar jim gre :!!:

drugač je pa prav, da veš, da držimo s tabo in da si super krasna punca xsrcbumx xrosex x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

eh ko maš vsega poln k... pač pošlješ vse skp v k... in zdej bom js ene par stvari poslal v k... tk da k... gleda vse skp... k... hm :D evo je že odleglo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dragi moji, eno fajn potovanje si privoščte, stran od vseh in vsega za kar se da dolg časa, v eno čist drugo neevropsko kulturo, med folk ki se jim ne sanja kje Slovenija sploh je in stran od vseh, ki vam najedajo živce in vseskozi nekaj pričakujejo od vas. Tudi ko se vrnete nazaj, boste na vse gledali z drugačnimi očmi, in ko se spet nabere, ponovi vajo! Men je pomagal, probite. :palec:

Najprej burno reagiraš (traja naj pet sekund in pol :palec: x:Dx ), zamahneš z roko, se obrneš stran, pozabiš in živiš dalje kot poprej......Moj moto: "Ne kompliciraj preveč in uživaj življenje." x:Dx x:Dx x;)x
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Najprej burno reagiraš (traja naj pet sekund in pol  :palec:  x:Dx ), zamahneš z roko, se obrneš stran, pozabiš in živiš dalje kot poprej......Moj moto: "Ne kompliciraj preveč in uživaj življenje." x:Dx  x:Dx  x;)x

xokx xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ce se da ne popizdim, ce se da se umaknem tistemu kar me spravla ob zivce. kdaj pase tud ksn kozarcek, lahko tud dimcek; kdaj se grem zgont s tekom v gozd al pa brezcilno lutam po mestu. vazn sam da tisto odmisls al pa premisls. cist odvisn od situacije. kaj mi v tistem trenutku najbl pase.

vsak ma svoj nacin terapije.. x?x x:o)x

Ko imaš vsega poln k...c globoko zajameš sapo, da ne preveč burno odreagiraš, potem pa paše kak sprehod v naravo, gozd...
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

ko smo imeli doma še prašiče, in sem mela vsega poln k...c, sem šla v hlev in jim povedala vse kar si mislim, kar me teži jezi boli...etc. (prašičem mislim)

vendar sem nekega dne videla, da oni niso dolžni požirati moje negativne energije, zato sem se odpravila v gozd, kjer sem drevesa uporabila za nekakšne strelovode vse moje jeze in besa, skratka vse negativne energije.

:onfire: tale mi je bil zmeraj všeč

Post mortum pocula nulla

to je pa fajn, dvojno...

prvic ker si nasla kanal, in drugic, ker si postekala, da ni lepo kar na nekoga zdaj stresat. x8Dx :palec:

ja, onfire je hud! :onfire: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oprostite izrazu prosim >> AJD VSE V KURAC! :inocent: x:Dx

Yeah :palec: mi je odleglo, off now back to work hehehe :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

jh, sam kaj pa drevesa? ...enkrat sem nekje prebrala, da je izražanje jeze povezano z modro barvo in da ta rastlinam prija....sam če so pogruntali, da rožce odreagirajo na + in - dogodke s svojo avro, pol si mislim, da jim tud naša jeza ne paše glih...mojamura, pa saj to ne gre na tvoj račun...to sem se spraševala sama, ko sem imela kakšne take izpade.....na nek način pretvorit al pa porabit to energijo, bi blo bolš.....sam mi ne uspe vedno..... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...