aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 trenutno mampoln kurac prjatlouga PC-jasej bi si ga shu zdrkat....samo se bojim, da she kakshnega izbrizgamzhe tale kle chist dovolj ..OM.. :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Jaz se ponavadi zjočem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 se ga bom dons usu k KRAVApol bom meu MACHKA al pa TIGRAsam upam, de nam kozlal k VIDRA ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Celi pesnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Poln klinčev k**** da zmeri vse name pade, sure jst lahk vse, fuck Petrini občutki pa fuck če je Petra utrujena, tut fuck če je že vse in ZA VSE prej nardila, sj lahk še mal ane...pa še mal...pa še mal pa kr še mal v nedogled, gon Petrca sj tko nimaš kej drugega pametnega počet v lajfu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 božica, Petra ne se jim pustit, povej jim, kar jim gre :!!: drugač je pa prav, da veš, da držimo s tabo in da si super krasna punca xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 akhut-ek zlomghk same lepe žvalce boš... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 eh ko maš vsega poln k... pač pošlješ vse skp v k... in zdej bom js ene par stvari poslal v k... tk da k... gleda vse skp... k... hm evo je že odleglo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 dragi moji, eno fajn potovanje si privoščte, stran od vseh in vsega za kar se da dolg časa, v eno čist drugo neevropsko kulturo, med folk ki se jim ne sanja kje Slovenija sploh je in stran od vseh, ki vam najedajo živce in vseskozi nekaj pričakujejo od vas. Tudi ko se vrnete nazaj, boste na vse gledali z drugačnimi očmi, in ko se spet nabere, ponovi vajo! Men je pomagal, probite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 nimam tolk keša, da bi si vsak mesec privošču tako turo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 ko mas vsega poln k, poslji vse v k. preprosto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Najbolje je zbesneti, nato pa se umiriti - ziher te mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Najprej burno reagiraš (traja naj pet sekund in pol ), zamahneš z roko, se obrneš stran, pozabiš in živiš dalje kot poprej......Moj moto: "Ne kompliciraj preveč in uživaj življenje." Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej burno reagiraš (traja naj pet sekund in pol ), zamahneš z roko, se obrneš stran, pozabiš in živiš dalje kot poprej......Moj moto: "Ne kompliciraj preveč in uživaj življenje." xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ce se da ne popizdim, ce se da se umaknem tistemu kar me spravla ob zivce. kdaj pase tud ksn kozarcek, lahko tud dimcek; kdaj se grem zgont s tekom v gozd al pa brezcilno lutam po mestu. vazn sam da tisto odmisls al pa premisls. cist odvisn od situacije. kaj mi v tistem trenutku najbl pase.vsak ma svoj nacin terapije.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ko imaš vsega poln k...c globoko zajameš sapo, da ne preveč burno odreagiraš, potem pa paše kak sprehod v naravo, gozd... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ko smo imeli doma še prašiče, in sem mela vsega poln k...c, sem šla v hlev in jim povedala vse kar si mislim, kar me teži jezi boli...etc. (prašičem mislim) vendar sem nekega dne videla, da oni niso dolžni požirati moje negativne energije, zato sem se odpravila v gozd, kjer sem drevesa uporabila za nekakšne strelovode vse moje jeze in besa, skratka vse negativne energije. tale mi je bil zmeraj všeč Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 to je pa fajn, dvojno...prvic ker si nasla kanal, in drugic, ker si postekala, da ni lepo kar na nekoga zdaj stresat. ja, onfire je hud! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Oprostite izrazu prosim >> AJD VSE V KURAC! Yeah mi je odleglo, off now back to work hehehe Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 jh, sam kaj pa drevesa? ...enkrat sem nekje prebrala, da je izražanje jeze povezano z modro barvo in da ta rastlinam prija....sam če so pogruntali, da rožce odreagirajo na + in - dogodke s svojo avro, pol si mislim, da jim tud naša jeza ne paše glih...mojamura, pa saj to ne gre na tvoj račun...to sem se spraševala sama, ko sem imela kakšne take izpade.....na nek način pretvorit al pa porabit to energijo, bi blo bolš.....sam mi ne uspe vedno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 boksarska vreča... o tem razmišljam tudi sama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 k maš vsega poln k..greš ven in se ga usuješ al pa zadeneš s svojim prjatlom..recimo, da je to ena izmed možnosti.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Kadar se ti dan turoben , neprijazen zdi,se sprijazni z njim in enostavno ga prespi x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>boksarska vreča... o tem razmišljam tudi sama... hehehe hep....tudi to je način,ki meni roji po glavi Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Vsega imam poln kurac :xx!: Razbijam čaše....i to je sve zbog tebeeeeeeee....... Jutri me bo pa glava bolela, ko bom mogla nove kupit! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.