Skoči na vsebino

KAJ STORITI, KO IMASH VSEGA POLN K...C

aakhut

Recommended Posts

Polhn k**** mam tipov, k ti na začetku obljubljajo gradove v oblakih, pol pa padeš na trdna tla, pa to vedno- prej al pa slej! Mah nej gre vse v k****! Zdele ne rabm resne veze (sam z njim sm jo pa hotela, pa on je "nabiju", da jo tud hoče) , morm se izživet! x:px :vragec:
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se čist strinjam! :palec:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 weeks later...
Jst mam pa puni kujac tega pjekletga dezja.... Kamor kol se obrneš sama moča.... Upam da vsaj ribe, raki pa škorpijoni uživajo...

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Jest mam pa pol k.... dežja, pa zoprnih tipov, pa ljudi, k ne vejo kaj bi radi, pa ljudi, k od mene pričakujejo 100%, dajejo pa mogoče 20%, pa ljudi k od mene pričakujejo da se bom potem, ko me totalno pomandrajo, še vedno smejčkala ko ena prfuknena opica.
It's a dog eat dog world

jest mam pa poln k...dežja itd. itd. itd.

Aja, Lejka, predvidevam, da ti visoke in tanke petke zelo ustrezajo. Z njimi jih pomendraj nazaj, preklete pr... x:Dx

Pol bomo pa videli, kdo se bo zadnji smejal. x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>jest mam pa poln k...dežja itd. itd. itd.

Aja, Lejka, predvidevam, da ti visoke in tanke petke zelo ustrezajo. Z njimi jih pomendraj nazaj, preklete pr... x:Dx

Pol bomo pa videli, kdo se bo zadnji smejal. x;)x

OOOO hvala za idejo, glih dons bom mela ene hude pete, kva jih bom :vragec:

It's a dog eat dog world

• 3 weeks later...

Glasbo do konca naglas, zraven pa skakati in vpiti, kot da je to zadnjič.

Sej bo! :onfire:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Kaj narest ko mas vsega polhn k****?! Zanimivo vprasanje, jest pizdim po svetu pa se grdo drzim ipd....zato ker vem da takrat ko mam jest vsega povhn k**** morm definitvno delat :xx!:

Takrat, ko mi pa ni treba delat grem pa z nekom na kavo in to s tistim, ki vem da me bo definitvno spravil v dobro voljo x;)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

• 4 weeks later...

Največkrat grdo gledam. Če sem pa doma slabe volje in imam vseh dost, v roke vzamem blok flavto in nanjo začnem piskat otroške pesmice in se po možnosti še kakšne nove naučim.

To me čist pomiri, saj med tem še malo zapojem. Saj se mi v bajti pol vsi smejejo, a vedo da sem se pomirila.

FIJU,FIJU,FIJUJU...

Jst morm tud vse vn dat, če ne me pol mori v nedogled, pa problem še večji rata kt že je. Samo ljudje moje neposrednosti ne jemljejo kot nekaj dobrega opažam. Tko da ponavad kdo mene razpi... pol se morm pa jst opravičt :ukid:
It's a dog eat dog world

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...