Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Polhn k**** mam tipov, k ti na začetku obljubljajo gradove v oblakih, pol pa padeš na trdna tla, pa to vedno- prej al pa slej! Mah nej gre vse v k****! Zdele ne rabm resne veze (sam z njim sm jo pa hotela, pa on je "nabiju", da jo tud hoče) , morm se izživet! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Mah, a ni totalno brezveze se sploh za kej sekirat, še posebi takrat, ko za ziher ne moreš ničesar spremenit s tem?! Sam seb in svojemu telesu škodo delaš! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 *kere teme vse si odprla po vrsti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Se čist strinjam! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, a ni totalno brezveze se sploh za kej sekirat, še posebi takrat, ko za ziher ne moreš ničesar spremenit s tem?! Sam seb in svojemu telesu škodo delaš! Morm tole še enkat povdart, da se mi usede v glavo..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 word Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Jst mam pa puni kujac tega pjekletga dezja.... Kamor kol se obrneš sama moča.... Upam da vsaj ribe, raki pa škorpijoni uživajo... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Jest mam pa pol k.... dežja, pa zoprnih tipov, pa ljudi, k ne vejo kaj bi radi, pa ljudi, k od mene pričakujejo 100%, dajejo pa mogoče 20%, pa ljudi k od mene pričakujejo da se bom potem, ko me totalno pomandrajo, še vedno smejčkala ko ena prfuknena opica. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 jest mam pa poln k...dežja itd. itd. itd. Aja, Lejka, predvidevam, da ti visoke in tanke petke zelo ustrezajo. Z njimi jih pomendraj nazaj, preklete pr... Pol bomo pa videli, kdo se bo zadnji smejal. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest mam pa poln k...dežja itd. itd. itd. Aja, Lejka, predvidevam, da ti visoke in tanke petke zelo ustrezajo. Z njimi jih pomendraj nazaj, preklete pr... Pol bomo pa videli, kdo se bo zadnji smejal. OOOO hvala za idejo, glih dons bom mela ene hude pete, kva jih bom Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Najbolj zdravo je, če koga fajn napizdim, zdravo zame, ampak zanjga pa ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbolj zdravo je, če koga fajn napizdim, zdravo zame, ampak zanjga pa ne! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 pejt pod mrzu tus, al pa dej svincnik med zobe in tko v bistvu prisilis ustnice da ti grejo na smeh in pol kr naenkrat se zacnes rezat Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Glasbo do konca naglas, zraven pa skakati in vpiti, kot da je to zadnjič.Sej bo! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Midgard 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Enostavno rečeno težave je treba preejakulirati. M Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...škoda k nisem tip..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kaj narest ko mas vsega polhn k****?! Zanimivo vprasanje, jest pizdim po svetu pa se grdo drzim ipd....zato ker vem da takrat ko mam jest vsega povhn k**** morm definitvno delat :xx!: Takrat, ko mi pa ni treba delat grem pa z nekom na kavo in to s tistim, ki vem da me bo definitvno spravil v dobro voljo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Največkrat grdo gledam. Če sem pa doma slabe volje in imam vseh dost, v roke vzamem blok flavto in nanjo začnem piskat otroške pesmice in se po možnosti še kakšne nove naučim.To me čist pomiri, saj med tem še malo zapojem. Saj se mi v bajti pol vsi smejejo, a vedo da sem se pomirila.FIJU,FIJU,FIJUJU... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 zanimiv, jst se morm pa spluvat pa povedat kar kom gre... sej včas je to slabo včas pa tut dobr... pa pol se še kakšna srčkana oseba najdi ki ti da potporo pa to in vse spet lepo steče Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jst morm tud vse vn dat, če ne me pol mori v nedogled, pa problem še večji rata kt že je. Samo ljudje moje neposrednosti ne jemljejo kot nekaj dobrega opažam. Tko da ponavad kdo mene razpi... pol se morm pa jst opravičt Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ko ga bom imela vrh glave, mu bom z nasmeškom in nič kaj nežno potehtala jajca.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 To bi raj v pravo temo napisala........."moje sanje". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ko ga bom imela vrh glave, mu bom z nasmeškom in nič kaj nežno potehtala jajca.... Potem bo revež s klopotci in ne jajci! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Potem bo revež s klopotci in ne jajci! Bo lahko kandidiral za naj evnuha! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.