Katrina 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bo lahko kandidiral za naj evnuha! Tekmovanje za It- evnuh! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Grdo gledat in upat da koga potolčeš s pogledom. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sem te dni takšnega razpoloženja, da bi najraje pripravil culico in spokal iz kraja v kterem živim. Poiskal nov kraj, nov dom, novo službo, nove prijatelje.......prekinil z vsemi sponami, ki me vežejo z dosedanjim lajfom. Začel znova. Popolnoma znova. Brez slovesa enostavno izginil........kot da me tukaj nikoli ni bilo. Namesto prijetnih stvari me s preteklim lajfom vežejo moje napake, ki jih nikoli več nisem mogel popraviti. Izginil bi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Mick pojdi v Bruselj, to je zdaj zelo moderno Saj ne, razumem kako ti je. Mene danes tudi zelo preteklost muči, kopljem, kopljem, kopljem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Nimam posebne želje zapuščat Slo, čeprav se zna tud ta možnost mogoč kdaj prikazat. Sam ne vem.....ne bi šel verjetn, še posebej pa ne tja, kamor je moderno it. En tak majhen, miren kraj, obkrožen z naravo .....al pa ob morju bi blo super.........nekam, kjer nikogar ne poznam......nekam, kjer bi popolnoma pozabil na preteklost in začel znova. Čeprav......sm take volje, da bi blo še najbolj, da me neb blo......Ta lajf tako dolgoročno nima smisla.........enostavno ga nima. Brez veze.... :xx!: No, še dober, da me take misli ne držijo predolg, k če bi me, pa še tolk intezivno, seb tako fentau, hahaha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Danes je tak gnili dan :xx!: Več nas je takih, ki se borimo s slabim razpoloženjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Nimam posebne želje zapuščat Slo, čeprav se zna tud ta možnost mogoč kdaj prikazat. Sam ne vem.....ne bi šel verjetn, še posebej pa ne tja, kamor je moderno it. En tak majhen, miren kraj, obrožen z naravo .....al pa ob morju bi blo super.........nekam, kjer nikogar ne poznam......nekam, kjer bi popolnoma pozabil na preteklost in začel znova. Čeprav......sm take volje, da bi blo še najbolj, da me neb blo......Ta lajf tako dolgočno nima smisla.........enostavno ga nima. Brez veze.... :xx!: No, še dober, da me tak emisli ne držijo predolg, k če bi me, pa še tolk intezivno, seb tako fentau, hahaha O moj bog, kot bi mi misli bral Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 No, teh ti pa res ne privoščim. Ah......še žret se nima smisla.....sploh več ne vem točn, kaj smisl ma.....Razmišljam, da mogoč .....it na drink s frendico, k ma tud težk dan, te pa se bova zjokcala drug drugemu.....Mah......včasih res ne najdem smisla v lajfu, pa če se še tolk trudim.....mogoč le zarad ljudi, ki me majo radi......mogoč le zarad njih smisel je. Da jih ne razočaram s kakim bliskovitim odhodom....hah...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Drink bi bil pametna odločitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ja. Že prihaja..... .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 vsedes se v avto in odpeljes nekam kjer je mir Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 se izoliraš. zapreš v stanovanje...nardiš temo, pa muzko na glas.........pol si pa eno fejst kopel privoščiš..in uživaaaaš.,pa se mal razvajaš..........mhm....))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ooooo, češpljica, long tajm no si WB Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 oooooo jagerček moj*** lupčka....HVALA:))))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 vsedes se v avto in odpeljes nekam kjer je mir Če bi jst to nardila, bi se pomoje na poti do "mirnega placa" ubila, ker men dat avto ko sem jezna, žalostna,..... not good Sicer se pa men zdi da drink s kolegi/cami je prava rešitev. Mal pozabš, mal se umiriš, pa vse nekak ne zgleda več tok grozn. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 grrrr http://www.smeski.com/razni/jezni/uzi.gif http://www.smeski.com/razni/zalostni/hug.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Evo enga, namišljenga, sam sej tud šteje a ne Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Evo enga, namišljenga, sam sej tud šteje a ne Hvala Bolje ista nego nista Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 V tem trenutku imam poln kurac vsega ! Sem se odločil spakirat in preprosto oddidet v svet brez enega tolarja...kjer me ne bo nobeden našel, pač sem bom znajdel kakor se da, če je treba tud stradat !! Ne želim se nikoli več vrnit domov, pozabit na vse prijatelje, sorodnike...in tiste, ki me poznajo ! Želim si ustvarit novo življenje, kjer bom imel svoj mir ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sprobano vse gre s teboj.....kamorkoli se skriješ....najdi svoj mir , kjer si....drugače bežiš vse svoje življenje okrog in okrog in venomer dokler se utrujen ne zgrudiš kje v kotu pride tak dan....in tile dnevi zdaj so taki in ne samo zate kakor gre dol, gre tud gor.... večna dualnost, večna dva pola in eno brez drugega ne gre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Saj ne bežim !! Pač grem po voji poti, kjera me že dolgo čaka...in verjamem, da jo bom speljal, neglede nato, da ne bo lhka...in sem pripravljen se odreč marsičesa v življenju, kar zame ni prvič ! Kljub temu ne poznata zgodbo mojega lajfa...zato no coment ! Ne vem zakaj sem to tukaj napisal...morda iz preprostega razloga, ker kar rečem tega se tud držim !! iIn vi boste priča velikega koraka v mojem življenju ! Verjamem, da bom dosegel tisto kar si zaslužim in tud veliko želim dat...v mojem življenju !Boril se bom še naprej, ker to bo moj kruh, zaenkrat...pol pa naprej po svoji poti, kjera še sam ne vem kakšna bo. Verjamem v to, da v življenju bom dosegel tisto, kar sem si zadal...če je treba tud s krvjo ! Ne se obremenjavat z mojimi posti...pač "nakladam" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Santos...ne it, no. Kdo nam bo pa pol svoj fejst telešček kazal v fotkah in za koga bomo pesti držali med dvoboji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Santos, ti samo poslušaj svoje srce, svojo intuicijo...Vem, da imaš to dobro razvito, pusti čustva zaenkrat ob strani, da se boš resnično slišal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Santos, ti samo poslušaj svoje srce, svojo intuicijo...Vem, da imaš to dobro razvito, pusti čustva zaenkrat ob strani, da se boš resnično slišal Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ne želim se nikoli več vrnit domov, pozabit na vse prijatelje, sorodnike...in tiste, ki me poznajo ! Ampak, če ti to pomeni dosego tvojega cilja in življensko srečo potem idi......in poslušaj svoje srce Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.