Indy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 se izoliraš. zapreš v stanovanje...nardiš temo, pa muzko na glas.........pol si pa eno fejst kopel privoščiš..in uživaaaaš.,pa se mal razvajaš..........mhm....))) hmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ampak, če ti to pomeni dosego tvojega cilja in življensko srečo potem idi......in poslušaj svoje srce Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 V tem trenutku imam poln kurac vsega ! Sem se odločil spakirat in preprosto oddidet v svet brez enega tolarja...kjer me ne bo nobeden našel, pač sem bom znajdel kakor se da, če je treba tud stradat !! Ne želim se nikoli več vrnit domov, pozabit na vse prijatelje, sorodnike...in tiste, ki me poznajo ! Želim si ustvarit novo življenje, kjer bom imel svoj mir ! Veš kokrat sm mel jest take prebliske Santo.Celo ratal mi je to poletje za 3 mesece. Veš kokrat sm mel jest take prebliske Santo.Celo ratal mi je to poletje za 3 mesece. In ti morm rečt da sm uživla kot nikol prej...čeprov nism nč mel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Veš kokrat sm mel jest take prebliske Santo.Celo ratal mi je to poletje za 3 mesece.Ni cajta za dopust...je treba ustvarjat ! Kljub temu imam kje in kako...pač poznam veliko folka po svetu, sam od teh ne pričakujem nič, nobene pomoči. Želim si ustvarit life, tako da mi ne bo nobeden rekel "če ne bi bilo mene, tebe ne bi danes bilo"...!! V lajfu sem vedno sam delal 'ustvarjal', tud to kar sem dosegel (športne uspehe), brez podpore, brez manadžerjev, brez trenerjev...praktično sem samouk...sam je predolga zgodba za jo tukaj razlagat...! v glavnem imam kam it...sam želim si štartat iz nule, kar zame ne bi bilo prvič...in se odreč vsega in ustvarit novo življenje (borec ostajam, to je moje življenje 'fighti')! Praktično tukaj se ne počutim srečnega, kljub temu, da "mi nič ne manjka" ! Sam to, da bi se počutil srečnega...kar tukaj nikakor se ne ! Saj bo, saj bo...sve u toku vremena ! p.s.verjamem v svoje sposobnosti in vem, da lahko, pa ne sam jaz...marsi kdo od tukaj...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ni cajta za dopust...je treba ustvarjat ! Kljub temu imam kje in kako...pač poznam veliko folka po svetu, sam od teh ne pričakujem nič, nobene pomoči. Želim si ustvarit life, tako da mi ne bo nobeden rekel "če ne bi bilo mene, tebe ne bi danes bilo"...!! V lajfu sem vedno sam delal 'ustvarjal', tud to kar sem dosegel (športne uspehe), brez podpore, brez manadžerjev, brez trenerjev...praktično sem samouk...sam je predolga zgodba za jo tukaj razlagat...! v glavnem imam kam it...sam želim si štartat iz nule, kar zame ne bi bilo prvič...in se odreč vsega in ustvarit novo življenje (borec ostajam, to je moje življenje 'fighti')! Praktično tukaj se ne počutim srečnega, kljub temu, da "mi nič ne manjka" ! Sam to, da bi se počutil srečnega...kar tukaj nikakor se ne ! Saj bo, saj bo...sve u toku vremena ! p.s.verjamem v svoje sposobnosti in vem, da lahko, pa ne sam jaz...marsi kdo od tukaj...! Delov sm Santo, delov in si s tem plačeval vse stroške.Na morje sm šel z 5 tisočaki v žepu Kljub temu imam kje in kako...pač poznam veliko folka po svetu, sam od teh ne pričakujem nič, nobene pomoči. Želim si ustvarit life, tako da mi ne bo nobeden rekel "če ne bi bilo mene, tebe ne bi danes bilo"...!! V lajfu sem vedno sam delal 'ustvarjal', tud to kar sem dosegel (športne uspehe), brez podpore, brez manadžerjev, brez trenerjev...praktično sem samouk...sam je predolga zgodba za jo tukaj razlagat...! Všeč mi je tvoj način razmišljanja.Tudi jaz prakticiram to da od nobenega nič nočem.Vesel sm že da so moji kolegi.Če pa kej hočem naredim sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Delov sm Santo, delov in si s tem plačeval vse stroške.Na morje sm šel z 5 tisočaki v žepu Štekam ! Sam nisi odšel z namenom, da bi si ustvaril nov lajf v tujino !? Domov si se spet vrnil, ne !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Štekam ! Sam nisi odšel z namenom, da bi si ustvaril nov lajf v tujino !? Domov si se spet vrnil, ne !? Ja zarad šole ker je bliži.Drgač sm pa kr cele 3 mesece razmišlov da bi dol ostal(pa je zlo mal mankal), ampak je zmagalo slednje.Sam tut to ni uredu.V roku 1 meseca grem na svoje in svooooooooboda.Mam doma rad vse sam to ni to....ma sej veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja zarad šole ker je bliži.Drgač sm pa kr cele 3 mesece razmišlov da bi dol ostal, ampak je zmagalo slednje.Sam tut to ni uredu.V roku 1 meseca grem na svoje in svooooooooboda.Mam doma rad vse sam to ni to....ma sej veš cool to, sam pri meni je čist drugi problem...! saj bo dej...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 cool to, sam pri meni je čist drugi problem...! saj bo dej...! I šta te muči njofra onda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 I šta te muči njofra onda... Muči me to, da si želim en dan razsfukat ta gnjiu svet...(negativce) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Muči me to, da si želim en dan razsfukat ta gnjiu svet...(negativce) ! Jah dlih tok kokr je gniv je tut lep...jing jang Santo....nimaš kej...Sicer pa kamor kol boš šu je isti kurac.Maš dobre,slabe,debile,kretene,dušce,prjazne...tko je... rasfakavat druge pomen sam to da so ti pršli do živga in se ti v fejs smejijo, namest da bi reku:"ko vas jebe.jest sm kul, vi pa nikol ne boste in niti vedl ne boste koj to in kakšen dobr filing je"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Jah dlih tok kokr je gniv je tut lep...jing jang Satno....nimaš kej...Sicer pa kamor kol boš šu je isti kurac.Maš dobre,slabe,debile,kretene,dušce,prjazene...tko je... rasfakavat druge pomen sam to da so ti pršli do živga in se ti v fejs smejijo, namest da bi reku:"ko vas jebe.jest sm kul, vi pa nikol ne boste in niti vedl ne boste koj to in kakšen dobr filing je"... Nisem lih tako mislil... Kljub temu, nobeden mi ne pride "do živga"...in mislim, da tud mi ne bo !! Sem preveč hud...sam pa je tud to, želim si veliko več od življenja...in tud bo tako ! Oziral sem se na sistem...ne na navadne smrtnike ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Nisem lih tako mislil... Kljub temu, nobeden mi ne pride "do živga"...in mislim, da tud mi ne bo !! Sem preveč hud...sam pa je tud to, želim si veliko več od življenja...in tud bo tako ! Oziral sem se na sistem...ne na navadne smrtnike ! Če želiš, dobiš Drgač si pa lahko zadovoln z vsem kar te obdaja že zdej....včas je treba sam u glav pošlihtat. FUCK THE SISTEM...itak je sam zato da ni dlih kaos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ... musko do fula... tko da se kozarci sprehajajo po vitrinah... in vsi sosedje tiščijo uhe.. he he Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheWicker 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Santos, kam greva ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 KAJ STORITI, KO IMASH VSEGA POLN K...C - spremenis mnenje! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 - Nardiš en brainstorming = zapišeš vse kar ti pade na misel- Muzko prviješ, da ko se zdereš te manj slišjo- Pretepeš blazino, al pa vrata [to zna bolet]- Po vsem tem se verjetno zjokaš---------- .... in se pa spomniš kolk si oh in sploh, lalala... In s polno energije in z novimi idejami v nove dogodivščine. P.S. Moreš pa met malenkost predznanja s področja osebne rasti, in treba verjet v to.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...ko maš vsega poln k...,...pač si ga greš otrest.. ...ko ti je vsega zadosti pa greš za računalnik,ali pa premikat pohištvo... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BarbEE 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ko imam vsega pouhn k..... mi je najbolš it mal vn..pa da mam za đoint pa da sama pr seb mal razmislm..to mi najbl pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Easy, vzamem kitaro, jo dam čimbolj na glas, in zaigram prvi akord pol pa nimam več vsega poln qu... ampak tudi polna ušesa pol počasi pa sam še polne roke dela s kitaro in je vse lepše ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Ni cajta za dopust...je treba ustvarjat ! Kljub temu imam kje in kako...pač poznam veliko folka po svetu, sam od teh ne pričakujem nič, nobene pomoči. Želim si ustvarit life, tako da mi ne bo nobeden rekel "če ne bi bilo mene, tebe ne bi danes bilo"...!! V lajfu sem vedno sam delal 'ustvarjal', tud to kar sem dosegel (športne uspehe), brez podpore, brez manadžerjev, brez trenerjev...praktično sem samouk...sam je predolga zgodba za jo tukaj razlagat...! v glavnem imam kam it...sam želim si štartat iz nule, kar zame ne bi bilo prvič...in se odreč vsega in ustvarit novo življenje (borec ostajam, to je moje življenje 'fighti')! Praktično tukaj se ne počutim srečnega, kljub temu, da "mi nič ne manjka" ! Sam to, da bi se počutil srečnega...kar tukaj nikakor se ne ! Saj bo, saj bo...sve u toku vremena ! p.s.verjamem v svoje sposobnosti in vem, da lahko, pa ne sam jaz...marsi kdo od tukaj...! Ne bi rekla, da si Nula, zato ne boš startal iz nule. Štartal boš iz predznanja, pred pred vsemi...to ti želim ...ko maš vsega poln k...,...pač si ga greš otrest.. ...ko ti je vsega zadosti pa greš za računalnik,ali pa premikat pohištvo... Aja, sm mislila, da sem to jz napisala, enako delam kadar delam to... Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kaj narediti, ko pravljica to ni več, ko so samo še skrbi, ko še imaš rad pa nisi več prepričan, če je to še ljubezen in to boli, ko ne veš če se še splača in se samo še jeziš nad dejanji pa veš, da ti to nič ne pomaga? ko si tako navezan, povezan, da nimaš več moči. To je žalostno in tako boli. Še ga imam rada. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Kaj narediti, ko pravljica to ni več, ko so samo še skrbi, ko še imaš rad pa nisi več prepričan, če je to še ljubezen in to boli, ko ne veš če se še splača in se samo še jeziš nad dejanji pa veš, da ti to nič ne pomaga? ko si tako navezan, povezan, da nimaš več moči. To je žalostno in tako boli. Še ga imam rada.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Resnici je težko pogledat v oči,še posebej če je to UVID,kdo in kaj je oseba,ki smo jo nekoč ljubili...sanje se zrušijo...Boleče je spoznanje,da smo ljubili napačno osebo,ki ni izpolnila naših pričakovanj Življenje je tako zanimivo,če se zavedamo,da je vsakdo ob določenih trenutkih le naš UČITELJ in mi njemu...potolaži se,kajti vsak ima svojo pot,ki si jo je sam začrtal,kakor je čutil,večkrat podzavestno...na koncu vedno ostanemo sami s seboj....Zamisli si dva zakonca,ki delita skupno življensko pot več kot pol življenja,skupaj se starata....potem eden od njiju gre...stolček ostane prazen...,po tolikih letih navezanja,je še težje ostati sam .Kaj je ljubezen se še jaz sprašujem,pa še marsikdo drug...Tvoja življenska pot se je komaj začela,zato ne izgubljaj časa z nekom,ki ni vreden tvojega"imeti rad".Radi imamo bonbone,avto,hišo,lepe obleke,...jogurt.Spomini so tisto,kar misliš,da ga imaš še vedno rada,zato ohrani lepe spomine in odidi po svoji poti naprej v novi svet... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kaj narediti, ko neves, kaj naj si mislis? ko nekdo govori nekaj, ti pa cutis da to ni tak? kaj ce se ti to dogaja z osebo, ki ti pomeni najvec na svetu? ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 kaj narediti, ko neves, kaj naj si mislis? ko nekdo govori nekaj, ti pa cutis da to ni tak? kaj ce se ti to dogaja z osebo, ki ti pomeni najvec na svetu? ajdek ok men se je neki podobnega dogajalo lani. pa sm to osebo (skupaj zmano) zaklenla v sobo in tok dolgo sva debatirala na čem sva in kaj se dogaja, kaj je in kaj ni .... skartka ratalo je po dolgih 9 urih. V tem času je prišlo do točke, da sva ugotovila kje je problem. Zdj pa ga rešujeva oz. je že mimo! pa vlk sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.