Skoči na vsebino

Napoved za 34. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=34"][b]Napoved za 34. teden[/b][/url] - [b]22. - 28. avgust 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma klinc... x:o)x
sem si dala mal duska... pol si pa mislila... sam - halo? ene napovedi da nom spackarila? xrolleyesx
pa sem rekla ajde dajmo, dosta vise!

jes, saj je nikakva se kar, pa ful napak sem nasla xrolleyesx (sam sem ze popravila).

oh pa je mir... :switz:

... xscratchx... se kak dan dva... :sori: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul si me :palec: x:Dx

Sem že nekaj lezla v lunin koledar, da bi ugotovila, kaj me matra in kaj lahko pričakujem sredi tedna x;)x Vsekakor sem zelo vesela, da imamo spesnjeno napoved, znaš super ubesedit zadevo :palec:

[quote name='Melodie' date='22. Aug 2005 ob 22:32'][post="514886"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]znaš super ubesedit zadevo  :palec:[/quote]
hvala, ampak... kakor kdaj... nalagam ko shus, pa velik pozabim rect...
pa ponavljam se, vse mi zgonjeno se slisi ze... tud zato je taka muka... tele vse besede... xrolleyesx xDDx

ker energetsko takoj steknes, kaj bo dogajal... ce tkole mal pisem, al pa govorim, mi ni treba tko pazit na tole nit... je lohk tud kaj nepovezanega in tko... tam pa mas stavk, ki mora lepo peljat...
mah... :|
pa prazno glavo dobis, pozabis na kako besedo, cist ti gre iz glave... kako recimo kaj boljse povedati...
pol pa se tle citira, pa mi nerodno postane pa prec opazim kaj je narobe... prej pa lohk 1 uro buljim not. :o|o:

pa za nasvet mi je zmanjkal energije... mela sem do konca en stavek napisan. :)

pa zivali sem pozabila omenit.

vreme pa izbrisala, ker se mi je zdelo... kao.. kaj jaz vem... ceprav je bedast, da sem zbrisala, ampak pac... tko se mi je zdel trapast to 'napovedovat', ce pa sam skoz okno pogledas pa vsa slovenija govori o poplavah. x:o)x

Picasso

:OoO: kratki stiki v glavi :inocent:

*Marsa x:Xx za iber vložen napor

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

vse je res, prav maste punce -
kompliciram
presenecam
vcas nakladam da bi res bla lohk kot casopis (pac, solatke xDDx),
celo pogresa me vcas kdo.
Torej - prav maste. xyesx

se najbolj pa Cosmica x:Xx - cosma, IBER, indid! x!x
schtraufenpacht!!! :switz:

Picasso

saj zato se mi je pa ne da (vedno) pisat...
ker se podpisem.
vcas pa mas prazno glavo... in ker mas sam prazen 'list'... si v praznem prostoru...
tko no... vcas je zoprn obcutek...
vcas je zato tolk casa ni gor, ker recimo sam nasveta se nimam napisanega...
pa je ne more bit sam del.

hocem rect - tale tokrat ni zlo dobra... res se mi je ZLO ni dal napisat, ze hotla skenslat prav zares za hipec tole....
no ampak pac... ce bi tko drugac pogledala, bi se mi zdel nekak pusijevsko od mene, da je ne bi.
ker pac kao to pocnem..
in zdaj 1x pa mi ni tolk, bom pa kar skenslala, se nic borila, kot en pusi al kaj. :D
no pol sem jo sla pa dokoncat. xDDx

Picasso

vse super fajn... najprej berem kako se bomo končno mal umiril. in zorganiziral k pridemo v devico. pol pa nasvet tedna... hehehe... na koncu... da bomo spet pil in se prenažiral... :fiju:
spet se mi je na bolš poslabšal

O Aiwa!!! tebe pa tud nisem vidla ohoho cajta! x:Xx

ja, pivckal pa papckal. :D ;)

Picasso

čawček!

jz sem pa veselo upala, da se bo počas to pivčkanje že mal umiril. počas mam že mal dost. sam k sem žejna sem žejna... :inocent:
spet se mi je na bolš poslabšal

[quote name='Marsa' date='23. Aug 2005 ob 10:06'][post="515082"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saj zato se mi je pa ne da (vedno) pisat...
ker se podpisem.
vcas pa mas prazno glavo... in ker mas sam prazen 'list'... si v praznem prostoru...
tko no... vcas je zoprn obcutek...
vcas je zato tolk casa ni gor, ker recimo sam nasveta se nimam napisanega...
pa je ne more bit sam del.

hocem rect - tale tokrat ni zlo dobra... res se mi je ZLO ni dal napisat, ze hotla skenslat prav zares za hipec tole....
no ampak pac... ce bi tko drugac pogledala, bi se mi zdel nekak pusijevsko od mene, da je ne bi.
ker pac kao to pocnem..
in zdaj 1x pa mi ni tolk, bom pa kar skenslala, se nic borila, kot en pusi al kaj. :D
no pol sem jo sla pa dokoncat. xDDx[/quote]

haha, tudi pysu si postala, ker nisi pussy?

ma kar se mene tice, vem, da doloceni ljudje zelo v detajle berejo napoved in spremljajo itd.
jaz osebno ne vedno, ampak ne jemlji tega narobe...imam pac ene vaje sama s sabo, ko hocem
stvari sama pogruntat zase neodvisno od zunanjih napovedovalcev.
se mi zdi, da je treba razvit malo svoje cute in tipalke.
to je to ... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ah kje Tinka, jaz sem cudna, men je kar zoprno, ker folk to podrobno bere. xDDx x:Ix
ko je tolk teh frazastih besed, ker te pac so na voljo... pa oblikovala sem si pac tud en stil in je pac tko... sam...
no ja, saj ni vazno...

men je dbest da je odziv, da komu kaj pomen (ce ze delam pac), sam po 1 strani mi pa ne bi blo vsec da bi cist zaprmej jemali.

tako da to je cist ok. xyesx :palec:

*

ja vmes sem bila ze upsy. :D

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...