Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Od danes je v Forumu Zdravje odprt [b]novi Podforum[/b] - [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showforum=63"][b]Zdravilci/terapevti/terapevtske skupnosti/organizacije[/b][/url], kjer bodo lahko clani izmenjavali svoje izkusnje s posameznimi zdravilci oz. terapevti, skupnostmi oz. organizacijami, pa tudi z uveljavljenimi metodami, ki jih izvajajo posamezni ali pa skupina terapevtov. Pravzaprav ni kaksne spremembe, razen da so vse teme iz Zdravja, ki so obravnavale to tematiko, preseljene v novi forum. Forum [b]NI[/b] namenjen reklamiranju in prosim da to upostevate in me o tem tudi obvestite, ce boste to opazili (jaz pa ne, ce se ne bom nic oglasila v recimo ocitnih taksnih primerih). Pri vecini tem sem popravila naslove, da sploh vemo, kaj sprasujemo oz. za koga gre (ce je tak primer), nekatere sem zdruzhila... nekatere pa najverjetneje se bom. Nekatere pa sem tudi izbrisala - nekaj taksnih, ki so bile stare vec kot 2 leti in niso imele nobenega komentarja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ej super, marsa! hvala! (pridna...jesensko pospravljanje...? ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 super...bo fajn za preglednost... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapljač 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 [quote name='Marsa' post='538852' date='26. Sep 2005, 19:17']Od danes je v Forumu Zdravje odprt [b]novi Podforum[/b] - [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showforum=63"][b]Zdravilci/terapevti/terapevtske skupnosti/organizacije[/b][/url], kjer bodo lahko clani izmenjavali svoje izkusnje s posameznimi zdravilci oz. terapevti, skupnostmi oz. organizacijami, pa tudi z uveljavljenimi metodami, ki jih izvajajo posamezni ali pa skupina terapevtov. Pravzaprav ni kaksne spremembe, razen da so vse teme iz Zdravja, ki so obravnavale to tematiko, preseljene v novi forum. Forum [b]NI[/b] namenjen reklamiranju in prosim da to upostevate in me o tem tudi obvestite, ce boste to opazili (jaz pa ne, ce se ne bom nic oglasila v recimo ocitnih taksnih primerih). Pri vecini tem sem popravila naslove, da sploh vemo, kaj sprasujemo oz. za koga gre (ce je tak primer), nekatere sem zdruzhila... nekatere pa najverjetneje se bom. Nekatere pa sem tudi izbrisala - nekaj taksnih, ki so bile stare vec kot 2 leti in niso imele nobenega komentarja.[/quote] Z Zamisel je izredna, vendar je problem verjetno v tem, da zdravilci in ostali predvsem verjamejo samo sebi in svojemu znanju , zato neradi diskutirajo o različnih metodah z drugimi. v drugo:Če bi do diskusij in izmenjav mnenja prišlo je vprašljivo ali se je možno popolnoma izogniti nekakšni vrsti lasnega propagiranja. v tretje :Kar je pa najbolj res, je to , da bi ravno zdravilci in ostali v svoji "osami" morali dobiti sogovornika oziroma kontakt o tej vedno bolj uveljavljeni tematiki. Nenazadnje je prioriteta najprej človek in ne vedno samo osebni interesi. Zato če je resnično vodilo pomagati ljudem je potrebno zato včasih "malo stopiti iz svojih čevljev " in pogledati naokoli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.