Skoči na vsebino

Smesna imena (lastna, krajevna, priimki...)

BINGA-BONGA

Recommended Posts

BRLOG - vas med V. Laščami in Novo Vasjo

SMRJENE - vas nad Pijavo Gorico

PIJAVA GORICA - zamenjajte V z N... x:Dx xsrcx

SMRKEČKI - vas nekje pri Ivančni Gorici

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 245
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

Hvala, nism vedla, pa tut jest sm bl mislna na imena + priimke!

x:Dx en moj sodelavec se piše Fartek...(kaj pomeni FART v angl.? :eek: :xx!: x:Dx )

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

A veste, koko sta Adam pa Eva ( v raju!) ime dobila x?x

Ona en dan vpraša njega:" A DAM?"

On ga pa vn potegne pa prav:" EVO!"

:vragec:  x:Dx  x:o)x

Pa sploh ni blo cist tko xrolleyesx , nis dobr Biblije precitu:

Adam je bil Italjan, Eva pa Slovenka.

Eva ga prou zalublen gleda in si rece prou pu tihm: A DAM?

In Adam je mislu, d je to njegou ime, pa se je razjezu in reku: E VA!!! (in pejte, jo je ud zacetka kr viku, jasn, pu italjansk). Evo, in tko sta si dala sama imena.... drug si use prou napisu.... ahahahaaaa, sam, ves, ga ni meu ud nikjer VN PUTEGNT, K NI MEU GAT, ahahahaaaa, ampak LIST!!!! ahahaahaaaa xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>Pa sploh ni blo cist tko xrolleyesx , nis dobr Biblije precitu:

Adam je bil Italjan, Eva pa Slovenka.

Eva ga prou zalublen gleda in si rece prou pu tihm: A DAM?

In Adam je mislu, d je to njegou ime, pa se je razjezu in reku: E VA!!! (in pejte, jo je ud zacetka kr viku, jasn, pu italjansk).  Evo, in tko sta si dala sama imena.... drug si use prou napisu.... ahahahaaaa, sam, ves, ga ni meu ud nikjer VN PUTEGNT, K NI MEU GAT, ahahahaaaa, ampak LIST!!!! ahahaahaaaa xsmx

:U: :U: :U:

Sej je imu Adam svoj premožejne mende na varnem za figovim listom skrit, kenede...a sm te nazaj hihihi xsmx

<{POST_SNAPBACK}>ANAGRAM

ANA....gram.....čokolade....npr. To sem mislila xDDx

pozdravček xsrcx

Uprost, a ti ves, kje se u tem Forumu govori kej o LAGANJU? Sm use pregledala pa nism nc najdla, ce ne bom pa kr novo temo utprla! Hvala

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>...ja sej takih dobrih krajev je kar dot, npr.:

-tm v beli krajini nekje je ne kraj k se mu rece PODZEMELJ(npr. zivim v Podzemlju x:Dx  x:Dx )

-bliz Volcjega Potoka je pa en kraj k se mu rece HUDO(prihajam iz Hudega)...

-pa PEKEL je tut dobr krajeven ime...

Ravno poleti sem bila v Podzemlju ob Kolpi, tam je sama mafija ja, ni kej x;)x zadnjič pa na izletu v Peklu x:px pa mi niti mal ni blo vroče!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Uprost, a ti ves, kje se u tem Forumu govori kej o LAGANJU? Sm use pregledala pa nism nc najdla, ce ne bom pa kr novo temo utprla! Hvala

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1908 x:Xx

BINGA-BONGA, men je pa tvoj ime full smešn oz. vzdevek, tak hecen, pa morm rečt, da kokr sm te prebral tle gor, ti zelo pristoji! si res ena prava BINGA-BONGA! x:o)x pa tud na ikonci zgledaš k ena BINGA-BONGA! zanimivo, pa sploh nevem kwa to je BINGA-BONGA, ampak vseen mi tko deluješ in zgledaš! dbest :palec:
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>BINGA-BONGA, men je pa tvoj ime full smešn oz. vzdevek, tak hecen, pa morm rečt, da kokr sm te prebral tle gor, ti zelo pristoji! si res ena prava BINGA-BONGA!  x:o)x pa tud na ikonci zgledaš k ena BINGA-BONGA! zanimivo, pa sploh nevem kwa to je BINGA-BONGA, ampak vseen mi tko deluješ in zgledaš! dbest  :palec:

Hvala, xsuperx hvala, xsuperx hvala!!!

Ce te lohk razveselim, je moj plasc proooou iz tvoje kozce narjen, no skor, pubarvan zajc!!!!

Binga-Bonga, kwa je to? Sm ze 100 x puvedala, pa bom najbrs se 100 x: PUGLEJ si film od Celentana BINGO-BONGO, pol pa nazaj prit, pa puvej, ce te na kej spuminam!!!!

Sploh pa ti puvem, d k me mejhni utroc vidjo na cest, se mi kar sami ut sebe zacnejo smejat, pa ce sm cist merna, n vem kuko to?

Bje, bje, bje ... heheheeeeee.... xg:Dx xokkx xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>R RRRRRR ....muc ki prede :vio:

če pa dodam GGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRR  ...predenje tigra x:o)x  :palec:

Pa še eno men smešno ime Zgornji Kašelj....

xsrcx  xsrcx Nočko x;)x

Dobr puglej kwa pism:

R R R R R - je imenski anagram!!! xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...