BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 BO SIR - imenski anagram (mlecni izdelek) CIST BREZ VEZE!!! BO SIR - imenski anagram (mlecni izdelek) CIST BREZ VEZE!!! Ma dej dej, ta je pa tolk lahk, d ga bom kr jest resla: BORIS, al pa tut BO RIS, k bo reinkarniran, a na? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Al pa da bi se Živa poročila z nekom, k se piše Groza? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 BRLOG - vas med V. Laščami in Novo VasjoSMRJENE - vas nad Pijavo GoricoPIJAVA GORICA - zamenjajte V z N... SMRKEČKI - vas nekje pri Ivančni Gorici Ko greš iz Italije čez Bazovico v Slovenjo, se mejni prehod kliče 'Krvavi potok' :OO!: (prva tabla za naselje pa Nasirec ) Nekoč je bila tam vojašnica. Pred kakšnim deseljetjem je tamkaj poveljeval komandant Drakulić (bez heca) Pa piše Lale fotru domov iz vojske:' Tata, smestio sam se u Krvavom potoku, a komandant mi je Drakulić'Pa mu fotr odgovori: 'E moj sine, ne znam, ako ćeš živ da se vratiš!' :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Drakulić'tko se pise moj sosed in hkrati sosolc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tko se pise moj sosed in hkrati sosolc. A res? Mal hud priimek A ti bi bila Drakulić? Enkrat sem pa imela posla z enim kamionistom, ki se je pisal Pušibabić , pa sva se zverinsko kragala, pol pa še frenda ratala, mi je nosil Takovo čokoladice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pusibakic! (sory VSEM ki se tko pisete) jah.. morda bi pa cist bla, ker ce sem marsenic pa me marsa, je jasno, kako bi me klical, ce bi se pisala drakulic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pušibabić, maš pa tudi različico Mućibabić (eni iz Kopra ), baje zelo pogost bosansko-srbski priimek. Pri Doboju pa majo tudi Donje Pizdiće Pa pri Danilovgradu maš vas, kjer se skoraj vsi pišejo Kenjić Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a daj, kenjic!!! Donje pizdice!! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 majo, majo, se mi je Velikan pridušal, za Donje Pizdiće namreč Nekaj Kenjićev pa tut osebno poznam (ne samo po priimku ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 to pa tud jaz, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ne me smejat donji pizdiče dobr da nism s tm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Mozelj - ob cesti Kočevje-Črnomelj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ah, men je pa tut priimk KOREN smesn, ce smo ze pr tem!CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ah, men je pa tut priimk KOREN smesn, ce smo ze pr tem!CIST BREZ VEZE!!! zdej si ga pa najebala.....poznam eno k te nau prou nch marala zarad tegale ..zlomk tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 hehe KOREN - ORENK! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...kolk so dobre tlele..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 hehe mene so na enmu tekmovanju imenovali Jure Gobec hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ah, men je pa tut priimk KOREN smesn, ce smo ze pr tem!CIST BREZ VEZE!!!Teb je tko vse smešn JUNČJE - to je pa blizu mene - če se peljete iz Velikih Lašč prek Slemen v SodražicoBRUHANJA VASBUČNO SELO(ali Bučna sela... )...nekje okol Novega Mesta Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Zgornji in Spodnji Kašelj Babni vrt Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 ALEF! Ti dam ze kr nagrado, k vem d bos resu: DANA - imenski anagram!!! Tvoj odgovor: NADA - BRAAAVOOOO spet mamo zmaguvalca...!!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ALEF! Ti dam ze kr nagrado, k vem d bos resu: DANA - imenski anagram!!! Tvoj odgovor: NADA - BRAAAVOOOO spet mamo zmaguvalca...!!! CIST BREZ VEZE!!! A veš da ne bi uganil če ne bi povedala.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 Dobr, dobr Alef, sm se mal zafrklna, ne!!!! Bom drugic bl pazla, ne!!! Binga-Bonga NEDA vec kr tko k'ksne nagrade, bo prej mal premislna, ne!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Dobr, dobr Alef, sm se mal zafrklna, ne!!!! Bom drugic bl pazla, ne!!! Binga-Bonga NEDA vec kr tko k'ksne nagrade, bo prej mal premislna, ne!!! KRATKO + JEDRNATO!!! DANEDA NE Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 V Železnikih je bil(če je še, ne vem...) frizerski salon, katerega lastnica je bilaLEVA JANANe vem ali je bila kje tud DESNA... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Alef, rec mi, kolk je pa tvoja zena srecna, k ma tako zivo igraco duma, a? Se to, Neda je bil kviz brez nagrade - Dane! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.