Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jest 0 n razum'm!!!! zato ker divjas cez teme in ne preberes pozorno:preberi ZACETNICE CLANOV benda... ki je not pac tud alenka... pomembna je zacetnica... torej, sam A. *pa zakaj mors skoz tolk zjat?? zlo dobr slisim... :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...aahahaaaaa. koncn, nism vedla kwa je tist Bopup, al kuko? Aja, ansambl, aahaahaaaaaa.... Res imenski anagram: JEZNA KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ej ti Big Bang(al pa Binga Bonga) Razlož mi tole:Kaj pomeni LUCK(sreča) Ne prevajaj, RAZLOŽI!! ...aahahaaaaa. koncn, nism vedla kwa je tist Bopup, al kuko? Aja, ansambl, aahaahaaaaaa.... Res imenski anagram: JEZNA KRATKO + JEDRNATO!!! JANEZ Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 Cetrtkov ZMAGOVALEC = ALEF !!! Sam Bravo, k je blo lahko, ne!? Jezna = JANEZ Darila pa zaenkrat se ne dobis, ker si premalkrat sudelvou! KRATKO + JEDRNATO!!! PAPAGAJ = Papa gay, u glaunm Pedr Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Imenski anagram: JA, TEMA ! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Imenski anagram: JA, TEMA ! CIST BREZ VEZE!!! Mateja Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mateja BRAVO, BRAVISSIMO, ze druga nagrada!!!! Ja, tema = MatejaKRATKO + JEDRNATO!!! JE TAM? imenski anagram KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Matej. Imenski anagram: NI BOGA! BANG! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Zdaj pa res več ne razumem!Ali je tale tema namenjena smešnim imenom ali anagramom?! Ker za anagrame jeodprta ena druga tema ( od iste avtorice), pa je v njej tudi pravi kurji drek - sama zmešnjava! Ali se gremo smešna imena, anagrame, vislice, uganke ali nagradne igre?!Binga Bonga, malo reda naredi, če se že greš te igrice! Krasno bi bilo tudi, če se ne bi toliko spakovala s svojo komaj razumljivo govoranco! Saj si menda otroštvo že dala skoz, čeprav praviš, da boš otrok, ko boš velika. Torej zdaj še nisi otrok? Zakaj pa se potem tako vedeš, kot da bi že bila?! Lepo počakaj,da se boš iz zarodka razvila v otroka, potem se pa spet oglasi s kakšno bolj pametno potezo, vsaj s kakšno tako, kakršno je sposoben narediti tudi sredinček v vrtcu! Občudujem forumovce, ki imajo potrpljenje, ukvarjati se s tabo in celo sodelujejov tvojih absurdnih velekunštnih pogruntavščinah. Da se ti da x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Matej. Imenski anagram: NI BOGA! BANG! Binga Bonga Bi ji bolj pasalo Big Bang Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Zdaj pa res več ne razumem!Ali je tale tema namenjena smešnim imenom ali anagramom?! Ker za anagrame jeodprta ena druga tema ( od iste avtorice), pa je v njej tudi pravi kurji drek - sama zmešnjava! Ali se gremo smešna imena, anagrame, vislice, uganke ali nagradne igre?!Binga Bonga, malo reda naredi, če se že greš te igrice! Krasno bi bilo tudi, če se ne bi toliko spakovala s svojo komaj razumljivo govoranco! Saj si menda otroštvo že dala skoz, čeprav praviš, da boš otrok, ko boš velika. Torej zdaj še nisi otrok? Zakaj pa se potem tako vedeš, kot da bi že bila?! Lepo počakaj,da se boš iz zarodka razvila v otroka, potem se pa spet oglasi s kakšno bolj pametno potezo, vsaj s kakšno tako, kakršno je sposoben narediti tudi sredinček v vrtcu! Občudujem forumovce, ki imajo potrpljenje, ukvarjati se s tabo in celo sodelujejov tvojih absurdnih velekunštnih pogruntavščinah. Da se ti da x!x x!x x!x Dobrodošla med norce!Sem se tud jaz na začetku čudil in jezil zakaj se čez čas neka tema sprevrže v čisto nekaj drugega Pa sem se navadil na to i mi je ratalo celo všeč Kako včasih neka izjava zapelje temo povsem v drugo smer... Takšni smo tukaj... Nekdo vrže kost potem jo pa glodamo... Zdaj se nič več ne jezim in čudim...zdaj se samo sprostim in uživam In se priklopim če me zanima Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Binga Bonga Bi ji bolj pasalo Big Bang Alef, tri črke si izpustil! Naj te dopolnim:Anagram od Binga Bonga bi bil ONA = BIG BANG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Matej. Imenski anagram: NI BOGA! BANG! Ali je tale tema namenjena smešnim imenom ali anagramom?! Ker za anagrame jeodprta ena druga tema ....... Ali se gremo smešna imena, anagrame, vislice, uganke ali nagradne igre?!Binga Bonga, malo reda naredi, če se že greš te igrice!...se strinjam tule z Emily.sicer me to (vec) ne moti ('slepich teme'), pac se ena tema, ki se je kar nekam razvila, vendar ker si se pa nekako oklicala, BingaBonga, da bos delala red, ti pa tud jaz svetujem, da sama vsaj mal upostevas red oz. slednje furas vsaj pri sebi, ce ga ze, med 4000 clani, ne mores naredit, kar je jasno (in tud nihce od tebe noce in ne pricakuje cesa tacga). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Alef, tri črke si izpustil! Naj te dopolnim:Anagram od Binga Bonga bi bil ONA = BIG BANG Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Matej. = JE TAM? KONCNO koncno!!! ZMAGOVALKA petkovega kviza je . Tuki pada dez! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 EMILY 1. Jest sm prva utprla tole rubrikco, k je grozn mankala, pol je pa sele MARSA utprla ANAGRAME. Do tuki je najbrs jasn, ne?! (Prevod samo zate: Jaz sem prva odprla to rubriko, ker je grozno manjkala, potem pa je sele Marsa odprla Anagrame. Do tukaj je najbrz jasno, ne?)2. Anagrami so anagrami, ampa jest pism tuki tiste, k so puvezani z imeni, torej: tuki so imenski anagrami, pri Marsi pa so Anagrami, vislice in use mugoce (prevedem samo tisto kar je z rdecim napisano: jaz, pisem tukaj, ki, povezani, tukaj, vse mogoce)3. Cloveki, k nimajo smisla za humor, se pusebn pa k'ksne zatezene babe, se mi ze ud negdaj sprehajajo iz enga usesa u druzga, pol pa tm vn. Jest nprimr tvojih roza pisan sploh ne citam, ker ze, k vidm prvo vrsto, me mine zvet!!! (Prevod: Ljudje, ki nimajo smisla za humor, se posebno pa kaksne zatezene gospe, se mi ze od nekdaj sprehajajo iz enega usesa v drugega, potem pa tam ven. Jaz na primer tvojih roza pisanj sploh ne citam, ker ze ko vidim prvo vrsto, me mine ziveti!!!)4. Konc = konec!!! Gdaj je CIST BREZ VEZE KRATKO + JEDRNATO, k mors gdaj tut kej razlozit, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 se strinjam tule z Emily.sicer me to (vec) ne moti ('slepich teme'), pac se ena tema, ki se je kar nekam razvila, vendar ker si se pa nekako oklicala, BingaBonga, da bos delala red, ti pa tud jaz svetujem, da sama vsaj mal upostevas red oz. slednje furas vsaj pri sebi, ce ga ze, med 4000 clani, ne mores naredit, kar je jasno (in tud nihce od tebe noce in ne pricakuje cesa tacga). Da, razumem, ti si se izmazala, ti se strinjas z emi, fajn!1. Emi pravi, da je Binga + Marsa ista oseba, fajn ZGRESENO!!!2. Emi spet pravi, da Binga govori eno grozno slovenscino, Marsa pa najbrz ne, spet fajn ZGRESENO!!!3. Emi pravi, da sta dve vrsti anagramov (ta tuki trapast, un pa ne), ti se strinjas, spet fajn ZGRESENO!!! NA NAPAKAH DRUGIH SE UCIM!!! KONCNO sem odresila EMILY, ne bo VEC TRPELA!!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ma kaj se gres! rekla sem se strinjam TULE z Emilyv tistem, kar sem pac citirala. tako je od tu dalje ZGRESENO s tvoje strani. ker pa mas rada v tockah... strinjas se z emi, fajn...1. Emi pravi, da je Binga + Marsa ista oseba, fajn ZGRESENO!!!2. Emi spet pravi, da Binga govori eno grozno slovenscino, Marsa pa najbrz ne, spet fajn ZGRESENO!!!3. Emi pravi, da sta dve vrsti anagramov (ta tuki trapast, un pa ne), ti se strinjas, spet fajn ZGRESENO!!!1. ne strinjam se z Emy, kjer pravi, da je od iste avtorice (na to si najbrz ciljala) - zato tudi tega nisem vkljucila v citat, s katerim sem se strinjala.2. Emily nic tacga ne pravi, Emily 'Marsina spreha' prav tako ni vsec (ce ze mors vedet)3. Emily nic tacga ne pravi, pravi celo, da sta OBE... kar pac sta po njenem mnenju. Strinjala pa sem se z Emily v temle:Ali je tale tema namenjena smešnim imenom ali anagramom?! Ker za anagrame jeodprta ena druga tema ....... Ali se gremo smešna imena, anagrame, vislice, uganke ali nagradne igre?!Binga Bonga, malo reda naredi, če se že greš te igrice!... * Pa se kaksno smesno ime, prosim! Lohk pa tud kaksen anagram, da bo bolj zivahno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 RINGO STAR = STARO JABOLKO (Ringo = po japonsko jabolko)Aja, se to, z mano se ne more nuben kregat, ga ni! Se mal cudn slis, ampak je res tko! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Da, razumem, ti si se izmazala, ti se strinjas z emi, fajn!1. Emi pravi, da je Binga + Marsa ista oseba, fajn ZGRESENO!!!2. Emi spet pravi, da Binga govori eno grozno slovenscino, Marsa pa najbrz ne, spet fajn ZGRESENO!!!3. Emi pravi, da sta dve vrsti anagramov (ta tuki trapast, un pa ne), ti se strinjas, spet fajn ZGRESENO!!! NA NAPAKAH DRUGIH SE UCIM!!! KONCNO sem odresila EMILY, ne bo VEC TRPELA!!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Dej Binga Bonga, oladi! Ti Emily še do popka ne sežeš, pa kr nekej šimfaš čezno. Je že marskej pametnegna povedala tuki na LNF k ti nikol ne boš. Ma pa dost veči smisu za humor k pa ti, če češ kej vedt!Pa kva, če se j zmotila k je je mislla, da so Anagrami tvoja tema - sej kr naprej nekej tumbaš z enimi anagrami. No, tisti tvoji "prevodi" pa tud niso kšni biseri - bi ti jih lohk Emily kuj polektorirala.Iz svojh napak b se ti lohk več naučila kt iz tujh, sej jh sekaš kr po spisku. Tko s pa rajš užaljena kokr pa de b se učila iz njih!Dej zlez že enkrat iz plenic pa ratej tist froc, k b bla rada k boš velika. Kolk pa b rada še zrasla, sej maš že zdej okol dva metra ! DOLGO IN JEBENATO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Dej Binga Bonga, oladi! Ti Emily še do popka ne sežeš, pa kr nekej šimfaš čezno. Je že marskej pametnegna povedala tuki na LNF k ti nikol ne boš. Ma pa dost veči smisu za humor k pa ti, če češ kej vedt!Pa kva, če se j zmotila k je je mislla, da so Anagrami tvoja tema - sej kr naprej nekej tumbaš z enimi anagrami. No, tisti tvoji "prevodi" pa tud niso kšni biseri - bi ti jih lohk Emily kuj polektorirala.Iz svojh napak b se ti lohk več naučila kt iz tujh, sej jh sekaš kr po spisku. Tko s pa rajš užaljena kokr pa de b se učila iz njih!Dej zlez že enkrat iz plenic pa ratej tist froc, k b bla rada k boš velika. Kolk pa b rada še zrasla, sej maš že zdej okol dva metra ! DOLGO IN JEBENATO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 EMILY + BORISZ Kaksn lep pregovor ima Emi na koncu: se ji je prav to zgodilo! - AMEN KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 EMILY + BORISZ Kaksn lep pregovor ima Emi na koncu: se ji je prav to zgodilo! - AMEN KRATKO + JEDRNATO!!! Pišuka, ti pa hitr napreduješ x!x Vidm, de si se že razvila v tistga froca k zna že jezk kazat. No zdej pa hitr u malo šolo de se boš naučila še dostojnga vedenja x!x ( Tist ta rdeč slogan je pa nemenen teb, sej sm s tabo kontaktirov ne z Emily! To nej ti bo prva lekcija - pred malo šolo!) KRATKO + JEBENATO!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pišuka, ti pa hitr napreduješ x!x Vidm, de si se že razvila v tistga froca k zna že jezk kazat. No zdej pa hitr u malo šolo de se boš naučila še dostojnga vedenja x!x ( Tist ta rdeč slogan je pa nemenen teb, sej sm s tabo kontaktirov ne z Emily! To nej ti bo prva lekcija - pred malo šolo!) KRATKO + JEBENATO!!! Ubogi revcek! Ves, tudi jaz skoraj ne razumem kaj pises, kaj sele uboga emi? Vidim pa, da ti gre kraja idej hitro od rok! CIST BREZ VEZE udguvarjat! No, pa nam! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pišuka, ti pa hitr napreduješ x!x Vidm, de si se že razvila v tistga froca k zna že jezk kazat. No zdej pa hitr u malo šolo de se boš naučila še dostojnga vedenja x!x ( Tist ta rdeč slogan je pa nemenen teb, sej sm s tabo kontaktirov ne z Emily! To nej ti bo prva lekcija - pred malo šolo!) KRATKO + JEBENATO!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.