Skoči na vsebino

Smesna imena (lastna, krajevna, priimki...)

BINGA-BONGA

Recommended Posts

Alef, rec mi, kolk je pa tvoja zena srecna, k ma tako zivo igraco duma, a? Se to, Neda je bil kviz brez nagrade - Dane!

KRATKO + JEDRNATO!!!

Vprašaj jo! x:Dx

Če boš pridna pa lepo prosila ti jo mogoče še mal posodi x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 245
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

BINGA NE RAZUME!!! CIST BREZ VEZE!!!

Ti si brez veze x:Dx :vragec:

Kupi si slovar xDDx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

SLOVAR POSODE? :frog: CIST BREZ VEZE!!!

Slovar slovenskega knjižnega jezika! :eek: :wOOt: :zoro:

Saj jaz tud vse te tvoje tržaške alkakšneže ljubljanščine ne razumem x!x :eek: xDDx

Odkar je na forumu ime Binga-Bonga, se smejim bolj pogosto. Pa pomaga mi, da se spomnim kakšnega vica, čeprav se mu potem za monitorjem smejim le sam. Povem vam, da mi to včasih povsem zadošča! x:o)x x:Dx x:o)x

Pingo-Pongo

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Odkar je na forumu ime Binga-Bonga, se smejim bolj pogosto. Pa pomaga mi, da se spomnim kakšnega vica, čeprav se mu potem za monitorjem smejim le sam. Povem vam, da mi to včasih povsem zadošča! x:o)x x:Dx x:o)x

Pingo-Pongo

Uprost k ti udguvurim, sej ves, d si na crni listi! Si me s tem tvojim pisanjem tolk usrecu, d bom kr nick spremenila, sam d naus vec srecn!!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

sej ves, d si na crni listi! Si...
Si, si, signora (ojej, sedaj bom počil od smeha, ko vidim zadnje 4 črke besede gospa, hahahaha, uhuhuhuhu)

Ampak zakaj tačrne liste pišeš s tardečo, je to za srečo? ohohohoho

x:o)x - x:o)x (Pinko-Ponko)

Crna = Rdeca = isto

Razlaga: Peku = CRN, lubezn = RDECA

Aha, sem že slišal, da se kakšnemu moškemu zna odpreti črn pekel, v kolikor zavrne ognjeno rdečo ljubezen... :eek:

Samo, da me nimaš na rdeči listi, pa bom čisto pomirjen! x:Dx

Aha, sem že slišal, da se kakšnemu moškemu zna odpreti črn pekel, v kolikor zavrne ognjeno rdečo ljubezen... :eek:

Samo, da me nimaš na rdeči listi, pa bom čisto pomirjen! x:Dx

Glej, problem je tak, pa saj to ni niti problem, mogoce za kaksnega je, zame ni, odvisno tudi kako gledas na stvari, ne, ce hoces vsaka stvar postane problem, ce noces, in ce ne kompliciras zivljenja, kakor ga tudi jaz ne, potem problem ni problem ampak je sladki problem, torej ne vem zakaj bi kaksno sladkarijo imenovali problem, vidis so pa tudi taki, ki iz problema naredijo tako dolg smiselni stavek, kot sem ga jaz!!! xrolleyesx

Aja, kje sva ze ostala, aja pri rdeci barvi. Meni je grozno vsec, pa tudi druge, razen sive, k je tko grda, d bi jo jest, ce bi bla pretsednik sveta, kr zbrisala. Ti odkrito povem, da vcasih sploh ne citam dolgih pisanj v tem stilu, ker postane dolgocasno, potem pa tudi pisanja brez novih vrst, odstavkov. Da pa malo popestrim dodajam barve. Jasno pa je, da se potem ljudje zapicijo v ta moja pisanja, ker so bolj vidna in potem dajejo neprimerne opazke. Kaj takega pri meni ne bos dozivel, da se vtaknem v nekoga z zaljivko. JAZ NIKOLI NE ZACNEM IZZIVATI, nimam potrebe, sem prevelika in premocna osebnost, da se bom glih z usakim insektom ubadala.

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Moji prispevki so včasih živalski. Kadar imajo rep. Se bom trudil za bolj človeške, z glavo. Kaj, če imajo rep in glavo?

MARŠIČI... xDDx

Vas v našem koncu...

Ni ravno smešno, je pa zanimivo... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...