Zoe723 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Zivjo,kake izkusnje imate z izdelki Natural Just? Lep vecer! Zoe :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kwa je to, kej za jest?? Mal več povej no..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jaz poznam Just izdelke...tisto švicarska kozmetiko... Morm reč da je kr dobra stvar...imamo olio 31, ki je tko za vse možne težave dobro.. npr za herpes, pol proti bolečinam, proti zobobolu... Ma imamo doma celo omaro teh krem...za večino lahko rečem, da so res ok... A tebe zanima neka prou posebna Just stvar? Aja pa to je tko, da se po hišah prodaja... sončkeeeeeeeeee/lunceeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 (popravljeno) Kot prvo naj povem, da te izdelke ne prodajam, saj sem res navdušena nad njimi in bo mogoč tko zgledal da jih promoviram. Doma imamo šampon in maskaro- imam psičko yorkshire terier pa ma dlako kot mi lase in sam po tem šamponom nimamprobleme z prhljajem, kremo za sončenje in po sončenju- res dobr saj rdečico kr spremeni v rjavo, pa deointim, pa čistilo za čiščenje pohištva- ko nam je Felicita ta izdelek ponudila je enkrat potegnila po vratih,ne morš verjet kakšna razlika, imamo tud še razne kopeli, ki pa jih uporabljata mami in ati.So kvaliteni izdelki višjega cenovnega razreda - sam so vredni svoje cene. Olje 31 pa je izdelek uporaben na 100 načinov ( Zunanje in notranje-piješ ).Probi vsaj olje 31- pa te bo prepričalo. Aj veliko sreče in čao Popravljeno 21. oktober 2005 -> Fokica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Etericna olja so dalec dalec zadaj. Prevec sladko-diseca zmesana, definitivno ne ciste esence. Sandalovina ne disi po sandalovini, bergamotka ne po bergamotki, sivka cisto prevec osladna..Etericna olja imajo se enkrat visjo ceno od naravno pridelanih Bergland/Primavera.Cena ni vedno merilo kakovosti. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 z justom super izkusnje,vecletne.sej mislis na svicarskega justa ane? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 (popravljeno) Ej Sedna kakšne veze ima to z Just izdelki. Dobr se strinjam eterična olja niso več kar so bila- ampak se s tem Just ne pretirano ukvarja. Vem da ima sivko, limono in tea tre. Sivka ni preveč osladna, limona je kr ok- ker ni nobena čist taprava, tea tre pa drugačne ne poznam. Mislim pa da še imajo rožmarin, ki ga pa še nisem probala.Mislim da si zgrešila temo, saj si dopisujemo še vedno o švicarskem Justu. Zoe je napreč napisala vprašanje- kakšne izkušnje imate z izdelki Natural Just. x!x Popravljeno 21. oktober 2005 -> Fokica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anabella 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 imam psičko yorkshire terier pa ma dlako kot mi lase Upam, da ne umivaš psičke z šamponom za ljudi x!x Jao, jao.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Fokica...še dobro, da si dala tamle svoji slikico zraven...zakaj??? po uču sodeč bi lahko bla to jaz... midva z Matijo kr bulva kako je to mogoče, da imava midve tkole podobne učke Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ja Anabella, izkušnje so včasih boljše kot pa nasveti drugih.Potem pa mi prosim razloži zakaj ima po drugih pasjih šamponih prhljaj in suho kožo, po Justu pa ne. In prej se je praskala vsak dan kot noro, zdaj pa je o.k. Jo skopam tudi s bioogromovim šamponom sam se ji tok hitr zmasti dlaka in jo očitno moti ker se mi drsa ob stene. Tko da mešam- mal,mal. Mana, me veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.