lea 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tega se nimamo, al kaj?! http://24ur.com/bin/bar_front.php jaz sem parkrat gledala, pa moram povedat, da sem kar presenecena. sem si predstavljala, da bo bolj neprebavljiva oddaja. zanimiva se mi je zdel astroloski znaki tekmovalcev: od 12-ih je 5 rakov!!, 2 device, 2 tehtnici, potem pa ena skorpijonka, en vodnar in ena bikica. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 eee to sem čakala. Sem hotla odpret, pa sem videla, da nihče nikjer ne omenja in zato nisem hotela izpasti kao opravljiva in taka. Ja, zanimivo, sami Raki, Device, Tehtnice, en Vodnar in ena Škorpija, pa Bikica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 se nikol gledala, me nekak ne pritegne, je pa res zanimivo, da je tolk rakov (bi prej kake leve pricakoval, tud vodnarje, dvojcke) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jest gledam sem in tja..mene ti "resničnostni" šovi ne ganejo preveč..pa še noben k je not mi ni simpatičen, tko da se mi že zarad tega ne gleda..drgač je še kar prebavljivo.. halo, pa sej raki smo ful družaba in zabavna bitja Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jst tud hotla odpret, pa sm pol bl v big brother temi komentirala neki, pa ni blo odziva, pol pa... Ja, mene je presenetl, da je Alma zanč vn letela...zdej itak ni tok zanimiv....sicer gledam pa 1x na tedn...takrt, ko enga vn fliknejo, k pol itak zveš vse, kar se je med tednom zanimivga dogajal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ja, po moje so bile ženske Almi fovš, ker je res zažigala in so se je rešile. Sicer pa bi rada šla enkrat na pijačo tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 aja ven letijo pa tak?na kaksni bazi?hocem rect - v cem je pa sploh finta? naj en napise mal v parih besedah no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 12 jih je začelo delat v Baru, ves ta čas so skupaj v flatu, hkrati se pa grejo Bar - čist tko zares, tudi finančno morajo skrbet zase in za bar. Vsak teden ob četrtkih pa si tekmovalci med seboj dajejo pluse in minuse. Tisti ki ima največ minusov, pride na vroči stol, drugega za na tak stolček pa izbere tisti ki ima največ plusov. Pa pluse in minuse vedno utemeljujejo. V soboto pa gledalci med tema dvema na vročem stolu izberejo, kdo ostane in kdo gre ven. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zamagovalec pa odnese domov 5 milijonov SIT in se odpelje z avtomobilom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 aha... sam kako? skrbijo za bar in zase? torej, placujejo najemnino tud in vse , elektriko tud al kaj? a v resnici obstaja ta bar, mislim v takem smislu, da folk pride poljubno tja in tko al je to tud njihova domena (pac poptv), dajo svoje brate pa bratrance pa majo obiskovalce?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Stanovanje majo zastonj in stroške tudi, mislim, plačajo si pa hrano, promocijski material. Dogaja se v Asu. Pride lahko kdorkoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 aha, aja no saj jasno....pajade da bi se sicer tko grebli... V asu? se grejo takle? ehh ja... vsaka reklama dobra?morda, sam men se ne zdi, da bi jim to pasal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 uuu, valda se gre za promocijo in zaslužek, ko bi videla šefa, kakšen je grebator. Komu ne bi pasal? Tem, ki delajo v baru? V Sloveniji se danes tako pride do vez in in "slave", da se na tak ali podoben način pojaviš na TV in delaš scene, potem te pa moti, da se ozirajo za tabo na ulici. Mogoče prehitro sodim, a tako se mi dozdeva, da to je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 "slave" ja, tko je to.slava, haha! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Da bi delala tarčo posmeha iz sebe v tako "majhni" državi? Nein, danke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jaz sem bila presenecena, ko sem izvedela, da se bo stvar dogajala v ASu. Mislim, da je to pa en lokal, ki res ne potrebuje reklame No, sej ma macona prav Gledala sem mogoce vse skupaj ene trikrat, nikoli pa ne cele oddaje. Nekako me ne pritegne in pac ce preklapljam kanale, se ustavim tam. Se pa da po moje da kar "notr padt". Tudi ljudje tam mi niso ne vem kaj...Vem za Almo, ker se povsod pise o njej, pa je bila meni cisto lusna Ne vem, kaksna je pa tko...obnasanje pa to.... Ma ne vem, to me pa res ne pritegne nekako... Sla pa itak da ne bi. Za avto in 5 mio. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 sem gledal enih 2X... velik boljs kokr pa sansjki moski/zenska... sam se zmeri ni nevemkwa... men je Klemen faca... ta pove stvari na zelo humoren nacin, tut ce bi npr. govoru o umiranju otrok v etiopiji.... me spominja na enga prjatla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 tudi jaz gledam 1x na teden. ob cetrtkih, ko si dajejo minuse in pluse. takrat zves vse za nazaj. meni je pa sara - skorpija vsec. mogoce, ker je najstarejsa. pa taka sproscena, pridna pa nic kaj lutkasta. cupi me moti, ker ima tak hripav glas pa mlada je se. od fantov mi je v bistvu najbolj vsec azbe, ceprav je tak *slovenc*, s tatujem slovenije na rami. ampak zdi se mi, da je tak, da se da zanest na njega in da ve kaj dela. v bistvu je klemen tudi tak, samo azbe pac bolj izstopa oziroma ga drugi izpostavljajo. pa boris tudi ni slab, ceprav se v bistvu zdaj, odkar je javno povedal, da je gej, bolj zadaj drzi. pa po moje ne zato, ker je pac javno nekaj intimnega o sebi povedal, pa bi mu bilo zdaj zal ...ali kaj takega...pac zato, ker tak je. rada bo itak izpadla, za njo andrej. naslednja je bikica tanja. ce mene prasate bo azbe zmagal. aja pa se rakec miso je. hm,... on bi tudi znal dalec prit?! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Saj, moja favorita sta tudi Mišo in Ažbe, ful imata šanse, sam to je tekma, borma, taktika, kaj veš, kaj pride iz tega. Bo pa nekdo čisto mimo, ki je v ozadju mogoče zmagal, ki je pretkan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kaj pa Boris? Jaz sem se pa njega najbolj zapomnila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja tule se bo kmalu pokazalo kdo je dober taktik, ker je tako kot pri najsibkejsem clenu, v zacetku vazno, da delajo kot tim, na koncu bodo pa morali ta boljse izlocat, da odstranijo konkurenco. tudi vazno je kaksni gledalci gledajo. najbrz zenske prevladajo, zato zna bit, da bo moski zmagal.boris je kul, ker je naredil tak špetir, ker se je pac javno izpostavil, samo se mi zdi, da je slovenska scena se vseeno prekonzervativna...ma rajsi zavednega *normalnega* tipa azbe. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 azbe ne bo zmagal!!Grem stavit!!!Ce bo Azbe zmagal bom jaz cel LNF castil pir!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 opabato!!! dej-mo azbe!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 azbe ne bo zmagal!!Grem stavit!!!Ce bo Azbe zmagal bom jaz cel LNF castil pir!!! sem sla gledat mal statistiko njihove popularnosti, pa je azbe res tam nekje na sredini. miso, se mi zdi, da ima najboljse rezultate. sicer pa kar se tice piva: tisti smesko s pivom se mi noce nalepit Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 se nikol gledala, me nekak ne pritegne, je pa res zanimivo, da je tolk rakov (bi prej kake leve pricakoval, tud vodnarje, dvojcke) Levi pa že ne. x!x Lev je kralj ne pa dvorni norček Čeprav se tako kralj kot dvorni zabavljač rada kažeta in javno nastopata je to drugačna energija. Oba pa sta cool in sta komplementarni energiji ena drugi! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.