Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 torej je melanie grifith kraljica in ne uboga pateticna para ki se krcevito kot klop oklepa svojga tipa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 opabato!!! dej-mo azbe!! go go go ažbe najboljš da organiziramo vse LNFjevce da gremo glasovat za Ažbeja, 5000 glasov ni mačji kašelj hehe pol pa vsem pir Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 sem sla gledat mal statistiko njihove popularnosti, pa je azbe res tam nekje na sredini. miso, se mi zdi, da ima najboljse rezultate. sicer pa kar se tice piva: tisti smesko s pivom se mi noce nalepit azbe ma preslab rating jap-vsaj do zdaj-miso pa klemen mata nekak najvisjega... azbeta so v zacetku verjetn vsi narej fural ker je le tehtnica in ko so se spoznaval jih je znal nekak uravnotezit, povezat... sam na koncu bo premal grebatorja... Pa tut kredibilen ni najbolj... se gre nekega zavednega slovenca, v njegovem besednjaku pa tok "sposojenk od dol" k bi enga 15 letnga mulca s fuzin poslusu... go go go ažbe najboljš da organiziramo vse LNFjevce da gremo glasovat za Ažbeja, 5000 glasov ni mačji kašelj hehe pol pa vsem pir ...tega me pa res ni strah... glede na to kolk ste slozni in organizirani bi se mogl lansko leto zacet ment, da bi se zmenl o tem do druzga leta...(vsaj kokr sm spremljal vasa menjenja o raznih LNF partijih...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 torej je melanie grifith kraljica in ne uboga pateticna para ki se krcevito kot klop oklepa svojga tipa. Nisem na tekočem z Melanie. Je levinja?Vsakdo pa ima lahko kdaj trenutke slabosti Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 go Azbe Jst gledam občasno... mogoče enkrat na teden... ampak je tolk govora bilo o tem, da sem si mogla pogledat to reč, da sem vsaj vedla, o čem se to govori... se pa strinjam, da je ful boljša oddaja to kot pa sanjska ženska recimo... je zanimivo... itak pa oni neki prijatelji sploh ne morejo bit, ker se gre za tekmovanje ne nazadnje... vsak bi pač rad zmagal... ena fajn stvar za folk, da gledajo in da se o tem na veliko govori... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hehe trans. ja, levinja, kot oni banderas njen... ...tega me pa res ni strah... glede na to kolk ste slozni in organizirani bi se mogl lansko leto zacet ment, da bi se zmenl o tem do druzga leta...hehe to je res, , sam ves kolk bi naenkrat ratal slozni, ne bi mogel verjet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Daj, Ažbe, zmagaj, da nam Samsonite časti pivo! V Asu seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jaz sm samo parkrat vidla...ažbe mi je tko preračunliv...sm takoj dubla filing, da ima svoj izračun skrit v žepu un mišo mi je tko faca... une bejbike cupi pa jaz ne morm...ne morm je gledat...POSLUŠAT :xx!: :xx!: :xx!: taka hinavska goljufiva kačica je... tko...a vi bi šli tkole????A a a a a a a Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Daj, Ažbe, zmagaj, da nam Samsonite časti pivo! V Asu seveda. ..ja sevede, pa kaj se... ce bos tko zahtevna ga bos na konc v caffe della luna dobila!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 V Asu seveda. ..ja sevede, pa kaj se... ce bos tko zahtevna ga bos na konc v caffe della luna dobila!! se mi zdi ja, da bolj kaj tacga za pricakvat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 potem se pa ne grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 OK... v Asu!!!Jebat ga, kar sem reku, sem reku!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hehe trans. ja, levinja, kot oni banderas njen... Aja, to je pa čist nekaj drugega Marsa. To je pa najbolj normalna stvar na svetu, da levinja travmira zaradi leva. Če bi bil Tonček Zastavar kakšna druga "podvrsta" na horoskopu bi že vidu kdo je kdo, tako pa ona vidi! Mrrrrrrr (tudi levi predejo) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kdor je bogi, je bogi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Tonček Zastavar Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 OK... v Asu!!!Jebat ga, kar sem reku, sem reku!! pazi, vse si zapomnim, kar kdo reče (tu sem pa Devica! ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ja, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ..ni problema... sem tko preprica da on ne bo zmagal, da sploh ni frke bejbi!Ce se pa motim pa tut kul... zakaj pa ne bi par stotim lunatkom pira placal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 bomo pa vsi glasovali zanj, če bo na vročem stolu, če bo treba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ce se pa motim pa tut kul... zakaj pa ne bi par stotim lunatkom pira placal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Gledam zadevo,favorita sta mi Ažbe in Mišo.Ažbetu res privoščim zmago,ker je odločen,samozavesten,obvlada posel ,samo upam,da ga ves ta pritisk ne bo zlomil .Cupi mi je taka mal butnjena,ampak faca vseeno,Andrej pa Tanja sta,ko dve senci brez energije ,Boris mi je cool,samo mal muhast na cajte,Sara je itak faca,pove kar misli,ni neka presranka,klemen ma svoje momente hecne,Rada mi je pa totalno antipatična.Imam občutek,da je potuhnjena,manipulatorska,zakompleksana pa žleht,samo da se skriva za tem,da je kao najmlajša ,pa neizkušena za šankom,na jetra mi grejo njene pomanjševalnice (pipca,nogice,stolček,minuski):xx!: ,za katerimi se skriva in glumi :xx!: . Sicer pa go Ažbe ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Prav rada gledam . Moj favorit je Miso.Da cimdlje ostanejo pa navijam se za Saro in Borisa.Azbe mi je bil nekaj casa tudi med favorit ampak sedaj ga ne vidim vec tam. Glede na tole je imel Azbe zopet krizo Azbe Joka.Na zacetku se mi zdel mocan,da ve kaj zeli in dela na temu.Vedno pogostejse krize pa mi nekako ne gre skupaj z njim.Tanja mi je zelo neopazna.Sara je med zenskami tam zame carica,pove kar misli,stoji za tem,razen tisto kar je iemla svojmu fantu povedat pred kamero mi ni bilo na mestu.Ja v temle baru smo ze nekajkrat lahko videli kaj dela alkohol .Boris jooj kaksna skoda,da je homoseksualec nit sanjart ne morem o njemu ,hud mi je da dol pades . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Važno je sodelovati, če ne zmagaš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 glej glej koga jaz vidim tam na fotkah... pismo je fant postal pravi frajerček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 se nikol gledala, me nekak ne pritegne, je pa res zanimivo, da je tolk rakov (bi prej kake leve pricakoval, tud vodnarje, dvojcke) Pih...leve... Da bi se levi gnetli v poceni oddaji... mogoče bi, če bi bla oddaja samo za enega tekmovalca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.