Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

dobra kombinacija vročega stola bi bla miško in sara, heeee, kaka hinavščina, to bi sekalo xDDx

:vio: :palec:

To bi tud jaz rada vidla. Za Saro pa velja Samsonova definicija-(sicer za Cupi) prepita in prefukana :vio:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...Pikica vidim da utapljas lubezensko bolecino.. prid k men na tolazilno cartanje... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...Pikica vidim da utapljas lubezensko bolecino.. prid k men na tolazilno cartanje... x:px

hihi...čak, da neham kašlat! x:px

ahja, tule ti dajem lbezn v prazno, zdaj bi že tri sare padle predn se ti poleg spraviš, pa tak gobec ko si, huaahahahaa x:px x:o)x x:Dx :vragec: x:Xx

Ja, moj middle name ni radodajka. :o|o:

We want more love! :2src: x:Dx

men je tut kr prov, da je šou nafuliranc ven. se je skor razpoču od duvanja;andrejček pa taka dušca pa vs prjazn.ma sej drgač so vsi face,ampak se pa vid,da uporabljajo metode, potrebne vrednosti denarja,ki je nagrada.

žrejo en druzga.bomo na konc vidl

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Playbojevo plačilo honorarja Almi!

PLAYBOY: "Alma, damo ti 200 EUR za slike, od tega odštejemo 40

EUR za puder, 50 EUR za strokovnjaka, ki bo digitalno odstranil

mozolje, ti popravil fuzbalerske noge in odtegnil obraz, 60 EUR

za psihiatra, ki bo med seanso miril fotografa, 50 EUR za

prevajalko, da se boste med seanso razumeli (WTF? Šou mast

gou?), 50 EUR za tvoj prevoz z limuzino do studia, 10 EUR za

kondome in 10 EUR za umetne nohte.

Torej...si nam dolžna še 70 EUR, da te slikamo..."

ALMA: "Hu kers za tistih 70 eurow. šou mast gou, pa četudi je

treba plačat. Whatever..."

Sej vem, da je fora, sam bl sm paše. :inocent: x:Dx

x:Dx kok dober štos Pikica :palec: :palec: :palec:

Alma mi pa tut nikol ni bla všeč, ne da bi imela kej proti njej osebno ali kaj samo, dobila sem občutek da je tak ubit človek, ena izmed tistih "dolgočasnih" žensk pač...

Tudi nad njenim foto shootom v Plejboju nisem bla ravno prijetno presenečena, nobenega življenja niso imele fotke - full cenim model, ki zna statičnemu prizoru dat življenje/muvimento, neko pristno koketiranje s kamero in tko naprej :palec:

Joj se vidi, da dajem možgančke na pašo ane, same bedarije zadnje čase šišem x:px kok paše, se nisem odklopla tko že full dolg - že pomoje 3 mesece tavam med 600 in 700 - o kulči, mogoče bom ravno do novega leta že v tisočicah x8Dx

>> Aaaaaaa hudo, zdj pogledam - 789 postov mam že OMG kdaj sem pa teh 700 prestopila x8Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

sem zasledila na cosmotu, kaj je rada napisala v blog, potem kasneje pa zbrisala x:o)x

13.11.2005 22:33

folk briga me kaj si vi mislite o meni, dol mi visi, vi ne rabite bara vi rabite nevem dokumentarno oddajo kjer bi folk bral in nic delau. jst sm ful razocarana nad vami k ste se odlocili da gre klemen ven ker je biu CAR!!!! vsi k mi pisete grdo bla bla bla jst se vam samo smejim , k ste bedni k vas ne rabim ok. vi lepo navijajte za andreja lepo glasujte mene pa puste pri miro ok, k vas ne rabim.......

iitak ni vec cara v baru v tem sovu, ni smisle bit smesen pa zanimiu k vi hocte dokumntarno oziroma poljubno znanstveno oddajo ok.

a vam se nekaj povem jst bom kle se dva tedna vsaj pa se vi vsi postavte na trepalnice ampak jst bom se kr notri, jst sara miso in boris. hhhhahahhahaha gdo se bo pa zdj komu smeju, bednikiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in jst ko pac bom izpadla konc novembra oziroma zacetek decembra bom vsaj vedla da sm se tuki stekala z folkom mojimi barovci, in to je edino kar mi pomeni, ne pa vi luzerji brez zivljenja k vas itak ne poznam in nocem spoznati ok.

lep pozdrav vasa rada

no comment x:o)x x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
sem zasledila na cosmotu, kaj je rada napisala v blog, potem kasneje pa zbrisala x:o)x

13.11.2005 22:33

vsi k mi pisete grdo bla bla bla jst se vam samo smejim , k ste bedni k vas ne rabim ok. vi lepo navijajte za andreja lepo glasujte mene pa puste pri miro ok, k vas ne rabim.......

vi hocte dokumntarno oziroma poljubno znanstveno oddajo ok.

a vam se nekaj povem jst bom kle se dva tedna vsaj pa se vi vsi postavte na trepalnice ampak jst bom se kr notri, jst sara miso in boris.

Hahahah, a bo tudi takrat, ko bo na vročem stolčku trepetala rekle v kamero: "ne nucem vas, bedniki, ki nimate svojega lajfa in hočete samo poljubno znanstveno oddajo. Kura! IQ na nuli.

Ne ne ne, Andrej ne bo šel, iz principa ne!!!! Ker folk ne bo dopustil! :!!:

Kok je bedna. Pa še grda. Naj si gre zobe popravt, potem pa pred kamero! :xx!:

a ste res vsi na andrejevi strani :eek: :inocent: nimam nič proti njemu, ampak je preveč ''bogi'' pa nuben ga ne hval...al kake ma xrolleyesx vsaka treta beseda je, kok sm jst priden in mislite da za andreja ni mogoče da špila? bogi jaz :inocent: mogoče se motim...

a ste res vsi na andrejevi strani :eek: :inocent: nimam nič proti njemu, ampak je preveč ''bogi'' pa nuben ga ne hval...al kake ma xrolleyesx vsaka treta beseda je, kok sm jst priden in mislite da za andreja ni mogoče da špila? bogi jaz :inocent: mogoče se motim...

No, sva že dva, k nisva na njegovi! x;)x

AL premal gledam, al mi pa vedno preslisim, da je vsaka tretja beseda samohvala oziroma smisljenje samemu sebi.

Povedal je na vrocem stolu, da ne dobi feedbacka od sostanovalcev...drugega se pa ne spomnim.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sm vedla, da boš ti komentirala. x;)x Ma, sej jst pravm že ta 5.-ič. Jst nimam nč proti njemu, ZELO je priden, samo dolgočasen. Pa nom jezna, če bo on dnar dubu. Nej ga. Sam zeha se mi, k ga gledam, no. Sori. :sori:

ma vem ja sej včasih je res tak bolj tečno, pa sej je pridn samo bolj bi lahko blo vse tak bolj zanimivo pa vse to.....prej sem se vsaj še tak malo režala ko je bil klemen not zaj pa.......

xrolleyesx .....sicer pa res ni nič narobe če je pač tak blo odločeno da je pač klemen šel ven samo vseeno............. xrolleyesx x;)x x:Dx

Ojla!

Vas prebiram tle gor in ugotavljam,kaj je komu všeč?! Sem starejša od vas in mi vsekakor olika pomeni veliko.Se vam zdi,da si SARA zasluži sploh sodelovati v resničnostnem šovu?? Klemna mi je žal,saj je skrbel za zabavo,toda Andrej je dokazal,da je sposoben,marljiv in mislim,da je to res on,da ne igra.Če pa se ne zna najbolj vključiti,pa ni kriv,celo življenje se UČIMO.Sara bi se lahko marsikaj naučila od njega,saj življenje ni en sam HEC,ne glede na to koliko si star...

Pa to je TV, ne real life!!!! Andrej je totalen duh, po tv to definitivno ni za gledat, ker je tip totalka dolgočasn...sem dons gledala, tip nič ne govori..sej nima veze kdo igra pa kdo ne igra, pa kdo je sposoben kot natakar...v tv bulmo zarad zabave (vsaj kar se bara tiče..al je kak globji pomen??!!) xrolleyesx
DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...