Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tudi jaz se moram podpisati pod izjavo, da je Andrej zeloooo dolgočasen. To je pa tudi vse za zdaj.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

kaj pol sploh gledate, če vam je dolgočasno. babe neumne. xrolleyesx

jaz že ene dva tedna ne gledam več, ker so vsi po vrsti mumije in ker je dolgčas brez Ažbeta.

jaz že ene dva tedna ne gledam več, ker so vsi po vrsti mumije in ker je dolgčas brez Ažbeta.

:eek: :xx!:

1. napisala sem, da sem DANES gledala..drugače ne gledam

2. to kar sem vidla je bilo dolgočasno..predvsem Andrej

3. xcivx

DON'T PANIC

hihi...jaz, če mam čas, gledam v soboto, ker itak vse za nazaj zveš...drgač se mi pa ne da. :xx!: Kva si sitna mačona, a te nabutam! :vragec: x:Dx x;)x

jaz gledam samo, če je tv pržgan lih in pač kej zraven delam...bl poslušam k gledam...

Sara mi je res "grous"...taka packa jedna, vulgarna... :xx!: :xx!: :xx!:

Rada mi je luškana...k ena miš zgleda (no men je to "kjut") sam ima potem tudi mišje možgančke x:Dx

(sem mogla prou imena it pogledat)

Mišo je tista zlajnana fora..."muhapardnevnica"...se mu ne da več...se mi zdi

Boris mi je kr ql...sem mislila, da bo prej letu (premejhno populacijo pobere...al se pa motim o velikosti populacije)

Jasna je pa nova pupa...meni je brez energije, sam po drugi strani je pa taka rivalka, se je kr uguzila ja

Andrej...ma jaz sem to tko malkrat gledala, da ga sploh še nism opazla do zadnjič

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

že res da je Andrej en sam dovgčas za televizijo, ampak kolker smo lahko ostale spoznali se vsi bl ko ne ful neki delajo kar niso, sam on je še ohrano tisti svoj jaz. Prav zarad tega mu privoščim zmago! ostali mi gredo mav na jetra ker se ful trudijo da bi bli frajerji pa da bi Andreja poteptali z nekimi izmišljotinami! Je pač bl mirne narave- saj ni edini!!!!!!!!!!!! Pač ne zna igrat pa delat iz sebe neki kar ni!!!!!!!

Sara mi je bla ful všeč - ma se mi je zdaj totalno zasrala.

Rada -joj kaka hinavka! Že zdavnaj bi morala letet!

Mišo - tega ne pogruntaš! Včasih ful pošten , včasih pa ful hinavski! Vsak dan drgač!

Boris - pač je kar je, pa kr pošten mi deluje. Kar ga mori kr direktno pove!

Ona ta nova - Jasna - se pa itak ne bo utegnila pokazat v pravi luči, ker bo prehitr letela! x8Dx

Od začetka sta mi ble Sara in Rada vredu, zdaj pa sta se mi že zasrali. Upam, da bota čimprej izpadle. :vio:
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Guest mačona
hihi...jaz, če mam čas, gledam v soboto, ker itak vse za nazaj zveš...drgač se mi pa ne da. :xx!: Kva si sitna mačona, a te nabutam! :vragec: x:Dx x;)x

JAAA, včeraj sem bila tečna za brcnit v rit! x:Dx

Sara je pa največji primitivc kar sem jih vidla... :o|o:

Mi je blo prav slabo k sem predvčerašnjim gledala. :wacko:

ona mene spominja na kake zapite smrdljive mornarje. x:Dx x:Dx :vragec:

Andrej je spet dobil največ minusov, največ plusov pa je dobla Sara. Koga le bo dala na drugi vroči stol? xrolleyesx
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

a kr Klemn je vn letu, toj pa brezeveze ,grem dones mal u AS-a nalit x:o)x

Mene vzami sabo, bi rada vidla Andrejčka predno ga tiste hijene ven vržejo :C:

Pa sploh, kako je lahko una veštica dobila največ plusov, OMG :eek: :o|o: :sori:

Valda, taktiziranje - saj to so je rekel. Ma se mi zdi, da se malo popravlja Andrej, mogoče tut zaradi te Jasne mal, se vidi da se razumeta, mogoče mu je ona nekdo, zaradi katerega lahko več časa s samo skupino preživlja, da ga malo vleče v dogajanje.

Nič xsrcx moj glas za Andreja - spet! Razen če ne bodo staktizirali, da dajo Mišota zraven, ker on pa tak ne bo šel ven samo zaradi 16-letnih kok :2src: mišicceee, Miiišooo :2src: wiiiijuuuuwiiiijuuu :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Andrej je spet dobil največ minusov, največ plusov pa je dobla Sara. Koga le bo dala na drugi vroči stol? xrolleyesx

ja kdaj pa je blo to?

jz pa tega nism vidla x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pa sej je vseen, tako bo enkrat konec vsega. x:Dx
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Kak mi gre Rada na živce. Samo se nekaj prilizuje ... enkrat enemu, drugič že drugemu.

:xx!: hijene no nečloveške - evo moj dragi je pošlogal in pravi da Andrej: "ne fejka glede na moje karte"

Ma joj tiste Rade ne bom komentirala sploh še enkrat, ne more jo moj želodec sploh hinavko malo - strup se skriva v malih stekleničkah a...madona ta njej je hujš k kaka ptičja gripa :xx!:

Boris pa :xx!: totalno razočaranje - sej ne morm verjet, da Mišotu ni noben zameru ko je spljuval in preklinjal čez režiserje ker mu je piskrček pod pritiskom razneslo, v nasprotnem primeru pa zamerijo Andreju ker je tolk časa zdržal pod pritiskom pa valda mu je odneslo po enem mesecu - a mu je za zamerit al bi se vsaj kdo vprašal če mu je tehtno odneslo?! Sj nebi bil človek če mu nebi popustil da je hotu it domov klicat :sori: ma dej no...fuuuj :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona

ma, en je hujši od drugega. če mene vprašate, Andrej nič ne špila, ker ni tak tip, pa kaj se bo nekaj silil, če ni. xDDx saj štekam, sama sem deloma podoben karakter in vem, kako je, če se v neki skupnosti počutiš izobčenca, ker se ti zdi, da pač ne pašeš zraven, ker ti enostavno ni. :sori:

uuuuuuuh, hinavska hijena Rada, ki mu je vrgla v fris, da ful glumi, samo da dobiza 5 miljonov? a ona pa ne? me razpizdi, ko folk izda samega sebe, s tem, da očita drugim. :sick: pa grda je ko sto mater s tistimi piškavimi zobmi.

Boris mi je še vedno model in se mu režim - sem danes po kakem tednu gledala oddajo in zdaj je spet napeto in me spet zanima. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...