sivcek 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Čemu zdaj taka resigniranost, hijene ne odločajo, odločamo gledalci... Sploh pa... Edina šansa, da se znebijo Andreja je, da da Sara na vroči stol Mišota, pa še ta ni ziher. Poleg tega pa si tega ne bo upala. Drugi proti Andreju nimajo šans. Tako da Andrej zelo verjetno ostaja not... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joly 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Že res da gledalci odločamo! veliko bodo pa hijene tud naredle, ko se tk na Andreja spravlajo, pa ga blatijo! TOTI RADI BI DALA ENO NA NJEN LAŽNIV FRIS - KOZA! Vsi ostali se napravljajo pa igrajo - ja - ona je pa tk poštena! Zakaj mu pa ni upala zadnč v obraz povedat kar je v kamere govorla! Pa ta Sara si tud misli da je boga za jajca primla! Sam en dovh gobec je je! Skor grem betat da bo Mišona dala na stol! Mn se čist normalno zdi da se je Andrej umakno ! Js bi se tud,če bi vidla da ne pašem v družbo! Pa še tolk vredu je da o nikomer noče grdo govorit, čeprav ga kr naprej osirajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Jaz imam pa obcutek, da bo dala Borisa zraven.Boris je dobra konkurenca, pa se na stol ji je dal veliko "prijateljev"...z Borisom bo izlocila Andreja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 A je kdo pomislil - da je Sara tolk samozavestna da bi sebe dala Ena ženska bo, my best bet Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Hm..po moje pa ne bo Mišo na vročem stolu z Andrejem..ker ga je Sara določila za novega šefa za drug teden.. Edino če ima res toliko zaupanja v to, da Andrej leti..kar je pa malo verjetno.. Po moje bo Boris zraven Andreja..včeraj v oddaji se je nekaj zasr.., Sara pa itak napovedala že, da bo po svoje naredila.. Bomo videli.. (so rekli slepi).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 U, zdej gledam njihovo stran sem ugotovila da je Andrej zmagal na četrtkovem stand up comedy-ju HUDO HUDO x!x Evo pa še tale "sumljiv" Mišotov komentar iz bloga:17.11.2005 04:38 Ja, četrtek, gremo dalje..Hvala Vsem za pozitivo!!!!!Priprave na soboto?! .)Vi ob meni in jaz za Vas!!!Lp M. =) Vi ob meni in jaz za vas?! VI OB MENI in jaz za Vas x!x Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sivcek 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Vi ob meni in jaz za vas?! VI OB MENI in jaz za Vas x!x Saj pravim. Mišota na stol! To je edina šansa, če želijo zadovoljiti svoje fene in (poskusit) vržt Andreja ven. To si gotovo želijo tudi producenti, ker stavim, da bo skupaj vsaj 60.000 klicev, to pa je lep denar...Če pa ga bodo v tem primeru zares tudi vrgli, si pa ne upam napovedati (če pa Mišo ne gre na stol, pa Andrej 100% ostane). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pa kaj je to... a to čist res al kaj shit 17.11.2005 07:47 - 46694Mišo ni dal znaka samo meni ampak je dal znak vsem nam da bo v soboto vroče, da ga moramo podpreti in ne samo v blog pisat vse naj naj! V soboto bo dan, ko bo pokazal koliko nam je do Mišota, ali je v blogih resnica, ali so samo prazne besede brez srca in vrednosti!>>> 17.11.2005 07:49 - 46694>>>A se vsi zavedamo, da bodo šteli samo naši glasovi in ne besede ?! Zato pozivam (Mišotovo družino, najbližje, Lacorrido in njene goste, ŠTAJERCE in VSE FANE), da si v soboto vzamemo čas in pokažemo kaj si želimo in kdo smo! Mislim, da imamo skupni cilj popelajti Mišota do skupne zmage! L 17.11.2005 08:03 - BarFan49467To ja Flash!!!Valda da bomo glasovali za našega Mišota(če bo slučajno na stolčku)!Upam, da je čim več takšnih:)!Mišo tebi pa želim lep dan in še lepši večer, pa upam da se kaj vidimo!Matty Mišotov odgovor: 17.11.2005 14:20Matty!! Hvala!! Vidimo torej.. =) No ja pol pa aleluja ane za taktiko, šov must go bi rekla Pika Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 joj... se dobr da ne gledam. sam 1x sem, 5 minut....pa zadnjic en odlomk, ko so bli vsi sesuti pa skozlani, eno jutro..... a tko? tam so prjatli, za hrbtom pa drugac... ja sam, saj vejo da se snema in da bodo torej vidl, v cem je pol stos? Morda je andrej res dolgocasen, morda pa je totalno zabaven tip...sam kaj naj pocne v druzbi s takimi modeli? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 v tele komentarje se nisem vtikala čeprav oddajo gledam Če je Andrej dejansko ,tako na raznih forumih in klepetalnici bar-a,učenec Škofijske gimnazije potem sem prepričana,da ga s stolčka nihče ne bo mogel pahniti. Za njim stoji vesoljna Cerkev SLO pa še kje Seveda to ni fer. V glavnem pa se mi zdi tako dolgočasen,da oddaje v primeru,da bi bili v njej taki in podobni tipi,ne bi gledala.Gledanost rešujejo čisto drugi osebki. LP 5trca bom pomagala LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Morda, najbrz ja, ziher, v bistvu... saj je res - ne gre za bar kot tak, pac pa je to v prvi vrsti resnicnostni show.... sam pismu, a res ni zanimivega folka v slo?aja, taki se ne grejo tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Eh Marsa tudi zanimivi se gredo to ,samo kaj ko niso opazni Bolj ko zgledaš trapasto,boljš prideš skoz šivankino uho. LP + me veseli,da si se tudi ti oglasila v tej temi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 me veseli, da te veseli (sam moje mnenje je tle cist brez veze, ker sem gledala skupaj kakih... hm, 7-15 minut, vsega, od skoz ).. ker me je zanimal, ker je blo tu govora, pa neki astro polozaji pa itd. - pa me je zanimal, kaksen je kaj ziv folk tale...no pa sem vidla andreja pa klemena na vrocem stolu... pa pac njihove odzive, ko so jokali, se za glavo drzali pa taksno. pol pa zadnjic, ko sem saltala programe, upadem ko nekdo blazno bruha in taksno. pa si mislim, kaj pa je zdaj to???pa potem postekam, vidim, gledam 5 minut. to je to. nekak mi tud niso termini... se mi zdi skoda, rajs kaj drucga gledam (ce je, saj itak je dost beda povsod)..mi ni glih zanimivo skratka, kaj ma en dost brezvezen folk za ene skupinske travme... pa tko, sama sem ga tolk prezhurala, da mi je tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 plus en vidik - zalostno se mi zdi vse skupaj (poleg smesno, bedasto, brezvezno)....zadnjic sem kar slabe volje postala... pri enem drugem resnicnostnem showu.... zarad njih samih, ki ne stekajo, kolk bedast zgledajo, ko en cez druzga govorijo pa tko... pa zarad folka (gledalcev), ki ne morjo iz svojih omejenih ozkih okvirjev... ja, men je tud kaksna zoprna, bedna, zabuhla... itd. prepita, 'prefukana' (halo :|||) . ampak.... po drugi strani pa ma ipak TA jajca (x!x torej sam ta - sam tle, da si pac TO upa).kdo je pa zjutraj ves svezh in luskan in fit (in sploh pa recimo ta, ki, ajde , dela v baru)?kdo je pa skoz ves kul?nihce... pa nekak se... ob exhibicionizmu, taksnem razgaljanju in zraven se nekaksnem onaniranju, sem vedno postala skor nekak zalostna.... no tko... pac, asociacije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 od)..mi ni glih zanimivo skratka, kaj ma en dost brezvezen folk za ene skupinske travme... pa tko, sama sem ga tolk prezhurala, da mi je tole... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 no če lahko svoje mnenje povem o baru se mi zdi čista beda, da se nemorjo kej navega zmislt... prve oddaje je še blo za gledat sedaj pa se mi zdi res sam dolgčas! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pokomentiram later - postnim zdej samo chart priljubljenosti lepo povrsti... Sarahttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_9.jpg Radahttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_7.jpg Borishttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_1.jpg Mišohttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_4.jpg Andrejhttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_3.jpg Jasnahttp://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_15.jpg Evo ne mi zamerit "številne" poste...pa še en vic, preprosto moram SE SREČATA MIŠO IN SARA V GABROVEM (manager Bara) ŽELODCU! PA PRAŠA MIŠO, SARA A JE TEBE TUT GABER POJEDU? IN PRAVI SARA: "NE, JST SM PRŠLA OD ZADJ!" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Edina šansa, da se znebijo Andreja je, da da Sara na vroči stol Mišota, pa še ta ni ziher. Poleg tega pa si tega ne bo upala. Drugi proti Andreju nimajo šans. Tako da Andrej zelo verjetno ostaja not...nihče nima šans proti Andreju, kogarkoli bo ona bajsa dala zraven njega, bo pakiral, ker ima Andrej daleč največjo priljubljenost pri folku (vsaj zaenkrat), tako da so vsi skupaj neumni, če si domišljajo, kako so pametni in taktni, da se ga bojo rešli. zaenkrat še živijo zadnje ure v iluziji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Dones pa bo napeto, končno se bo splačalo gledat.Bom kar prijateljico klicala, kaj se bo zgodl, ker bom tolk spet vse zamudila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 sara = bajsa? danes ne bom gledala, grem najbrz z ven....me pa zanima, kaj se bo dogajal... sej najbrz bom tule na forumu prebrala, cosmotovega se mi ne da vec brat, mu ne morem sledit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dejte kej pol med odajo napisat kdo bo na drugem stolu, ker se mi neda tv prižigat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 a ob petkih izlocajo al dons?ce ob petkih, koga so izlocil? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 marsa dans izlocajo , bomo vidl je napeto Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 aha, ok, thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 na enem je andrej na drugem se pa še zve al sem zgrešu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.