Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jest tut ne gledam...kaj bom gledov, kako živijo drugi, ko še svojga lajfa ne znam poštimat, hehe x:o)x x:Ix w:Iw pregovor: Najprej pometi pred svojim pragom, nato komentiraj smeti pri sosedu, x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Mnja, jst tut nism gledala redno iz začetka, zdej se mi je pa prov fržmagat začel, k sm vidla kam pelje.

Sej je mačona čist prov povedala, full velik nekomolčarjev pa tihih osebnosti se lahko najde v temle Bar-menu Andreju. Pa sploh ne da bi zdej rekla kok je bogi al pa karkol ampak pri enih ljudeh so nekatere stvari preproste kot dan in noč:

- nismo zamerljivi

- smo tihi in vedno v ozadju

(a mormo bit vsi show off-i pa kričači)

- nardimo velik pa redkokdaj zahtevamo priznanje za delo oz. se postavimo zanj če ga drugi začno zlorabljat

(če je nekaj treba narest se nardi, jst ti al pa kdo drug, sam da je narejen)

- se ne obremenjujemo s folkom, ki nam samo pije energijo

(če se že, se odločimo do katere mere)

- če se razkurmo ker nas nekaj muči, potem tut hitro pozabimo pa gremo naprej

(nezdravi ego nardi vedno sam več škode kot koristi)

- denar pa če pride, pride zato ker ga rabimo za preživetje, ne zato da bi nas zasužnjil in pohlepnil :xx!:

(kaj ti bo slava in denar in če zaradi njega hodiš po truplih)

Pa sploh, Andrejček je pač devica - kako bo ena škorpija razumela devičnika xrolleyesx sej mam tak par pr bajti pa nkol ni miru :xx!:

Mati drgne in puca ko zmešana, nardi vse namest drugih če ni narjen takrat ko ona hoče - minuta gor dol ni važn, je mirna pa če ji kej ne paše pove, potem se umakne pa je tiho. Očetu pa ni mar a je za en prst al pa dva praha, a je cel kup posode pa se jo pomije takoj al pa zvečer, je temperamenten pa se razhudi v minuti zaradi svojega prav da iskre letijo - ne popušča nikol, ko konča pa živi lepo naprej tebi nč meni nč.

In nič da bi bili ozkogledi, sploh zase ne bom rekla da sem, mam velik drugih stvari s katerimi se lahko obremenjujem kot s tem da bi me omejevali reality showi ampak mi pa dostikrat ni vseeno ko se začnejo take podle igrice, preprosto zato ker bi, če bi bila v čevljih teh ljudi, jst želela da mene vidijo tujci tako kot sem in ne tako, kot me predstavljajo moji "sovražniki".

Nič, zato bom danes visela na telefonu, ne me klicat bo zasedeno x:px x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Dons bom pa gledala, ker me res firbec matra, kaj bo. :eek: :O:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Andrej ostaja - Boris odhaja :palec:

28.000 - 22.000

In če še kdo reče da v tem špilu ni taktike :o|o: je pa mal preveč sumljiv da nekdo, ki jasno in glasno pove da SI ŽELI IT DOMOV in ga dajo kao za to na stol, dobi sam 6000 glasov manj kot tisti, ki ga že 4. zapored na vse pretege hočejo spravit domov :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O moj bog, pa ne Boris. :ermm:

Grozn!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

ja sej škoda ker je šel boris....... xrolleyesx no sicer pa je tut sam nekaj reko da želi ven.....sicer pa sem se jaz prje ko je bil klemen notri vsaj malo smejala ker je mel tek finte..... x:Dx zaj pa je vse že tak resno.....vsi se nekaj obtožujejo, jezijo drug na drugega........se vidi da je zdaj ta šov že bolj pri koncu........ :inocent: x;)x

mislim, da so s tem odnosom vsi sodelujoči v Baru, širni Sloveniji pokazal, kok so otročji in neodgovorni in potuhnjeni...mogoče ne smem štet Andreja zraven... xnckrivx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ja jaz sem skor 100%, da bi marsikdo od nas tako izpadel, ce bi bil toliko casa z istimi ljudmi, ki mu po moznosti niso usec...jaz vem, da bi mi dopizdil ze prej...ampak okej, jst tud nism za te oddaje x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hehehe, evo jim, ni jim uspelo. :vragec: upam, da je bajsa al pa hijena naslednja, ki gre domu. :vragec:

Bajsa? Hijena?

A to so kaki novi not prišli?

x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

bajsa-sara

hijena-rada, ker ma tak fris no, ko ena žival.

Hahahha...ma ja kot kakšna miš zgleda,,,a ne?

Glodalec ziher x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...