Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dobr so sfural ta projekt, svaka čast, te afne so gostilni prnesle 37 mio SIT prometa do sedaj (od začetka oddaje).

seveda ta gostilna ni kr naključno izbrana...

hehe, se smejijo slovenčkom ki se "borijo" in kličejo za svoje adute x:o)x

to pa res ni svoh ja ;) hehe :D pa a tile barovci delajo zastojn (razen tisti ki bo 5 mio dobil)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

to pa res ni svoh ja ;) hehe :D pa a tile barovci delajo zastojn (razen tisti ki bo 5 mio dobil)

Dobivajo neka tedenska nakazila, samo zdaj ta tedn ne dobijo, ker majo minus in morjo toti minus pokrit. x:)x

Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Guest mačona
Mačona, a Sara se ti zdi debela? :o|o: Sej mi je bedna, sam debela pa res ni, no. :o|o:

debela glih ni, zabuhla in zanemarjena pa je. x:Dx pa sprepita in groozne podočnjake ima. x:Dx

debela glih ni, zabuhla in zanemarjena pa je. x:Dx pa sprepita in groozne podočnjake ima. x:Dx

Ja, men tud ni fejst, sam debela pa ni, no. :o|o: x;)x Mah, sej, je faca, da se upa tko pokazat vesoljni Sloveniji...ne zgledamo vsi popolni, ko se zjutri zbudimo, sploh pa po prekrokani noči. x;)x Amapk pref... se mi pa ne zdi. K ne ganja takih, no. x:Ix Alma je bl taka zgledala, pa Cupi. :inocent:

A ni malce otročje takole po videzu sodit??? Vsake oči imajo svojega malarja. Če bi bilo tole res kao iskreno, bi bile naše slike poleg naših komentarjev s polnim imenom.

Imamo tak šov, kot si ga zaslužimo! A niso bile podobne kritike pri Sanjski ženski???

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Men je bla Miša čist všeč. Zato, k je povedala, tko, k je blo. Večinoma, no. Ni se tok sprenevedala. Pa povedala je, kaj pričakuje od desca. :o|o: Ja, kaj pa če. Če je pršla to iskat, zakaj so ji same Mukije nastavl, pol pa vsi pluval čez njo, kok je smotana. Pol pa nej spremenijo naslov oddaje v POPOLN NATEG! x:Dx

Pa tko no, mal mormo pokomentirat in prešimfat folk, k smo jim fovš, da 300 čukov na tedn zaslužjo s sterežbo in čvekanjem. x;)x

Jst pravm, svaka čast, da se tkole izpostavjo. Zdej pa al so tok glupi al pa pač pogumni...vseen je. kokr komu paše. Mi, kot opazovalci, pa mormo mal šimfat. Sploh pa bejbe....ne gre brez! x;)x x:)x xsrcx

Ja saj 300 čukov, super :palec: saj to ni navadna strežba. Si ne morem misliti, kako bi meni bilo, če bi me na sekretu snemali :xx!: pa četudi mi dajo 300 čukov.

Šinfanje ok, če je zdravo. Se mi zdi pa neumestno, da rečemo, da je Sara debela ima pa recimo 5-6kg manj kot jaz ali mogoče še več, pa meni moj mož še vedno trdi da nisem debela.....sem v dvome padla :vragec:

Grda, debela, zapita, podočnjaki, grozna, škorpija, tralala, brezveze.... Mi pa sami pametni, lepi fotomodeli x:Dx

ampak...šou mast gou on al kako že.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Šinfanje ok, če je zdravo. Se mi zdi pa neumestno, da rečemo, da je Sara debela ima pa recimo 5-6kg manj kot jaz ali mogoče še več, pa meni moj mož še vedno trdi da nisem debela.....sem v dvome padla :vragec:

Grda, debela, zapita, podočnjaki, grozna, škorpija, tralala, brezveze.... Mi pa sami pametni, lepi fotomodeli x:Dx

Ja, to je res. :palec: Pa brez celulita in sala, a ne? :inocent: Joj, lubi bo spet jezn name. :lol:

ampak...šou mast gou on al kako že.....

Brez on! Šou mast gou!

x:Dx

Boris se mi je zdel najbolj uredu... drugač pa sploh ne vem kaj bi rekla... tele oddaje sploh ne jemljem resno tko da niti nimam kakega mnenja... pomoje se majo čist fajn, ena taka zanimiva izkušnja je to xDDx
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest mačona
ja, imeli so se fajn na začetku, zdaj pa dvomim, da se majo. manj jih je, bolj je ogenj v strehi in "boj za obstanek". nihče mi ne bo rekel, da se je kdo od tekmovalcev prijavil za to stvar, da bi se imel fajn in spoznal nov folk in zaradi medijske pozornosti, ker so vsi prišli v prvi, nekateri v edini vrsti zaradi 5 milijonov in avteka. in čedalje boljši igralci so. :palec:

ej tocno tole sem hotla prit napisat, vcer sem spet rekla, ajde dajmo mal gledat... sem gledala manj kot minuto, pa so govorili o odnosih kao pa problemih pa taksnem... cist ufurani v onem svojem svetku... pa totalen dolgcajt res.....

skratka, beda, namest da bi rajs par dobrih filmov ubodl za ta cash.....

pol se pa to dnevno gleda, kao nad zanimivo, pismu men se se ozija ne da gledat, kaj me briga kaj dogaja enmu folku tam..

ok, si umijejo zobe ono tretje... x:o)x pa kup *problemov* (enga folka ki bodo en majhen cajtek lajfa skup in pol bodo rekl adijo, ne, tle pa blazno travmaticno, katastrofe se skor dogajajo! x:px x:o)x xrolleyesx)

nadultramega zanimiw. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej tocno tole sem hotla prit napisat, vcer sem spet rekla, ajde dajmo mal gledat... sem gledala manj kot minuto, pa so govorili o odnosih kao pa problemih pa taksnem... cist ufurani v onem svojem svetku... pa totalen dolgcajt res.....

skratka, beda, namest da bi rajs par dobrih filmov ubodl za ta cash.....

pol se pa to dnevno gleda, kao nad zanimivo, pismu men se se ozija ne da gledat, kaj me briga kaj dogaja enmu folku tam..

ok, si umijejo zobe ono tretje... x:o)x pa kup *problemov* (enga folka ki bodo en majhen cajtek lajfa skup in pol bodo rekl adijo, ne, tle pa blazno travmaticno, katastrofe se skor dogajajo! x:px x:o)x xrolleyesx)

nadultramega zanimiw. x:Dx x:px

bravo :palec: :palec: :palec:

kurc jih gleda, js mam svoj lajf pa svoje probleme x:o)x

honor and respect

men je bil pa Boris res ta huda faca.pa učer k je blo na E+ je Jelena(voditeljica) ratala čist razposajena k je on pršu v oddajo,je kr skakala tm u fotelju,js pa doma na postli smeh tolkla.

mi je modelčk tok zabavn,sploh povedat ne morm,čist adijo ratam, k je tok smešn,tak pedrčk, poženščen pa to,so mi tok zabavni

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Guest mačona
men je bil pa Boris res ta huda faca.pa učer k je blo na E+ je Jelena(voditeljica) ratala čist razposajena k je on pršu v oddajo,je kr skakala tm u fotelju,js pa doma na postli smeh tolkla.

mi je modelčk tok zabavn,sploh povedat ne morm,čist adijo ratam, k je tok smešn,tak pedrčk, poženščen pa to,so mi tok zabavni

škoda, da sem zamudila. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...