Guest mačona 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 uf, to je žalitev za miške in vse ostale glodalce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 dobr so sfural ta projekt, svaka čast, te afne so gostilni prnesle 37 mio SIT prometa do sedaj (od začetka oddaje).seveda ta gostilna ni kr naključno izbrana... hehe, se smejijo slovenčkom ki se "borijo" in kličejo za svoje adute to pa res ni svoh ja hehe pa a tile barovci delajo zastojn (razen tisti ki bo 5 mio dobil) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 to pa res ni svoh ja hehe pa a tile barovci delajo zastojn (razen tisti ki bo 5 mio dobil) Dobivajo neka tedenska nakazila, samo zdaj ta tedn ne dobijo, ker majo minus in morjo toti minus pokrit. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 A Boris je ven letel? Pa sej ne morm verjet, no. Jst sm pa slišala, da je Andrej letu. Eh, dolgčas se nadaljuje. Mačona, a Sara se ti zdi debela? Sej mi je bedna, sam debela pa res ni, no. Svašta. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Hehe ohjej sara je zabuhla zakajena ... pref...... heh pustmo saro pr miru k se mi kr obraca... sramota za skorpijonke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sara pa ni nobena sramota za škorpije, TO SO škorpije.boljšega primerka niso mogli najt Aja? Men se pa ne zdi tipična škorpija...vsaj vizualno ne. Goflo pa ma. Ampak to je men kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Mačona, a Sara se ti zdi debela? Sej mi je bedna, sam debela pa res ni, no. debela glih ni, zabuhla in zanemarjena pa je. pa sprepita in groozne podočnjake ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 debela glih ni, zabuhla in zanemarjena pa je. pa sprepita in groozne podočnjake ima. Ja, men tud ni fejst, sam debela pa ni, no. Mah, sej, je faca, da se upa tko pokazat vesoljni Sloveniji...ne zgledamo vsi popolni, ko se zjutri zbudimo, sploh pa po prekrokani noči. Amapk pref... se mi pa ne zdi. K ne ganja takih, no. Alma je bl taka zgledala, pa Cupi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 A ni malce otročje takole po videzu sodit??? Vsake oči imajo svojega malarja. Če bi bilo tole res kao iskreno, bi bile naše slike poleg naših komentarjev s polnim imenom. Imamo tak šov, kot si ga zaslužimo! A niso bile podobne kritike pri Sanjski ženski??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Men je bla Miša čist všeč. Zato, k je povedala, tko, k je blo. Večinoma, no. Ni se tok sprenevedala. Pa povedala je, kaj pričakuje od desca. Ja, kaj pa če. Če je pršla to iskat, zakaj so ji same Mukije nastavl, pol pa vsi pluval čez njo, kok je smotana. Pol pa nej spremenijo naslov oddaje v POPOLN NATEG! Pa tko no, mal mormo pokomentirat in prešimfat folk, k smo jim fovš, da 300 čukov na tedn zaslužjo s sterežbo in čvekanjem. Jst pravm, svaka čast, da se tkole izpostavjo. Zdej pa al so tok glupi al pa pač pogumni...vseen je. kokr komu paše. Mi, kot opazovalci, pa mormo mal šimfat. Sploh pa bejbe....ne gre brez! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja saj 300 čukov, super saj to ni navadna strežba. Si ne morem misliti, kako bi meni bilo, če bi me na sekretu snemali :xx!: pa četudi mi dajo 300 čukov.Šinfanje ok, če je zdravo. Se mi zdi pa neumestno, da rečemo, da je Sara debela ima pa recimo 5-6kg manj kot jaz ali mogoče še več, pa meni moj mož še vedno trdi da nisem debela.....sem v dvome padla Grda, debela, zapita, podočnjaki, grozna, škorpija, tralala, brezveze.... Mi pa sami pametni, lepi fotomodeli ampak...šou mast gou on al kako že..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Šinfanje ok, če je zdravo. Se mi zdi pa neumestno, da rečemo, da je Sara debela ima pa recimo 5-6kg manj kot jaz ali mogoče še več, pa meni moj mož še vedno trdi da nisem debela.....sem v dvome padla Grda, debela, zapita, podočnjaki, grozna, škorpija, tralala, brezveze.... Mi pa sami pametni, lepi fotomodeli Ja, to je res. Pa brez celulita in sala, a ne? Joj, lubi bo spet jezn name. ampak...šou mast gou on al kako že..... Brez on! Šou mast gou! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Boris se mi je zdel najbolj uredu... drugač pa sploh ne vem kaj bi rekla... tele oddaje sploh ne jemljem resno tko da niti nimam kakega mnenja... pomoje se majo čist fajn, ena taka zanimiva izkušnja je to Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja, imeli so se fajn na začetku, zdaj pa dvomim, da se majo. manj jih je, bolj je ogenj v strehi in "boj za obstanek". nihče mi ne bo rekel, da se je kdo od tekmovalcev prijavil za to stvar, da bi se imel fajn in spoznal nov folk in zaradi medijske pozornosti, ker so vsi prišli v prvi, nekateri v edini vrsti zaradi 5 milijonov in avteka. in čedalje boljši igralci so. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Keri safri se dogajajo. Za kozlat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ej tocno tole sem hotla prit napisat, vcer sem spet rekla, ajde dajmo mal gledat... sem gledala manj kot minuto, pa so govorili o odnosih kao pa problemih pa taksnem... cist ufurani v onem svojem svetku... pa totalen dolgcajt res.....skratka, beda, namest da bi rajs par dobrih filmov ubodl za ta cash.....pol se pa to dnevno gleda, kao nad zanimivo, pismu men se se ozija ne da gledat, kaj me briga kaj dogaja enmu folku tam..ok, si umijejo zobe ono tretje... pa kup *problemov* (enga folka ki bodo en majhen cajtek lajfa skup in pol bodo rekl adijo, ne, tle pa blazno travmaticno, katastrofe se skor dogajajo! )nadultramega zanimiw. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 hihi, jst sm pa ornk razmišlala, če sploh čem to besedo (kozlat) uporabt, da nov koga zmotil in bom kregana, pa sm rekla, eh, klinc, tvegimo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ej tocno tole sem hotla prit napisat, vcer sem spet rekla, ajde dajmo mal gledat... sem gledala manj kot minuto, pa so govorili o odnosih kao pa problemih pa taksnem... cist ufurani v onem svojem svetku... pa totalen dolgcajt res.....skratka, beda, namest da bi rajs par dobrih filmov ubodl za ta cash.....pol se pa to dnevno gleda, kao nad zanimivo, pismu men se se ozija ne da gledat, kaj me briga kaj dogaja enmu folku tam..ok, si umijejo zobe ono tretje... pa kup *problemov* (enga folka ki bodo en majhen cajtek lajfa skup in pol bodo rekl adijo, ne, tle pa blazno travmaticno, katastrofe se skor dogajajo! )nadultramega zanimiw. bravo kurc jih gleda, js mam svoj lajf pa svoje probleme Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja itak, pa krneki unga tam fukajo da je ogi pa se doben z njim ne druž pa krneki... ma skisal se jim je v uni bajti...kurc jih gleda dol iz bleda Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 me zanima če bo šel andrej četrtič al kolkič spet na vroči stol......... .........škoda ker je šel boris........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ja pomojem bodo vsi deval zdej andreja tja tut če nebo največ minusu dobiu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 men je bil pa Boris res ta huda faca.pa učer k je blo na E+ je Jelena(voditeljica) ratala čist razposajena k je on pršu v oddajo,je kr skakala tm u fotelju,js pa doma na postli smeh tolkla. mi je modelčk tok zabavn,sploh povedat ne morm,čist adijo ratam, k je tok smešn,tak pedrčk, poženščen pa to,so mi tok zabavni Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sivcek 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 se vidi da je zdaj ta šov že bolj pri koncu........ Ma kje, ravno zdaj je postalo zanimivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 če je teb ta oddaja al kwa jw zanimiva... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 men je bil pa Boris res ta huda faca.pa učer k je blo na E+ je Jelena(voditeljica) ratala čist razposajena k je on pršu v oddajo,je kr skakala tm u fotelju,js pa doma na postli smeh tolkla. mi je modelčk tok zabavn,sploh povedat ne morm,čist adijo ratam, k je tok smešn,tak pedrčk, poženščen pa to,so mi tok zabavniškoda, da sem zamudila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.