B@BuR@ 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Pa meni je tud še zanimivo. Edino dolgočasno je to z vročimi stolčki. Me prav zanima koga bojo v sredo dali na drugi vroči stol. Na prvem bo itak zopet Andrej. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ja, me zanima kdo bo andreja sploh vrgu enkrat vn, a ni ljudem že škoda dnara vsak tedn zanjga klicat?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Pa meni je tud še zanimivo. Edino dolgočasno je to z vročimi stolčki. Me prav zanima koga bojo v sredo dali na drugi vroči stol. Na prvem bo itak zopet Andrej. ja sej na prvem bo andrej..skoraj 100%.... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Jasna gre na prvi vroči stol, o drugem pa odloča Mišo z največ plusi. Če ma kaj v glavi, bo dal zraven Rado. Jeeej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Jasna gre na prvi vroči stol, o drugem pa odloča Mišo z največ plusi. Če ma kaj v glavi, bo dal zraven Rado. Jeeej. Sej najbrz bo Upam...Radmila raus Sploh ne vem kaj se dogaja, ze dolg nisem gledala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Danes sem tudi js gledal bar. vam povem tale Andrej je pravi dec, edini k si upa narest kak "muve" v baru... skrajn čas po dveh mescih se nekaj dogaja vredno ogleda... kdo bi si mislil da sploh se lahk še kaj zgodi zanimivega... pa tale Jasna je čist huda... tko da končno akcija... vojska res naredi deca iz devičnika... hmmm zdej je Andrej moj glavni kandidat za zmagovalca sej ostali so tudi krnaenkrat a lot nicer, od kar sem 2x gledal bar se popravljajo z izjemo treh izjem... komi čakam da vdim kaj se je pa danes "čohalo" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 tale JASNA al VESNA whateva = turbo SOM :xx!: Andrej = pa cura bura, sploh veš ne da obstaja :xx!: ma sploh je brezveze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kaj naj rečemO MOJ BOG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Spet sem gledala Cist mi je mimo ze no... Andreju pa cedalje bolj privoscim zmago. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Michelle, jaz tudi. Res upam, da bo on, zdaj je postal absolutno moj favorit. Ker je fajn in še cute je. Rada je tako :!!: biti tako hinavski in obenem še brez hrbtenice, brez mnenja - no comment.Miško je pa zelo naiven. Sara - ne morem si pomagati, ampak mi je simpatična, pa čeprav je bitch. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Matr so bukslni. :xx!: Jaz sem definitivno za Andreja. Mišo je pa med počasnejšimi....ne ve, da so vsi, ki so bli na Jasnini strani sedaj na Andrejevi. Rada pa tako nima fanov in z njenim odhodom noben ne bi nič pridobil. Mišek slaba taktika Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ja, Mišek ma v nogah, v glavi pa ne glih. Nekdo je dosti bolj taktičen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 čist pfeeej so ratal, hinavci :xx!: pa sm že mislna da gre na bolš, tisti zavec pa kavica pa čvek - nek normalen sam zdej vidm da...sam hudič jih je pa pohlepnost Andreja do zmage - če je blo do zdej iskreno bo pa od zdej naprej sam še iz principa Uno Rado glumačico pa v teater, sej drugega tako ne zna kot igrat in hinavit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Uno Rado glumačico pa v teater, sej drugega tako ne zna kot igrat in hinavit MA DAJ!Tako rada hodim v teater...in tiste face res ne bi tam gledala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Tale bar....meni bi se mešalo, če bi me 24 ur snemali ..noč in dan ...No saj nagrada je ...torej naj se trudijo, če so se že odločili. ne razmišlam pa sploh ne o kaki iskrenosti pa prijateljstvu ...pa ne vem kaj. Tukaj je denar pa nič drugega....nagrada. Pa kašni igralci saj še igralci niso...tisti saj znajo igrat... So mi pa vsi po vrsti "smotani". Rada tako dobra in oh in sploh....čustvena deklica ja :xx!: Andrej ...kaj pa vem od teh še najbolj normalen. Mišo temu bi pa še vazelin kupila....da bi mu bilo lažje ....manj truda. Jasni bi pa privoščila še mal denarja...vsaj nekaj, ...torej delu v baru. Sara ....rabi mrzli tuš....se bo bolje počutila. Mal ohladila....ampak mislim, da ji je že bolje Kakorkoli že... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 MA DAJ!Tako rada hodim v teater...in tiste face res ne bi tam gledala Nč bat, sej tam bi jo tko sam 2-3 ure kaj vem 1x na mesec gledala Sicer pa sem govorila veš o tisti novi nalogi za Barovca - bo moral bit igralec na neki premierni predstavi Mišota pozerja al pa Rado glumačico *jeeeeeeeeeeeeeeej* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Andreju pa cedalje bolj privoscim zmago. js tud pretty much so zdej sam stirje se notri in trije so za :xx!:... Bomo vidli kak bo ce bo andrej se trikrat na stolcku... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Misov blog: NEDELJA! 27.11.2005 06:03 ..ja kaj Vam naj rečem, vsak si naj vzame po svoje! Meni je super, odločil sem se tako kot sem se, vem zakaj in mi ni NITI malo žal! Procenti popularnosti gor-dol, saj mi je vseeno, zmaga naj Vam najljubši! Uživam v tem delu, uživam v izzivih, ki nam jih zastavijo in to je bistvo. Zakaj sem se tako odločil?! Enostavno, izbiral sem med Andrejem in Rado, Sara je bila izključena! Delo v baru: karkoli se Radi reče oz. se ji niti ne potrebuje rečt, naredi, medtem ko Andrej ima s tem kar problem, ni dovolj da imaš 200ur dela, če je efektivnost enakovredna nekomu, ki to naredi v 140ih urah, tako ali tako ne boste vedeli o čem govorim oz. ne boste hoteli vedeti! Medsebojni odnosti: nimam kaj komentirat! Taktičnost: itak v prid Radi, Andrej in Jasna sta bila v paktu, že zdaj se je vedelo kako in kaj v sredo, ampak jima je Rada malo prekrižala račune, sta imela kar preračunano! Za zamislit, kaj bi šele bilo naslednji teden, tako da.. tak pač, kaj se menimo! Imejte se, glejte nas, če ste toliko, da se oglasite pri šanku in osebno kaj povete OK, če ne, tudi prav! Stari blog NISEM niti pregledal, sem nekaj začel pa sem videl 60 strani krnekaj, bedarija v glavnem! HVALA vsem tistim, ki jih nisem "prebral" pa so bili v teh trenutkih pozitivni!!! BREZ zamere in dajmo v tega novega kaj lepega napisat!! Zanimivo je pa nekaj, NOBEDEN v BARU danes, mi ni nič očital, nasprtono, ČESTITALI so mi! Verjetno je našim gostom, situacija vseeno "mauček" bolj jasna, dajte se še vi oglasit in zadevo pogledat iz bližjega zornega kota..!! ) Lep pozdrav in bodite v cvetju!!Lp Vaš Mišo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ..Miso je naredu, to kar je blo najbol smotrno nardit. Dvojec Miso-Sara do konca!Pol naj pa gledalke odlocijo, kdo bo zmagal!!! ...vsekakor obstaja se nevarnost, da v naslednjem tednu Andrej in Rada skleneta pakt, kar je pa glede na njuno zgodovino bore malo verjetno!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja, MIšo je prov naredu. Čist logično, da je dost punc šokiranih, saj so mislile, da bodo imele še eno žajfnco, pa je na žalost ne bodo, hvala bogu. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Dvojec Miso-Sara do konca! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pol naj pa gledalke odlocijo, kdo bo zmagal!!! točn tko. gledalke odločajo. in tko je logično da bo dec zmagu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luka4u 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Tukaj je veleumno povzeto dogajanje + kisla ankjeta, hehe http://www.ona-on.net/clanek.php?parentid=...&articleid=1302 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa dejte no, andrej igra!!! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.