Marsa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kok jih je zdaj se sploh in keri? hvala za link Luka, sem sla pogledat, celo anketo sem izpolnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 am ja mišo, andrej, rada pa sara so še... sam andreju glasovi zlo hitr padajo, če gledamo jih je zdej nazadnje dobiu zelo malo proti tem koliko jih je dobiu na začetku... in mislim da ko bo konec bo imeu mišo več podpore! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 aha 4, hvala... a jasna je pa izpadla?izi kam izi gou. ne stekam, kako to, da sta sara in rada do konca v igri, ce sta tolk folku zooprni in ce 'sta hinavki' in vse tole, kar se pise okol....odstekano....za Misa je dost logicno, se mi zdi.... za andreja pa tud, na nek nacin.... a so kej jokal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 am ja,sej sara je v redu men, mislim faca je... rada pa krneki... andrej se dela bogiga in bi mogu že zdavnaj it dam... se pa tut pozna da mata mišo pa sara svoj bar Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Sem svoje povedala v črni lukni, pa se zdej tko bolš počutm. Mislm, da sem dobila krila .JEBIGA Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 sej jst sm pa tvojo izjavo ppotrdu... dabr se je blo zbruhat an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ...Sara se mi pa ne zdi hinavska... taka je in boli jo kurac, kwa si drugi mislijo... vsi ostali pa igrajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Miso se zaveda, da mu je Andrej glavni tekmec, zato ga je tudi dal na vroci stol. Jasno, najbolj iskreno, imajo pac vsi radi. Ampak punčke so spet odlocale in Mišotu se ni izslo. M privoscim, ker se je pokazal v pravi luci vceraj. Vsec mi je bla Jasna, ki mu je na vceraj po koncu objave rezultata govorila, da naj ne govori, da ni taktiziral in da je imel dolocen namen. Pa se je Miso kar tupega i glupega naredil in ponavljal neke verjetno vnaprej pripravljene brezvezne stavke, da bi jo preglasil in da drugi ne bi štekali, kaj je Jasna hotla povedat. Saj ni noben nor! No jaz Mišota ne maram. Pa one zahrbtnice tud ne maram, ki je vceraj glumila solze, ko se ji je Jasna "zahvalila". Ze prej je nisem marala, ker se je spravljala na Andreja, si vzela pravico, da ga kritizira in krega, ces naj se ji odpre in zakaj da se on obnasa, kot da ni del skupine. V solze ga je spravila in pol je pa le priznal, da mu je slo na jok enkrat. Pa kaj vi veste, kaksno ponizanje je to za enga moskega, da se tolko odpre in to eni taki skoraj napadalni babi??? Pa kaj si ti pička nekomu drugemu, da mu bos govorila, kaksen da bi naj nekdo moral biti Kdo je ona, da bi lahko bila edina kompetentna za razlago, kaksen bi naj bil clovek??? In ko jo postanes trah, glumi solze in se dela nezno. Uh je vsa narejena! In ni povedala niti enega pravega argumenta, zakaj ni dala Jasni plusa, kakor ji je prej cel teden obljubljala, ces, jebes to, se pac dogaja. Ja zakaj ji ni dala? Zakaj je zamolcala?? Ker ni hotla izpast "grda" pred folkom. KOt da je folk glup!Zato ker se zaveda, da imajo ljudje raje Jasno kot pa njo!! Taktika pac. Ne bo tega oprala s solzicami... In itak vsi vidijo 5 mio. In pokazali so pravi obraz. Jaz upam, da se bo gledalstvo odlocilo za tistega, ki je najbolj posten. Ceprav, tukaj je nemogoce biti posten. In kdorkoli gleda te pripetije, se v njem zbudi cut za tisto, cesar ne mara pri ljudeh ali pri sebi na splosno. Ampak na koncu vedno odlocvajo neumne 15 letne mokre deklice, ki jih briga samo mozatost in stas in nic ne razmisljajo o karakterju. Kaksne pisejo po forumih: "...Miso sladek...Miso medek...Miso luskan...Sara komandira...a nic hudega ce krega druge...tud jaz bi rada bla taka kot Sara in si upala vse povedat v fris drugim..." Ampak s kaksno pravico? na osnovi (ne)maranja razne sodbe in izkljucevanje? Prekleta psiholoska premoc mocnejsega. Bla bla bla... Pa sem gledala samo par insertov , zadnjih 2 delov, tako da cele zgodbe ne poznam. In kdor deluje navzven kot mocan (seveda po potrebi malo poglumi), temule se ne bo noben upal ugovarjat al ga dat na vroci stol. One tihe in obcutljive pa si upajo, brez strahu pred zamero. Mi je vsec, ker se niso vceraj vsi povprek objemal. Je bilo malo trpko. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Še vedno mi je glup A. Pikici dejte 5 milijonov!!! Kdo je za? Sej vas pol peljem na večeru! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Podrla si rekord. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Še vedno mi je glup A. Pikici dejte 5 milijonov!!! Kdo je za? Sej vas pol peljem na večeru! A v kitajsko a v kitajsko Evo naslednjič glasujem za Pikico kok sem lahka ane...pa sej bi za Andreja ane, če bi me peljal na večerjo potem jeeeeeeeeej Ja nevermind, mantis še vedno na istem topicu iz moje strani Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 upam, da bosta na koncu ostala Andrej in Sara, to bo zanimivo! ena vedeževalka je napovedala, da bojo na koncu trije imeli hude fajte, na koncu ostaneta punca in fant, oba imata numerološko gledano iste šanse, vendar je večja verjetnost, da zmaga fant. mirsade je vedno bolj glup in vedno bolj plastičen fris ima. :xx!: gnus! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sivcek 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa dejte no, andrej igra!!! Ja, vemo. Nam je to že Rada povedala 14 dni nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 am ja,sej sara je v redu men, mislim faca je... rada pa krneki... andrej se dela bogiga in bi mogu že zdavnaj it dam... se pa tut pozna da mata mišo pa sara svoj bar ja sej to da mata mišo pa sara svoj bar (kolko vem ima mišo neki bar sara pa slaščičarno) se je ful tut vidlo tam ko so neke koktelje delali seveda je zmagal mišo ker je na vse to navajen oziroma je to znal že od prej..............sicer pa ja meni je tut še kr fajn sara pa mišo....andrej še kr rada pa tak, nevem, no.........mislim pa da bo verjetno kr kmalu šla ven........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ma sej ni važn, nakonc bota mišo pa sara pol bo pa mišo zmagu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja samo andrej je ful priljubljen (sem gledala priljubljenost) in se mi zdi da ima od vseh največjo priljubljenost............tak da mogoče da tut mišota al pa koga premaga..........ampak tut jaz mislim da bosta na koncu sara pa mišo..........nevem, no......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 O MOJ BOG! Da niti ne začnem :xx!: tale Mišo...upam da te poje luknja katero koplješ Andreju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Danes sem si po dolgem času spet malce ogledala tole našo in lajv telenovelo que pasa...Ja ena velika žalost no vse skupaj.... kdo je bolj iskren?? Kdo bolj glumi??? Kao Andrej skos glumi... A oni drugi trije jasno in glasno stalno premlevajo scenarije, kako se bi znebili Andreja in na kak način...seveda so iskreni in nočejo nikomur nič žalega. Njih je ena sama poštenost in iskrenost in užaljenost, ker je Andrej, tako priljubljen pri gledalcih. Ampak zase je treba poskrbet...ne, ampak, Andrej...njegov način je pa čist narobe, adio...Eh, tudi jaz se ne bi počutila dobro not...Oni lahko sklepajo zavezništva in si delijo zmenjene pluse in minuse... Andreju pa ravno to očitajo, da če bi bila Jasna še notri, bi počel ravno to.No kdo je zdaj hinavec in kdo je pošten?Eh miško, miško..ni treba bit tako užaljen, če veš, da imaš resnega tekmeca.... Me je že imelo, da bi 1x glasovala...ampak :xx!: what the F*** bom raje onih 300 sit, dala za Materinski dom, ki ravno tako zbira prispevke s sms. Bo bolj v prave roke prišlo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Me je že imelo, da bi 1x glasovala...ampak :xx!: what the F*** bom raje onih 300 sit, dala za Materinski dom, ki ravno tako zbira prispevke s sms. Bo bolj v prave roke prišlo. To mi delaj..... Sicer pa ne gledam. Mogoč kdaj k programe prešaltujem. Mah, se nkol nism na neko (tud pogost plehko) komercialo limal, ne morm pomagat. No, pa saj da eni čist not padejo me tud ne mot.....vsakmu svoje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 cosma Danes sem brala v neki zenski reviji, da je bila anketa in da so Misota izglasovale za 4. najbolj sexy moskega v Sloveniji Prvi je Sebastian Cavazza, drugi Jan Plestenjak, za tretjega se pa ne spomnem.Miso Men se ne da vec gledat tega. Danes sem sploh pozabila, sem sla pod tus ravno takrat... Komaj cakam, da bo konec. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ne sam res, a niso mal dolgcajtn? No, dober, sm star že, očitn..... Sm še "sanjskega pa sanjsko" večkrat mal gledau......kaj bo le nasledn? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čuj ne vem V Ameriki je polno tega....prav prevec teh reality showov. Tam imajo celo tako, da imajo zvezdniki nekateri svojo oddajo in imajo kamere po domovih, ki jih neprestano snemajo Mogoce bomo gledali zivljenje Atomic Harmonik http://www.realityshows.com/ - ze tu vidis koliko je tega :xx!: Vsi imajo ze to Od Britney, so Paris Hilton, Whitney, Tommy Lee...kr neki :xx!: Sam ocitno to pali med folkom... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Vsi imajo ze to Od Britney, so Paris Hilton, Whitney, Tommy Lee...kr neki :xx!: Sam ocitno to pali med folkom... ja kwa nau palil, če že tle pri nas vsi full z vnemo in veseljem gledajo ene navadne kekce, ki so se prjavl v to oddajo oz. BAR kaj bi šele blo, če bi to ble kake znane osebe, estradniki... ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čuj ne vem x: Mogoce bomo gledali zivljenje Atomic Harmonik :OO!: :OO!: :OO!: ...dober, sam da jih nem rabu še poslušat zravn Čuj, nea vem.......se reče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Heh, najbolj sexy... lepo prosim... a ima več kot 160 cm? Za Cavazzo se čist strinjam.Saj vem, da imajo vsake oči svojega malarja, pa da je vsakemu nekdo sexy, pa da smo vsi komu lepi itd.... Evo eni prisegajo na Game over, eni pa prisegamo na Roling stonse, tko pač to je....Ok, saj vem, da niso računali, da bodo ljudje moje starosti gledali tole zadevco...ampak kdaj pa kdaj tudi ujamemo kaj na tv in lahko podamo mnenje....Jaz bi recimo pred miškota postavila še koga...ampak kaj ko iz slo scene ne poznam kaj dosti (beri, ne smem kaj gledat naokoli)Ma jaz pa še ne bi konec....kaj ko bi jim za foro podaljšali ene 2 ali pa 3 tedne, bi se sami scufal notri v onem inkubatorju pol bi Žogica pokazala kaj res sočnega Sem pa šla pogledat na bloge od njih...te, ki so za nas rajo, ki ne plačujemo...se mi zdi, da je kar nekaj **grozil** češ, da je izsledil že 2 blogerja, ki nista lepo o njemu pisala .... pa ne moreš verjet... pismo.... ali si pa jaz vse skupaj narobe razlagam, ker sem premalo in Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.