svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja sej je reku da z petam meri 2metra Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja sej.... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 miša je blo pa med najmanjšimi se mi zdi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ...........ja sej samo lahko bi naredli tut kako tekmovanje ko bi še sara in rada mogle kaj naredit........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja, npr. kaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 hm............ja nimam glih zaj kakih idej...........sej bi se oni kaj spomnili........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Vsak čas bomo spet lahko gledali, kako Slovenci zapravljajo za sms-e.Me res zanima, koliko so posamezniki voljni odštet za svojega favorita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 0sit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ja, sam mene zanima tistih 20 oz. 30 tisoč, ki jih pošilja vsako soboto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja tolk jih pa tu gor ni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 rada je šla papa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 vsem neki pomen ja no, sej jo je nakonc objeu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Miso pa... nic socutja, nic solza, nic ni Rade omenjal, on je kar pozval gledalce, naj drzijo z njim. Nic ni skril ambicije, da zmaga, kar smelo se je izpostavil. Ceprav mu menda ne pomeni 5 mio nic. Jah, fighting for "survival". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja no jaz včeraj nisem glih gledala ker sem bla v kinu.......torej kolko sem zaj tu prebrala je izpadla rada...... .........ja sej je verjetno to pričakovala ker bi verjetno izpadla tudi proti andreju...... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 bravo, vse prau veš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 bravo, vse prau veš ..........ja sicer pa jaz tut tak kod bobnar mislim da je mišo dobil malo glasov........sicer pa tak al tak se meni zdi da vedno ko je andrej na vročem stolu da se nekaj dela bogega, bla, bla, bla, bla, bla......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Andrej. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 pa ja, sej andrej je nazadnje tut dobi "malo" glasov Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 a ti si se na miša napalila ;DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 a ti si se na miša napalila ;DDNe, jst za Saro navijam. Če že morm zbrat koga od teh 3, pol je to Sara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja andrej naj gre dam čim prej... za ona dva mi je pa vseen! sara je ful carica pa to, sam mišo pa res velik nardi za bar Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja andrej naj gre dam čim prej... Že vidm, k bosta Michelle pa 5rca čist penasti, ko bosta tole vidl. Pa sej mam lohk svoj mnenje, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja, sam men so res nekateri, nevem zakaj bi navijal za andreja? k je res en...khm... mislte si svoje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja pika pikica čisto se s tabo strinjam...........sara je najbolj fajn......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja pika pikica čisto se s tabo strinjam...........sara je najbolj fajn......... edina ki zna v tisti baraki še nasmejat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.