untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ne vem kak je sara ker nam TV doma ne podtpira 16:4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pikica, a je kdo rekel, da ga ne smes met?Jaz imam pa pac svojega, da utrujas s tem...Sicer pa ne bom popenila zaradi tega, ker mi je cisto vseeno za reality show in imej svoje mnenje in ga nabijaj se do konca oddaje in zaradi mene se potem, ko bo andrej zmagu Sara mi je pa pac zenska, ki je sama sebi too much smesna, ne izgleda dobro, pac zgleda tako, kot da ji je vseeno, kaksna je in to je to. Naj zadane tistih 5 mio in si privosci kaksno kremco al pa tretma v toplicah, da jo malce skupaj spravijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pikica, a je kdo rekel, da ga ne smes met?Jaz imam pa pac svojega, da utrujas s tem...Sicer pa ne bom popenila zaradi tega, ker mi je cisto vseeno za reality show in imej svoje mnenje in ga nabijaj se do konca oddaje in zaradi mene se potem, ko bo andrej zmagu Sara mi je pa pac zenska, ki je sama sebi too much smesna, ne izgleda dobro, pac zgleda tako, kot da ji je vseeno, kaksna je in to je to. Naj zadane tistih 5 mio in si privosci kaksno kremco al pa tretma v toplicah, da jo malce skupaj spravijo.O, madona, no. Pa to sm v šali rekla, k sm že tokrat to rekla, da mi je beden in si kao štela pol, kokrat bom to rekla. Ni treba čist vn past zarad tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja pa če ma sara pač xxxx gub pa to še ne pomen da nesme zmagat! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja pa če ma sara pač xxxx gub pa to še ne pomen da nesme zmagat! A sem kje napisala, da ne sme zmagat? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ja meni je sara fajn ker je bolj edina ki se smeji v baru pa to.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 uau, kakšen argument ja seveda........ ......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Snezka 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Hello folk! Ej da vam tko povem tisti ki kritizirate Andreja s tem kok je on bogi pa ne vem kaj, vam povem, da je ravno nasprotno. Je zelo prijeten in prijazen in ne igra kot je folk govoril. S kolegico sva z njim govorile, ko sva bile v Baru pa je ful duhovit, tko da bom še naprej zanj navijala in glasovala. P.S.: Poleg tega ima pa še dobro postavco:) Lp Snezka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 okej no.........sej ne pravim da ni fajn pa to.....samo meni se zdi da vedno ko je na vročem stilu začne kritizirat druge pa to.........kak ga nič ne hvalijo.........pa to...........sicer pa ne pravim da mi on ni fajn......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 najbrž pove to, kar je res, a ne...tko kot vsi drugi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ja okej............ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Bobnar: Sara pa skos ponavalja, da ima Mišo celo Štajersko čez...a pol je nima, sodeč po tebi Hja men je Andrej všeč, zdej če komu ni (ane Pikica) mu pač ni, ampak vi kar pljuvite, pa zdej pa tut pol po tem lahko ko bo že zmagu Ma smo otroc, ni kej Ja Sara...ma sej kul da take štose zbija ker včasih se prov nasmejim samo, nebi pa rekla da navijam zanjo, daleč od tega. Velik preveč "ostrošiljna" mi zgleda...kot una osa, bzz, bzz, bzz nikol nimaš miru...bzz, bzz Mogoče mi je pa všeč samo zato ker je Primorka in imajo Primorci tak fajn naglas pa hitro govorijo, tko mal posebnosti ampak čist karakterno pa...a-a Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Andrejček, Sarica, Miško(jaz mu ne bi tako rekla), luštna triperesna deteljica. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Mišo je čefur... pa slinast... na živce mi gre... A še to. Spet sm popušila. :xx!: 5rca, jst sm pa Sari kr podobna, veš...tud ena nadležna osa. Jebemo, nben me več ne mara kle gor. Grem se fentat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 No ja...naj še jaz malo...Andrej: :xx!: Mišo: Sara Čeprav ne bom glasovala za nobenega...Je pa res, da so Andreja v ospredje potisnili drugi v Baru, saj čene sploh nebi vedeli, da obstaja.Pa res išče podpro s sočutjem. a res pazi, kaj reče, da nebi koga prizadel...in tako ostaja najbolj priden fantek... Lepo se imejte!LP Megi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Mislim, da se Andrej pač noče vn metat in mu je to čist mim, obenem je pa zelo oprezen Sara je faca,kr prbije tja u maline - js zanjo navijam. Prvič, da se strinjam z Bobnarjem glede Mišota Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Mišo je čefur... pa slinast... na živce mi gre... prou fest dečko je, glede na to kok je mali, svaka mu čast, da je tako samozavesten in prodoren v poslu, men je čist car! GO Mišo GO čeprou ne gledam ,ampak biu dol parkart Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 prou fest dečko je, glede na to kok je mali, svaka mu čast, da je tako samozavesten in prodoren v poslu, men je čist car! GO Mišo GO čeprou ne gledam ,ampak biu dol parkart Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ej, kdo gre na stol? In kdo zbere ta druzga? Nimam cajta gledat, sam kle mal spremljam, kar pišete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Na stolu sta Andrej in Sara - Mišo je že v finalu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Se prav, da je Andrej minuse fasu, Mišo pa izbira in valda nov sebe dal na stol. Joj, če bo un premagu Saro, ga grem nabit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ma, sej mi je vseen klinc, kdo bo zmagu...sam tko no, pač, če že morm izbrat, nej bo to Sara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Pa naj bo Sara.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Sam je Saro kr stisnilo zdejle...a ste vidl?Kaj ji je naredul...čist je zmedena ratala, prvič na stolu revca... Jaz za nobenega ne navijam. Sem gledala ene parkrat ob srdah (na prvi tv al kje) eno ameriško varjanto "Preživeli" kjer so jih na 1 otoku fullllll pod pritisk spravljali in tam se je vidlo kakšen je kdo...Tuki pa vsak svoje slabe lastnosti skriva in se dela lepega :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Sem gledala ene parkrat ob srdah (na prvi tv al kje) eno ameriško varjanto "Preživeli" kjer so jih na 1 otoku fullllll pod pritisk spravljali in tam se je vidlo kakšen je kdo...Tuki pa vsak svoje slabe lastnosti skriva in se dela lepega :xx!:men tud dost kul, ne pa tale jetrcka dolgocajtna nasa... brezvezne butaste intrigice...tam je res boljs, ko vidis, pa se fajn je gledat naravo pa vse tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.