Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pikica, a je kdo rekel, da ga ne smes met?

Jaz imam pa pac svojega, da utrujas s tem...

Sicer pa ne bom popenila zaradi tega, ker mi je cisto vseeno za reality show in imej svoje mnenje in ga nabijaj se do konca oddaje in zaradi mene se potem, ko bo andrej zmagu xrolleyesx xrolleyesx

Sara mi je pa pac zenska, ki je sama sebi too much smesna, ne izgleda dobro, pac zgleda tako, kot da ji je vseeno, kaksna je in to je to. Naj zadane tistih 5 mio in si privosci kaksno kremco al pa tretma v toplicah, da jo malce skupaj spravijo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Pikica, a je kdo rekel, da ga ne smes met?

Jaz imam pa pac svojega, da utrujas s tem...

Sicer pa ne bom popenila zaradi tega, ker mi je cisto vseeno za reality show in imej svoje mnenje in ga nabijaj se do konca oddaje in zaradi mene se potem, ko bo andrej zmagu xrolleyesx xrolleyesx

Sara mi je pa pac zenska, ki je sama sebi too much smesna, ne izgleda dobro, pac zgleda tako, kot da ji je vseeno, kaksna je in to je to. Naj zadane tistih 5 mio in si privosci kaksno kremco al pa tretma v toplicah, da jo malce skupaj spravijo.

O, madona, no. Pa to sm v šali rekla, k sm že tokrat to rekla, da mi je beden in si kao štela pol, kokrat bom to rekla. Ni treba čist vn past zarad tega. :o|o:

Hello folk!

Ej da vam tko povem tisti ki kritizirate Andreja s tem kok je on bogi pa ne vem kaj, vam povem, da je ravno nasprotno.

Je zelo prijeten in prijazen in ne igra kot je folk govoril. S kolegico sva z njim govorile, ko sva bile v Baru pa je ful duhovit, tko da bom še naprej zanj navijala in glasovala. xchatx

P.S.: Poleg tega ima pa še dobro postavco:) xokx

Lp Snezka xvrtcx

okej no.........sej ne pravim da ni fajn pa to.....samo meni se zdi da vedno ko je na vročem stilu začne kritizirat druge pa to.........kak ga nič ne hvalijo.........pa to...........sicer pa ne pravim da mi on ni fajn......... xrolleyesx

lp, robidica x:Dx

Bobnar: Sara pa skos ponavalja, da ima Mišo celo Štajersko čez...a pol je nima, sodeč po tebi x:Dx :palec:

Hja men je Andrej všeč, zdej če komu ni (ane Pikica) mu pač ni, ampak vi kar pljuvite, pa zdej pa tut pol po tem lahko ko bo že zmagu x;)x x^x

Ma smo otroc, ni kej :palec:

Ja Sara...ma sej kul da take štose zbija ker včasih se prov nasmejim samo, nebi pa rekla da navijam zanjo, daleč od tega. Velik preveč "ostrošiljna" mi zgleda...kot una osa, bzz, bzz, bzz nikol nimaš miru...bzz, bzz :vragec:

Mogoče mi je pa všeč samo zato ker je Primorka in imajo Primorci tak fajn naglas pa hitro govorijo, tko mal posebnosti ampak čist karakterno pa...a-a x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Andrejček, Sarica, Miško(jaz mu ne bi tako rekla), luštna triperesna deteljica.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

No ja...naj še jaz malo...

Andrej: :xx!:

Mišo: :o|o:

Sara :palec:

Čeprav ne bom glasovala za nobenega...

Je pa res, da so Andreja v ospredje potisnili drugi v Baru, saj čene sploh nebi vedeli, da obstaja.Pa res išče podpro s sočutjem. a res pazi, kaj reče, da nebi koga prizadel...in tako ostaja najbolj priden fantek...

Lepo se imejte!

LP Megi

Mislim, da se Andrej pač noče vn metat in mu je to čist mim, obenem je pa zelo oprezen

Sara je faca,kr prbije tja u maline - js zanjo navijam.

Prvič, da se strinjam z Bobnarjem glede Mišota :eek:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Mišo je čefur... pa slinast... na živce mi gre...

xrolleyesx

prou fest dečko je, glede na to kok je mali, svaka mu čast, da je tako samozavesten in prodoren v poslu, men je čist car! :palec: x:o)x

GO Mišo GO x:Dx

čeprou ne gledam ,ampak biu dol parkart x:o)x

honor and respect

Sam je Saro kr stisnilo zdejle...a ste vidl?

Kaj ji je naredul...čist je zmedena ratala, prvič na stolu revca...

Jaz za nobenega ne navijam.

Sem gledala ene parkrat ob srdah (na prvi tv al kje) eno ameriško varjanto "Preživeli" kjer so jih na 1 otoku fullllll pod pritisk spravljali in tam se je vidlo kakšen je kdo...

Tuki pa vsak svoje slabe lastnosti skriva in se dela lepega :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Sem gledala ene parkrat ob srdah (na prvi tv al kje) eno ameriško varjanto "Preživeli" kjer so jih na 1 otoku fullllll pod pritisk spravljali in tam se je vidlo kakšen je kdo...

Tuki pa vsak svoje slabe lastnosti skriva in se dela lepega :xx!:

men tud dost kul, ne pa tale jetrcka dolgocajtna nasa... brezvezne butaste intrigice...

tam je res boljs, ko vidis, pa se fajn je gledat naravo pa vse tole. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...