child 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ja, sej je fajn narava pa to, sam se mi zdi, da tudi, če kej novga pogruntajo, je ful mal cajta zanimiv, vse je že isto. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 men tud dost kul, ne pa tale jetrcka dolgocajtna nasa... brezvezne butaste intrigice...tam je res boljs, ko vidis, pa se fajn je gledat naravo pa vse tole. ja ampak slovenija nima dnara za take zadeve! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anona 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Men se pa zdi, da 2 meseca skupaj težko igraš. Sploh če imaš 24 ur kamere. Mislem, da ni bistveno to, kar barovci prikazujejo, ampak je bistveno tisto, kar nam kažejo mediji. Oni naredijo selekcijo, kaj bodo pokazali in koga bodo prikazali kot dobrega in koga kot slabega. Tukaj imajo popolno moč in nadzor. Barovci imajo le manjši vpliv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ok, tole je blo že oprekomplicirano za moje možgane! zmagau bo mišo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miss100 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Jes gledam skoraj vsak dan in moram povedat, da mi je ful vredi. Moj favorit je MIŠO!!! Andrej je tak smotan, ker sm bla dans v Baru in je zamujal 1 uro in ni delal, Sara je pa tud kr vredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 vi, vsaj nekdo res pametn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sem vedlaaaaaaaaa Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 kak kul da je šla krastača vun kuj srečn sn.jebemti škorpijo ja Pa glih ena taka bi te mogla v kremple dobit, da bi malo gagal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 mhm, sanji. Tko bi te ob/zdelala, da ti neb blo nč jasn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ne, ne, jst mam vsako noč o teb mokre sanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 na andrej pa mišo sta v finalu... sara je pa šla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sem bila na nocni smuki, ampak sem slisala...110.000 glasov? Pa en glas je 180 sit? Al kako? Meni ni jasno to res. Toliko denarja popu in mobitelu zaradi tega, ker hocjo da en ljubljancan al pa ena zapita primorka zmaga? Mislim, ce bi ta denar podarili komu k res rab....okej moraliziram in kr neki...ampak to je pa res too much. Dobra poteza tale BAR od popa res....mislim za popizdit je men to. Sicer sem z izidom jasno zadovoljna, ampak slovenci me s tem glasovanjem presenecajo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 In a je na konc kej jokcala? Al kaj se je dogajalo? Mogoce pa Miso le ma neki sans no...je velik babamful usec ( zakaj, jst sicer ne vem ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ma, niti ni jokcala...mčkn....kšna solza stekla...je pa rekla Mišotu, da nej zmaga nasledn tedn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Jaz pa mislim, da je prav Sara bila tista, ki je ta šou poživela, zdaj pa.................dolgčas. Se pa strinjam, glede glasovanja - očitno ima folk res preveč denarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 A na kaj namigujes? Enostavno ni moj "tip". Vizualno mi nekako ne ustreza. Visina, postava, oke ma edino lepe, ampak se mi zdi, da bo vsak trenutek bruhnil v jok Je Andrejcek s svojimi 2 metri in vitko postavo bolj fajn To je kar se tice zunanjosti. Drugace pa...kaj pa vem...nobenga ne bi mela doma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kar se tiče Saringa odhoda in konec šova: borovničke pa velik glasnega smeha , je tako vseeno, ker bo bara tako kmalu konec, pa tudi vsi gledalci bodo kmalu pozabili, zakaj je sploh šlo. Pač Bar ni bil nič posebnega, ni bilo nobenega hudega dogodka, ki bi bil vreden spomina.Mogoče pa je eden, Klemenova tragična romanca z Jassiko. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 zdej ne bo nč več zanimiv, k je Sara šla, je bla res faca. Čist usi so ga pil pa ste neki nanjo pikiral. Men je faca totalna,brez dlake na jeziku, kar je edin prow, sem res prčakvala, da bo šla una mona od Andreja vn, mah zdej bo pa bedno,sploh nam več gledala. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 na andrej pa mišo sta v finalu... sara je pa šla ja sara je šla.........meni je bila sara fajn.......tak malo je poživela vse skupaj.........sej tut ko je kazalo odlomke je kazalo saro kak se je smejala pa to.............nevem no samo tak kot je rekel mišo bo zdaj vse skupaj manj smešno pa to.............sicer pa tak kot je rekla michelle nevem kak ljudje kličejo pa to.............glede na to kolko stane pa kolko ljudi je včeraj poklicalo..............nevem no.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ja, če je res za koga ki nuca pa jih manj... pa ok, da mu frendi kličejo, ne pa kreni ki ga še vidl niso... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 men je pa se vedno vsec andrej, zakaj bi se moral ven metat, ce ni tak tip, pa tud ce nekdo skoz ne duhovici () ni nujno, da nima smisla za humor.In ce nekdo ne sika ostalim, ni nujno, da ni iskren.ni sam tisti iskren, ki si upa rect kaj v faco komu..... tud sara mi je pravzaprav cist simpaticna, ok bejba, sam se vseen ne pomen, da je nekdo 'soncek' sam zato, ker se veliko smeje.vcas je za 'soncka' *primernejsi* nasmeh kot pa krohot.Se mi zdi pa grdo, ko pravte, da je zapita pa da ma gube. vi/ve vsi/vse boste nekoc na tem, pili/pile al pa ne pili/pile. Miso?O njem pa nimam mnenja, nekak....po eni strani se mi zdi cist kul, se mu vid, da mu ni tuje za kako delo prijet pa tko, tak preprost morda.... Nenazadnje pa se mi zdi andrej kar precej ceden tipcek in postaven in tko...jasno da je vsec slovencem, ce je tipicen slovenc. sam da se mi ne zdi fousljiv.men so vsec taki prisebni ljudje, on se mi zdi tak: priseben. je blo jasno, da bo sla sara ven, kot tud, da bo skor do konca not. *vcer sem prvic 'gledala' - mal sem saltala vmes, ko me je zivcno delal voditelj, ko je moral nekak cajt skup spravt, pa jih je skoz eno in isto spraseval, cist neizvirno pa tko....pa motil me je odnos onega menedzerja, ki je v bistvu kar tam govoril cez andreja vprid sari in sem sklenila, da gre za preprosto mosko zavist, ker je andrej dober tipcek in skuliran, se ne pusti iz tira spravt... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ja ampak slovenija nima dnara za take zadeve! se dobr. komu se da gledat par slo pusijev, ki se preganja po kakem kocevskem rogu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ... tale bar sem še sama začela gledat, ker mi je daša skoz in skoz tolk govorila o tem... in ves čas o enem andreju, ki da je njej fajn in zakaj se vsi nanj spravljajo, ker ne gunca afen in se ne meče ven in tko naprej in nazaj... sem najprej mislila, da je pač že spet dašino sočutje ven udarlo in se je postavla v bran enemu, pa je bil tud men ta andrej prav faca... prav fino se mi je zdel, da tko skulirano ostaja tak, ne glede na to, da so ga ves čas na vroči stol dajal in vse sorte čez njega... tip ljudi 'sara' mene nič kaj hudo ne pritegne ... tisti ta glasni, ta krohotajoči, ta kao pozitvni, ki se v vsakega vtaknejo in imajo o vsakem ful glasno mnenje (ker oni so tolk face, tolk znajo živet in tolk blabla)... stil 'mišo' pa je najbolj univerzalno prilegajoč/ugajajoč/kimajoč/... (on je vse, kar si narod želi, predvsem pa dober, priden, zabaven, ustrežljiv, prijatelj, prikupno mižika v kamero in se smehlja... ena maza, nič hrbtenice, nič slabega pokazat... nič zanimivega skratka ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.