Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

Ja tale bar je postal kar zanimiv. Mal se z ljudmi pogovarjaš, pa kar vsi vse vejo. Res je coll, da je bila večina rakov -zanimivo, ker ponavadi se raki nočemo izpostavljati. No, vsaj tisti, ki jih jaz poznam. xrolleyesx

Če bi pa morala izbirati med Mišom in Andrejem, bi pa izbrala Mišota. Ne vem zakaj. Ob njem mam boljši feeling. Andrej je vredu fant - o tem ni dvoma, sam mi je malo brezbarven... saj ne vem kako naj to opišem.

pozdrav vsem barfanom xcheersx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... sam mi je malo brezbarven... saj ne vem kako naj to opišem.

saj si zlo dobro opisala! :)

Dobrodosla! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Mateja, se podpišem.

Sprva sem mislila, da se tudi jaz nekako **odločam** za Andreja, ravno zaradi tega, ker so vsi proti njemu...what a bullshit. Pa vsi kao iskreni in oh in sploh ja seveda... :xx!:

Sara, mi je šla tukaj še najbolj na živce v tem odnosu z njim. Nekaj časa je bila kot osa okoli njega bzzzz bzzzz.... pik, pik... brezveze in njene izjave.... ja Pi*da Andrej, daj že povej, kaj te moti... in on tko skuliran...ja saj sem povedal...ja ne, moraš povedat, moraš...blabla.....

Ti skos glumiš, Andrej, tebe je sama gluma......

In potem reče...jaz sem taka, kot sem, ne bom se spreminjala zaradi drugih. Jaz ne glumim, ne moreš glumit 24h toliko časa, ni šans...jaz sem iskrena... Andrej, glumi, on je hinavec.... ...ma ja my ass, res no.

In ko Andrej reče, da se ne bo spreminjal zaradi drugih, doživi skor živčen zlom in ga drka v živo in ne neha.... Sara, tole zelo low, low varijanta.

Ko se je pa Rada **zmotila** in ni dala obljubljenih točk Jasni, pa ni bila hinavka ali karkoli drugega....je bilo ok, ker je bilo Sari po godu, ni kaj prida trznila, pravičniško na to x:o)x

Ali pa recimo, ko je dala svoj minus Jasni in ji je s takim čudnim podtonom rekla.... to pa samo zato, ker si prišla zadnja....čist štekam, da ji ga je dala, jaz bi ji ga najbrž tudi, ker je bila resna tekmica, postajala čedalje bolj popularna, sploh pa v **koaliciji** z Andrejem. Zmotil me je tisti njen nasmešek ob tem minusu in mimika njenega obraza... reall biyach face.... ampak...to je vse iskreno, ker je merjeno z njene točke vesolja.

V bistvu ne glasujem v tem cirkusu, se pa čudim koliko jih glasuje...ne moreš verjeti.... z zadnjim glasovanjem so zaslužili okoli 18 mio sit, dobra poteza pop tv :palec: kaže pa na stanje duha v deželi kranjski :sori:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aufbix, kdo vodi :8): x:Dx

Pop tv valjda x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...po mojem bo zmagala Sara... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: Po moje tud. Al pa Alma. :lol:

..al pa ona, ja.. Sou mast gou!!! x^x x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Serbus!

Hey Marsa pa Mateja ful sta v redu napisali glede Andreja. Jst isto razmišljam. Andrejček je pač tak tip k ga folk ne prenese zaradi tega k je boljši od njih :inlove: , pa se ne morejo sprijazniti.

Tip je pač skuliran, priden študent k ve kaj hoče od svojga življenja. :palec:

Ne prenesem pa tega da ga Gaber (šef) skoz neki kritizira.

Gaber je neolikan kmetavz!!!!! S kje se je on vzel tud ne vem!!!!!!

Dobr da ma Andrejček tok dobro psiho da zdrži vse to.

Jst bi tega Gabra že pospravla!!!!! :mad2:

Skratka v soboto navijamo kot nori za Andrejčka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xsrcbumx

xvrtcx Snezka xvrtcx

..prejle k sm bil v centru je mel Andrej nek shod tam na Presercu... pizda je ta tip dolgocaen... :xx!:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...