Snezka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Hay Ej češpljica imaš prav!!!!!! Jaz sem s tabo!!!!! Andrej bo zmagu, mora zmagat!!!!!!!!!!!!!!!!! The winner takes it all Snezka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Vidm da bo kar tesna.....andrej ali mišo hm hm.............lah bi kr na loteriji nove srečke naredil....ene bi ble mišo druge pa andrej mogoče vseen mal andrej prevladuje.....tud pr men Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 upam da ja, je vsaj pokazal da zna dnar sluzit, tako kot se za lastnika bara spodobi..saj Andrejcek je tud fajn, ampak ni zmagovalec.., ne more bit.. ja sej samo mišo ima bar tudi sam........no mislim ima že od prej tut svoj bar tak da seveda da je bolj navajen ta to in zna denar služit............ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Jaz sem pa prebrala en članek v Dnevniku se mi zdi, da na koncu sploh ni nujno, da odločajo glasovi, ki jih dajo gledalci , ampak se lahko pop tv oz vodja še vedno sam odloči, kdo bo zmagovalec glede na to, koliko zaslužka jim je kdo od njiju prinesu. Sicer ni nujno, da pop tv to možnost izkoristi, ampak jo pa ima. Ha, smešno bi bilo, da bi mi glasovali kot nori, na koncu pa bi zmagal drugi kandidat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ja ne, sej nebi sam za enga klical an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 a andrej je mel prav SHOD, samson? joj pa to ni res, kam gre svet... zadnjic shaltam programe, pa vidim, da je v eni oddaji gost Alma, ex barovka...kao, to pomen da je ful zanimiva oseba in tako dalje...je rekla, da jo folk ustavlja na cest in ji recejo, ti si carica.. pol pa nisem mogla vec gledat, ker je mitja zivcen ratal pa preshatlal kar on. carica - zakaj ze? Ni vec osebnosti, zato pa stari jacki ponovno na sceno uletavajo.Sam se sledilci... raja, karizmaticnega folka pa skor da ni vec... kar kaze na to, da je lohk ena... kako je ze? - sanjska zenska in da vesoljna slovenija gleda 5 brezveznih mladcev in se clo dnarje zanje zapravlja.... :|||| no ja, vsak tele ma svoj vesele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 marsa Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 a andrej je mel prav SHOD, samson? ..prov shod, jap... in fuuuuul folka blo tam... jaz sem se mal ustavu, sam je s tooooooolk dolgocasnimi ven hodil, da sem se zelo hitro pobral stran... :xx!: ...po mojem ma vsak nakljukcno mimoidoci, ki ga srecas v Lj, velik bolj zanimivga za povedat kokr ta tipo... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Glede shoda..to sta ga oba mogla imeti..Mišo pač v Mariboru..ni, da bi sam želel tam nekaj paradirati Moram ga malo braniti, ko se sam ne more. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 kdaj bo pol VELIKI FINALE??? nad najbolj pomembno na svetu tole. mantis, za crknit si!!!! in pol mam jaz dva v ribah, ne pa ti!!!svasta! Samson, kaj ga nis kaj provocirnil? ampak dolgocasen gor al pa dol, priznaj, iz tira se pa le ne pusti spravit, to je njegov najmocnejsi adut.. zakaj bi zdaj nenadoma na custva al pa na atrakcijo igral? shodi! Blazota!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Andrej bo zmagu...če je preživel 6 stolov bo tud ta sedmega... mi navijamo za andreja, ker se mi zdi da res ne igra. Mišo pa glumi in je važič. No sej drugač bomo pa itak ju3 use zvedl...držim za andreja!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Jaz pa mislim, da tudi Andrej ni takšen angelček kot se hoče pokazat. Verjetno kar oba malo igrata oz. se trudita vsak po svoje, da bi bila všeč ljudem. Sicer pa, kdo lahko reče, da ni nikol v življenju igral......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pomoje se pa res tok časa ne bi mogu DELAT anglčka k se itak navadš na kamere in se hitr pokažš v pravi luči, zdej se valda pač oba trudta da jih bomo vidl v najboljši in da bo čimveč glasov... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Jaz pa mislim, da tudi Andrej ni takšen angelček kot se hoče pokazat. Verjetno kar oba malo igrata oz. se trudita vsak po svoje, da bi bila všeč ljudem. Sicer pa, kdo lahko reče, da ni nikol v življenju igral......... ja sej..........samo zdaj se tak bolj trudita oba za glasove in imata te shode,......... sicer pa jaz mislim da ljudje se ne bodo bolj odločali na to kako se obnašata teh nekaj zadnjih dni ampak bolj kaka sta bila prej........... sicer pa če je to bar bi se bolj tut mogoče moralo izbrati nekoga ki zna bolj služiti denar, se bolj znajde v baru in tako naprej..........če pa bi to zdaj gledal je sosti boljši v tem mišo, ki se pa na to spozna ker ima tut svoj bar...........nevem no........jaz glih nimam zdaj kakega favorita in sta mi fajn oba in mišo in andrej.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 totalno glupo se mi zdi, da se "moraš" tako poniževati, da prosjačiš folk, naj glasuje zate! :xx!: zakaj že? boli mene, kdo bo dobil 5 mio. sit, itak se mene ne tičejo. še bolj glupo se mi zdi, da se sploh slovenci spravimo snemat relity showe. ko bi vsaj bili na nivoju, ne pa tole jajcanje. folk je naiven, če misli, da glasovi res štejejo. na tem svetu ni nikomur za verjeti! škoda tistih 150 sit, bolje jih je dati kakemu brezdomcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ... na tem svetu ni nikomur za verjeti!...no ja... drugac se pa kar strinjam, ahoj maconson!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 folk je pač glup, da financira Pop TV z glasovanjem. in se preveč opredeljuje do vsega. in naj bi se kar identificirali s tekmovalci in na podlagi tega glasovali? ja, kam smo pa prišli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 A tkole Mantiska, jest delam, ti pa u Baru visis! Dobr, dobr! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 škoda tistih 150 sit, bolje jih je dati kakemu brezdomcu. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ja svašta folk,glavno da se šimfa,sej nikol ne boste z nobenim šovom zadovoljni!Najbolj butaste so mi pa izjave v stilu:mar bi brezdomcem dali keš blablablabla .Jim pa dajte,če je mene kdo fehtal na ulici sem mu z veseljem dala nekaj cvenka tko da...nehajte moralizirat,ker je to že prav perverzno .Ja pa izjave v stilu,kolk glup je folk,ki kao financira Pop tv,ah dejte no pametovat,pa ne pošiljajte sms-ov,a za boren program vam pa ni žal plačevat rtv naročnine? :wOOt:Hahahahaha,pa kolk je glupo se poniževat na tv,da glasujejo zate ,kwaaa a pri politikih vam je pa to všeč,hehehehehe ne me smejat noo .Ja ah in oh grozno,da se pri nas spomnimo snemat reality showe,to je pa ja en poden kenede ,pa jih ne glejte,pa glejte rajši zamorjena poročila,dolgočasne drame in podobna jajca,aja pa kakšne oddaje na meji pameti-take ljudske Mario-jajca hahaha .V glavnem meni je Bar sedel u nulo,všeč mi je bila psihološka dinamika med tekmovalci in parkrat sem se res nasmejala,hawk meni je to čisto dovolj . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 am kdaj je danes na sporedu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ob 20 in 40 minut, takoj po oddaji vzemi ali pusti. Bo zanimivo videt razplet tega showa. Jaz navijam za štajerca - seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 a gledkate? rdecih lic, nervozni in vneti.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 TEORIJA ZAROTE USPELA,... SEDAJ CELO VERJAMEM V TO POLITIČNO SRANJE,.... Se samo hecam, smeh je pol zdravja x!x za 99 % ljudi le kje je preostali odstotek Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 pa naj še kdo reče, da nimamo Slovenci denarja, a nemorešverjameš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.