Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..a pol ni Sara zmagala, al kaj??? :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Menim, da so zmagovalci prav vsi, tudi Sara.............vsaka jim čast, da so to izpeljali tako kot so. Zelo lahko je namreč opazovat in komentirat...............kako bi se pa obnesli v njihovi koži, je pa drugo vprašanje. :?:

TEORIJA ZAROTE USPELA,... SEDAJ CELO VERJAMEM V TO POLITIČNO SRANJE,....

x:Dx x:Dx x:Dx LOOOOOOOOOL! x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x

my man x:Dx :palec:

vsaj enkrat je zmagala pamet, ne embalaža x:o)x

devičke rulzz x:px

:palec: :palec: :palec:

Tako je, kot more bit x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

taprav x;)x

Andrej.

Aha. No sej sm že rekla, itak nimam pojma zakaj se gre niti kakšn je ta Andrej oz. un ta drug... xrolleyesx Mam itak dost druzga bl pametnga in nujnga za delat..., ampak vse je dobr vedet x;)x

Vseen hvala za odgovor x;)x x:)x

živi in pusti živeti

Jah to...imamo vsi dost drugega pametnega dela za pocet, pa vseeno vsi visimo na netu, tudi ko pisemo same bedarije...tako da v bistvu. Pol ure na netu, pol ure gledas bar...isti K...

Ja, men je Alma tudi kul x:Ix x:px Faca mi je. Samozavestna. To mi je vsec. Gobcna. Tudi.

Ma dobra je. x:Ix

Jaz sem mislila, da bo Miso zmagal.

jaz pa sem vedla, da bo andrej, ne vem, zakaj nisem napisala, valjda zato, ker sem pusy. :lol: ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Ja svašta folk,glavno da se šimfa,sej nikol ne boste z nobenim šovom zadovoljni!Najbolj butaste so mi pa izjave v stilu:mar bi brezdomcem dali keš blablablabla x:Dx .Jim pa dajte,če je mene kdo fehtal na ulici sem mu z veseljem dala nekaj cvenka tko da...nehajte moralizirat,ker je to že prav perverzno :vragec: .Ja pa izjave v stilu,kolk glup je folk,ki kao financira Pop tv,ah dejte no pametovat,pa ne pošiljajte sms-ov,a za boren program vam pa ni žal plačevat rtv naročnine? :wOOt:Hahahahaha,pa kolk je glupo se poniževat na tv,da glasujejo zate xg:Dx ,kwaaa a pri politikih vam je pa to všeč,hehehehehe ne me smejat noo x;)x .Ja ah in oh grozno,da se pri nas spomnimo snemat reality showe,to je pa ja en poden kenede x:Dx ,pa jih ne glejte,pa glejte rajši zamorjena poročila,dolgočasne drame in podobna jajca,aja pa kakšne oddaje na meji pameti-take ljudske Mario-jajca hahaha x;)x .V glavnem meni je Bar sedel u nulo,všeč mi je bila psihološka dinamika med tekmovalci in parkrat sem se res nasmejala,hawk meni je to čisto dovolj xpartyx .

ja sori no, da mam sploh svoje mnenje. menda imam pravico do lastnega mnenja? :o|o:

a prostovoljno plačujemo naročnino? :eek: amerika!

sori, slovenci nimamo dovolj keša, da bi snemali kvalitetne stvari, najsibo film ali reality show.

danes sem videla samo konec oddaje in lahko samo rečem, da se mi zdi, da so nekateri sotekmovalci bili zelo razočarani, ker je zmagal Andrej in se jim je videla fovšija na obrazu. Boris pa itak - faca! x:Dx najbolj smešen mi je bil, ko je izpadel iz Bara in je prevrnil barski stolček in je rekel: "Ups." x:Dx

xDDx x:Dx :palec:

(Mantis, vcasih res, vcas pa je sam logika in opazovanje in povezovanje x;)x)...

tko, pa je konc, :O: :V:

x:Dx x:px

... saj je tud to, kar prav Smarty,,, valjda, zato pa SPLOH pogledas kaj tacga lohk.... psihologija pa to...

ja, vsi so cestital andreju, dost neiskreno..

pa jasno so pokazal, ko so ga vprasal, kaj mu je najbolj v spominu ostal, najbrz je upala, da bo rekel kaj v stilu, on pa je rekel blogi... x:px - je kar dol pogledala...

andrej pa je imel solzne oci, ko se je z misom objel.

aja, ja, boris! :lol: zadnja priloznost pa to... :P

no ja, saj misu bo pa biznis doma boljse laufal zdaj, pa bodo vsi zadovoljni (in sari).

*

baje bo sanjska zenska spet.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jes sem pa prov vesela za Andreja... :palec: x:Xx xDDx Res so mu tok metal polena pod noge, zdej jim je pa z zmago "spustu kajlo". Mišotu se je prou nos povesu, ko je Bastjan reku da je Andrej zmagal... xDDx :xx!:

Jes sem pa slišala da bo spet Bar...so se barovci o tem pogovarjal...ne vem no... sej tut če bo še enkrat, ne bo tok gledan... Zdaj bi si morali spet čisto neki frišnega spomnit. :8):

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

ja no torej zmagal je andrej...... :o|o: x;)x ......sicer pa meni se zdi da s tem ko so tam v baru tak navijali pa to pa ko so vsi barovci želeli da zmaga mišo da se jim je malo andrej zasmilil in so potem glasovali za njega............sicer pa jaz mislim da si je ta avto in teh 5 milijonov bolj zaslužil mišo.............nevem no

lp, robidica x:Dx

ja no torej zmagal je andrej...... :o|o: x;)x ......sicer pa meni se zdi da s tem ko so tam v baru tak navijali pa to pa ko so vsi barovci želeli da zmaga mišo da se jim je malo andrej zasmilil in so potem glasovali za njega lp, robidica x:Dx

A dej no. Podporo ima veliko ze od samega zacetka v Baru. Jaz ne bi glasovala za antipaticnega tipa, samo zato, ker drugi tam navijajo za Misota xrolleyesx Dream on.

Kdo si pa zasluzi, je pa druga stvar. Ce je igral Andrej, je igral dobro. Dobra taktika, potem in vsa cast njemu. Pobral je tisti denarcek in avto, pa odsel. Dolgocasen, nedolgocasen. Pobral je tisto, po kar je prisel.

Vsa cast.

Res je, dolgocasen, nedolgocasen, NI se pustil spravit iz tira. x^x

kaksno so zganjal prot njemu (xrolleyesx :sick:), se jaz vem, se jaz sem zasledila, pa sem sam 1x gledala vec kot 5 minut skupaj.

Ce ze zarad druzga ne, si zarad tega zasluz! x!x xyesx

Rovarjenje in hinavscina nikol ne bi smela zmagat.

Kdor pa s faco stoji, od zacetka do konca, pa si nenazadnje ze zato zasluzi zmago.

Pa se nekaj: kokosh ne bo nikdar blejala, tud ce bo med ovcami.

Tako da, kokos naj ostane kokos, jasno pa je, da se z ovcami ne bo stekala, kot bi se s kokosmi.

Picasso

tud za Andreja x;)x zato, ker mi je tolk podobn, visok, suh, pa dolgočasn x:o)x

je pa zanimiv, če kokoš dost časa vztraja trdno na svojem, kmalu ovce okrog kokoši začnejo kokodakat x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ampak moja zelja je bila, da bi zmagal Andrej, ker tole, kako so se barovci obnasali, glasno vpili, da naj ze Miso zmaga, da bojo pol sli pit okrog, tole mi je delovala prava gonja proti Andreju, mislim...kaj je on komu naredil, da so bli tako proti njemu? Pa je dobil poplacano za tole ocitno izkljucevanje iz njihove druzbe.

Sem enkrat zasledu, da se skupina ljudi vedno trud izklučt tistga najbol agresivnega in pokvarjenga, še bolj pa tistga najbol mirnega. Jih ne zanima, če ni nobenmu nič slabga storu, je nekak v naravi ljudi. Se je tuki lepo pokazal, nekak ne klapa. opazke o "igranju" so ble smešne, očitno eni ne razumejo, da so nekateri drugačni od večine. Sem gledu zlo mal, bol kdaj med preklapljanjem programov, pa sem opazu, kako so bli barovci razočaran, ko je izpadu Andrejev nasprotnik (ne vem več ker), da so kar jokal pa ful razočaran gledal.

V glavnem, klicu nism nikol, sem pa za Andreja naviju. Se z njim laži poistovetm, sam da ma Andrej očitn blazno dobre živce.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...