Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

tud za Andreja x;)x zato, ker mi je tolk podobn, visok, suh, pa dolgočasn x:o)x

je pa zanimiv, če kokoš dost časa vztraja trdno na svojem, kmalu ovce okrog kokoši začnejo kokodakat x;)x

Svjetska! :D hehe dbest :P

hja za Andreja sem tudi js... ... pa ne zato ker bi bil zanimiv al karkoli preprosto zarad "umazane" konkurence, ki si ne zasluzi zmage...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem enkrat zasledu, da se skupina ljudi vedno trud izklučt tistga najbol agresivnega in pokvarjenga, še bolj pa tistga najbol mirnega. Jih ne zanima, če ni nobenmu nič slabga storu, je nekak v naravi ljudi. Se je tuki lepo pokazal, nekak ne klapa. opazke o "igranju" so ble smešne, očitno eni ne razumejo, da so nekateri drugačni od večine. Sem gledu zlo mal, bol kdaj med preklapljanjem programov, pa sem opazu, kako so bli barovci razočaran, ko je izpadu Andrejev nasprotnik (ne vem več ker), da so kar jokal pa ful razočaran gledal.

V glavnem, klicu nism nikol, sem pa za Andreja naviju. Se z njim laži poistovetm, sam da ma Andrej očitn blazno dobre živce.

:palec: Mi smo tudi vsi za Andreja navijal. Pa mogoče nebi, če bi se ne ostali tako na **nož** postavili proti njemu. Apriori, ker je tiho, ker brenka, ker je hodil 1h prej delat itd... kakšni razlogi :blink: Recimo Alma, se mi pa zdi, da je ravno zaradi tega letela nekako...ker je bila tako opazna...pa recimo Ažbetov alko-učinek...a to je bolj v stilu.... bolje da si tak, si bolj faca....

Sploh pa nesramne opazke zaradi tega v stilu Sare in Ažbeta :rolleyes: zelo civilizirano. Najbrž si je Mišo **bolj** zaslužil nagrado, ker je res pokazal, da obvlada, malce mu je pa spodneslo vse skupaj zaradi kolektivnega negativizma. Mogoče bi jaz ravno tako reagirala, če bi bila notri, ampak ponavadi se vedno postavim na nasprotno stran, najbrž se potem ne bi x:o)x

Je bilo pa zanimivo opazovati obrazno mimiko sodelujočih, vse je kao igra...vsi so prišli samo malo mimogrede, Andreju pa nekako niso privoščili zmage. Pa tudi trume Miševih oboževalcev v baru, Andreja niso zmedle...jaz bi se vsekakor počutila grozno.

Vsekakor pa čestitke vsem sodelujočim, da so se sploh izpostavljali. Šou mast gou! x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Res je, dolgocasen, nedolgocasen, NI se pustil spravit iz tira. x^x

kaksno so zganjal prot njemu (xrolleyesx :sick:), se jaz vem, se jaz sem zasledila, pa sem sam 1x gledala vec kot 5 minut skupaj.

Ce ze zarad druzga ne, si zarad tega zasluz! x!x xyesx

Rovarjenje in hinavscina nikol ne bi smela zmagat.

Kdor pa s faco stoji, od zacetka do konca, pa si nenazadnje ze zato zasluzi zmago.

Pa se nekaj: kokosh ne bo nikdar blejala, tud ce bo med ovcami.

Tako da, kokos naj ostane kokos, jasno pa je, da se z ovcami ne bo stekala, kot bi se s kokosmi.

:palec: :palec: :palec:

Jz sem prov vesela, da se je tko končal, da je zmagu tist k je bil najbolj outsider in da so ga ljudje razumel in za njega do konca navijal. Hrbtenico pa ma ta Andrej pa trdne živce tud, k jz bi jih kr vse po vrsti nekam poslala, če bi se tko name spravlal. :vragec: x^x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

A dej no. Podporo ima veliko ze od samega zacetka v Baru. Jaz ne bi glasovala za antipaticnega tipa, samo zato, ker drugi tam navijajo za Misota xrolleyesx Dream on.

Kdo si pa zasluzi, je pa druga stvar. Ce je igral Andrej, je igral dobro. Dobra taktika, potem in vsa cast njemu. Pobral je tisti denarcek in avto, pa odsel. Dolgocasen, nedolgocasen. Pobral je tisto, po kar je prisel.

Vsa cast.

ja nevem no tak se je meni zdelo........seveda pa to ni bil razlog da so vsi potem glasovali za njega ker enim je pač kul kot oseba pa to.................

x;)x

lp, robidica x:Dx

Andrej :xx!: Jah, klinc ne. Nimamo kej, za dolgočasn je zmagu. :U: x:Dx Dregam v osje gnezdo, pa kaj. A se bi kdo kregu, a, a, a? :vragec: x:Dx x;)x

ah ne...da bi se zaradi tega kregal...jes sem navijala za Andreja ti pa za Mišota. Sej ma vsak lahko svojega favorita, pa sej tut smo baje v taki državi, kjer lahko vsak prostovoljno izrazi svoje mnenje. x:)x

Men Andrej ni bil dolgočasen, on je bil normalen!!!

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Guest mačona
Andrej je zmagovalec, ker je cool. Ni ti treba biti dramatičen in gobcav, da si folku všeč. Res pa sem brala na enem forumu, da enim ljudem sploh ni jasno, od kje je Andrej dobil toliko glasov, češ da ni mogoče, da bi bil Slovencem tak bednik všeč, da je podkupoval folk ipd. Ampak je več kot očitno bil ravno on všeč večim Slovencem kot pa Mišo. :palec: x:Dx

ah ne...da bi se zaradi tega kregal...jes sem navijala za Andreja ti pa za Mišota. Sej ma vsak lahko svojega favorita, pa sej tut smo baje v taki državi, kjer lahko vsak prostovoljno izrazi svoje mnenje. x:)x

Men Andrej ni bil dolgočasen, on je bil normalen!!!

Ok, tole morm razčistit. Mišo ni bil moj favorit, ker mi tud on ni bil najbl všeč. Sara mi je bla na koncu še najbolj, ampak, ker sem mogla izbrat med A in M, bi pač M privoščila, da zmaga. Za A se mi ni nikoli zdelo, da igra, ker se mi je na trenutke zdel precej brez domišljije, da bi kaj takega zmogel. Ampak je pač tko: najboljši naj zmaga in on je in kul. Zapil ne bo keša, ker boh ne dej in v bistvu ma prov. Pa glede na to, kaj vse je mogu prestat, je to vsaj ena tolažilna nagrada zanj.

Pa še vseen mi je dolgočasn tepc. Eto. :o|o: x:Dx x:px x;)x

Mogoče je komu res lahko mal dolgočasen (ni težek nastopač), sigurno pa ni tepec :o|o:

Joj, emanul, pa kokrat bom mogla še povedat, da ma vsak svoje mnenje? tvoje je, da ni tepc, moje, pa da je. In zato, ker ti moje mnenje ni všeč, to ne pomen, da ga ne smem izrazit in da je napačno. Jaz se pa s tabo ne strinjam glede mnogih stvareh v zvezi z vero, pa ti ne sikam v temah, kjer pišeš o tem. Ker me briga. Ti maš svoje mnenje, jaz pa svoje. Tko je. :o|o:

Beden :eek:

Če bi napisala, da ni dost barski tip, pa da ne bi smel zmagat, bi te še razumu. Tko pa xnckrivx

Očitno te jezi, ker je zmagu, da uporablaš take izraze :sori:

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

mal pogoste označbe zadnje čase, treba mal podstrešje pozdravit, dekle xDDx

Kar je res, je res. Ja, komu sm pa to še rekla zadne cajte? :inocent: Spet kr neki bluziš, tepc dolgočasn. x:Dx x;)x

Podstrešje pospravljeno bolj, kot pri marsikomu drugemu. Sicer pa, zakaj bi ga pa mogla? Ti si itak reku, da me novš oženu, druzga pa nočm, tko da : KLOŠTER IS BACK IN DA HOUSE! x:Dx

.... da je podkupoval folk ipd. ...

x:Dx x:o)x kaksne nebuloze!!! :xx!:

bedniki... joooj, ogaba, kaksen zna bit folk... :V: :mad2:

*

Dobr se kregate, mi je vsec, da je taka debata, kot tud, da tko mislite, tud ful mlajsi, kot sta Dasa in Tashyka (ojla, Tashyka, te pa dolg ni blo okol! x:Xx :palec:)....

Da trden znacaj in prisebnost v lajfu sploh se kaj stejeta. :o|o:

Dolgocasen?

Men je velik bolj dolgocasen kokodajs, ki reagira za vsak drekec pekec. pa se al ob tla mece al do stropa skace, ces, custva blazotna da ma, pa pokaze jih, kaksen car. x:o)x x:px xrolleyesx

Tiha voda bregove dere. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Dolgocasen?

Men je velik bolj dolgocasen kokodajs, ki reagira za vsak drekec pekec. pa se al ob tla mece al do stropa skace, ces, custva blazotna da ma, pa pokaze jih, kaksen car. x:o)x x:px xrolleyesx

Tiha voda bregove dere. ;) :)

Andrej ni dolgočasen, razen to se mi je zdelo pri njem zamalo, da mu je Jasna ful nekaj razlagala, on pa je raje šrotal po tipkovnici. Drugače pa se mi zdi fajn, da je vljuden, ne pa recimo Mišo, ki Andreja nikoli ni pogledal v oči ali vsaj v njegovo smer, ko mu je kaj razlagal in se trudil. Očitno moraš biti dramatičen in gobcav in lalav in afnast, da si normalen in da te folk ne začne obtoževati, da se ne trudiš in da ti ne meče pred nos, da si psiho. Škoda, da nisem videla finalne oddaje, saj sta baje Ažbe in Cupi imelazelo nizkotne in afnaste izjave. To pa semi zdi "podn", kar sta onadva govorila. Ažbe je spet bluzil, kako se Andrejček smili sam seb in brenka na kitarco, Cupi pa si je drznilamed Andrejevimi 30 sekundami nekaj zavijati z očmi in dajati neumestne pripombe.

Heheh, naj kar bojo fovš!

Guest mačona
heheh, sem vesela, da je zmagala taktičnost in hladnokrvnost, predvsem pa zvestoba do samega sebe, ne pa afnanje in prepotentnost. x:Dx :vragec: zloba zlobica sem. :vragec:

:palec: x;)x

men se tud tko zdi, pa ne maram zdraharstva pa opravljanja pa polen pod noge, teh nizkotnih stosev, sem alergicna na to in vedno proti.

ze zato sem 'navijala' za andreja oz. se mi je zdel kul, da on zmaga.

Kot je rekel emanuel, v skupini je vedno tko, da se vecina trudi izlocit drugacnega in andrej je definitivno (bil) drugacen od tistga folka tam...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
bil drugačen, ampak za tako "rajo" seveda v negativnem smislu. v resnici pa si s tem zdravijo komplekse in se počutijo boljši, ker so "normalni". bruh, bruh pa raja! občudujem in to že od nekdaj ljudi, ki niso ovce. tudi, če na račun osame, prezira, ...

Joj, ste pa res že ful tečni s tem nakladanjem, kdo je boljši in kdo ni. Eni smo pač navijali za Mišota, drugi ste pa pač za Andreja..............pa kaj potem, tako je tudi prav...............Enmu je všeč to, drugemu pa ono, kako bi bilo, če bi imeli vsi enak okus in enake poglede????????...........beda, verjetno..............dolgčas, tako pa se nekaj dogaja, imamo kaj za komentirat in to bi lahko počeli na bolj fin in korekten način, brez žaljenja drug drugega.........Pa brez zamere............in lep dan. x:)x x:)x x:)x Popravljeno -> evelin

Joj, ste pa res že ful tečni s tem nakladanjem, kdo je boljši in kdo ni. Eni smo pač navijali za Mišota, drugi ste pa pač za Andreja..............pa kaj potem, tako je tudi prav...............Enmu je všeč to, drugemu pa ono...

xDDx xyesx :palec: x;)x x:Dx

Picasso

Ma nism gledau, na splošno me ne potegnejo te novodobne finte preveč......več al manj živi dolgčas, zguba časa, kakorkoli, sm pa pol res raje na lnf. xcivx x:Dx Sem pa vidu zadnjih par minut in zmago tega modela......men je čist vseen kdo zmagau, če bi me že tepli, da morm glasovat, bi pa seveda........za štajerca. x:px :vragec: x:Dx Se sicer mal frajerišu, kolk sm pač v teh par minutah vidu (gledal že prej eni 2x po 5-10 minut), sam un drug pa se mi je zdel, da je pa tko nekak....hm....prikrito prepotenten, vzvišen v seb, ipak. No, mogoč se motim, pa itak sploh ne vem kaj zaj tu bluzim, k me v bistvu sploh ne zanima.......glavn, da se zabavate. x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma saj men tud Miso ni antipaticen (ma lepe uchke xDDx), pa vsec mi je, ce kdo zna za kak del zagrabit pa tko...

oa tud stajerci so mi kul. x;)x xcheersx xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...