Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Itak. Pa če se spomnim, so teb tak tud mickeni kr všeč....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jp, dobr se spomnis, res so mi veckrat vsec manjsi moski. Ni to kaksno pravilo zdaj, ampak mi je prej privlacno kot ne, recimo niti pod razno pa mi to ni kak motec dejavnik (kot se je kdo znal kdaj mal ustrasit, ker sem imela kar nekaj manjsih tiopov al pa tolk velkih kot sem jaz). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jp, dobr se spomnis, res so mi veckrat vsec manjsi moski. Ni to kaksno pravilo zdaj, ampak mi je prej privlacno kot ne, recimo niti pod razno pa mi to ni kak motec dejavnik (kot se je kdo znal kdaj mal ustrasit, ker sem imela kar nekaj manjsih tiopov al pa tolk velkih kot sem jaz). Če bi jaz imela majnšega tipa, bi hodila s pritlikavcem Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 no saj tud jaz nisem zlo visoka, recimo visje povprecje. a ti si pa cist pikrich al kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 pikrič? a mejhna? Ja sem kar mejhna, ja...163 cm (včasih 165, odvisno kdo vpraša ) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jp, dobr se spomnis, res so mi veckrat vsec manjsi moski. Ni to kaksno pravilo zdaj, ampak mi je prej privlacno kot ne, recimo niti pod razno pa mi to ni kak motec dejavnik (kot se je kdo znal kdaj mal ustrasit, ker sem imela kar nekaj manjsih tiopov al pa tolk velkih kot sem jaz). Ja, kul, sem si prav zapomnu.....od pitaj boga kje......Ma ja, men tud velikost ne špila vloge, med mojimi bejbami je kar nekaj večjih od mene blo..... Hih, pa tud ena res mickena, taka luštna pupa......za popapcat Ja sem kar mejhna, ja...163 cm (včasih 165, odvisno kdo vpraša ) No, kolk si vlka? Ma, pač nisi tolk majhna za bejbo. Moja matka npr. je vlka nekje 1,66......pa se je vedno med velike ženske ponosno uvrščala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ma, tudi jaz merim le 162 cm, pa nimam ravno občutka, da sem zelo majhna,............je pa res, da je odvisno tudi, koga imaš v bližini sebe, verjetno bi se v družbi kakšnih košarkašev res počutila kot pritlikavka.............Če pa to našo majhnost pogledamo še z drugega stališča, pa ugotovimo, da je res težko, da bi se zacopale v kakšnega manjšega od nas - kar pa tudi ima neko prednost.....kaj ne????? ..............Pa ne, da imam kaj proti manjšim moškim, da me ne bi kdo narobe razumel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ma, tudi jaz merim le 162 cm, pa nimam ravno občutka, da sem zelo majhna,............je pa res, da je odvisno tudi, koga imaš v bližini sebe, verjetno bi se v družbi kakšnih košarkašev res počutila kot pritlikavka.............Če pa to našo majhnost pogledamo še z drugega stališča, pa ugotovimo, da je res težko, da bi se zacopale v kakšnega manjšega od nas - kar pa tudi ima neko prednost.....kaj ne????? ..............Pa ne, da imam kaj proti manjšim moškim, da me ne bi kdo narobe razumel. Ja res je. Jaz sem enako velika kot ti. Včasih je pa prav fino če si manjši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 tam ene 170 je glih prav Pol sm pa res genau zate. Men so bli tud zmer moški veli cca 175-180 najbl všeč...velki mi totalno niso sedl. Zdej, po ta novem, so mi pa tud velki fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 tam ene 170 je glih prav Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 a 170 pravte, tolk mam pa jst Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 No ja. Jst sm zlo fleksibiln......tam nekje od 1,60 do 1,85 gre vun...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 men pa velikost ni pomembna................ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Čega? Nosa? Ma saj, pol sm pomislu, kaj pa če se bi v eno zlo mickeno zaljubu.......neb mela velikost nbenga pomena...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja jaz sem pa s svojimi cca 175cm cisto zadovoljna Torej, zdaj sem na E+ gledala Intervju z Andrejem.Vedno bolj prav se mi zdi, da je zmagal. Da je bebec, tepec in podobno, kar ste ga pac dolocili, se mi zdi itak nizkotno in ce nimate pravih argumentov, se raje ne smesite. Enostavno vidim, da tak je. Zdi mi, da bolj ko ga bojo zmerjali in ponizevali, bolj jim po na svoj tih in diplomatski nacin dokazoval nasprotno. To je njegov stil, izpiljen ocitno. Kar so mu bivsi Barovci govorili, se mi zdi smesno. Prav nerodno mi je bilo za njih. Naj ze prebolijo in se skulirajo, saj se delajo norca iz samih sebe. Popravljam pa mnenje o Almi, zadnjic mi je bila v redu, tokrat v tej reportazi je bila pa pac pateticna Ne maram, da se ne znajo ljudje vsaj malce kulturno obnasat. Andrej je sicer rekel, da ga te stvari ne prizadanejo, ampak po moje, da malce ga. Vsekakor je zmagal pravi. Dolgocasen, nedolgocasen, 3 mesecev je bil isti, ista taktika, ce je pac bila. Spostujem ga tudi zaradi dobrih zivcev, kljub vsemu sranju mu je uspelo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tadej 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 (popravljeno) folk je danes nor. za enga humarja ste tako paniko zganjal k je njegovo resevanje stalo 1.5 milijona tolarjev, za tale bar, k se pa na mesec obrne 400 milijonov tolarjev, to pa noben ne opazi!!!!! ce bi folk tok veselo klical za kako pediatricno kliniko, bi ta klinika stala ze deset let nazaj! sramota. da zmecete v treh mesecih vec kot miljardo tolarjev v to bedarijo! Nacionalna sramota! Folk zamislte se in drugic svoje klice, sms-e in svoj denar namenjajte ljudem, ki so tega potrebni!!!! Popravljeno 19. december 2005 -> tadej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Škoda vsake besede,.... Z denarjem se da iz vsakega tepca napraviti junaka in iz vsakega junaka tepca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 folk je danes nor. za enga humarja ste tako paniko zganjal k je njegovo resevanje stalo 1.5 milijona tolarjev, za tale bar, k se pa na mesec obrne 400 milijonov tolarjev, to pa noben ne opazi!!!!! ce bi folk tok veselo klical za kako pediatricno kliniko, bi ta klinika stala ze deset let nazaj! sramota. da zmecete v treh mesecih vec kot miljardo tolarjev v to bedarijo! Nacionalna sramota! Folk zamislte se in drugic svoje klice, sms-e in svoj denar namenjajte ljudem, ki so tega potrebni!!!! res je, za take brezvezne stvari zapravlamo dnara puno, za tiste ki res rabjo pa.. ph... če neb blo bara bi isto lahko gledal če bi biu kak res zanimiv film... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 tako je---jest stojim za Tadejevim besedam--aja sam vseen Tadej vse in lepo--prou maš ampak---pediatrične klinike ni zato ker denarja ni!!!!!denarja je dost,poanta je le v tem,da se v dolgoročnih projektih,ki so mamljivi za narodne prispevke-pere denar!!!!Dlje časa ko se zida,več denarja se obrne in opere,tako da se pomir,ker spremenu nauš velik---deli na seb in na ljudeh,ki ti nekaj pomenijo,pa ne bodi tak jezen---škoda živcev za politiko---MALO ŠE BERI!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 res so mi veckrat vsec manjsi moski. Men tud men tud men tud.....všeč manjši moški. .....vedno so me bl privlačil.....ne vem zakaj ampak visoki mi večinoma zgledajo tko štorast al pa k ene žirafe.....pa nočm nobenga žalt k pol sem tud jaz ena žirafa..... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 jest pri svoji višini ne morem gledat za manjšimi od 170 cm, žal... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 zakaj ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ker bi si križ pokvaru, ko bi se moral pripogniti za kakšen kiss... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ne daš priložnost ljubezni, postavljaš pogoje, verjetno to ni edini... tole dobronamerno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 jest dam priložnost ljubezni vsem luštnim in postavnim nad 170cm če me pa glih zadane kaka kupidova strela, se pa lahko kak pogojček izpusti Samo, se ni za bat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.