Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehehe ... joj, ne me smejat. Kaj pa če ima 169 cm? :vragec: :vragec:

Pogoji: vsaj 170 cm,

suha,

lušna, dobri joški,

študirana,

lepi dolgi lasje,

dolge noge,

ne sme imet tega in unga ...

Pol pa rečte, da smo ženske zahtevne. :vragec:

tale seznam si pa TI napisala, ne jest :vragec:

in če sem tale seznam kdaj pisal, sem ga napisal pod temo IDEALNA ŽENSKA,

in kot da si brala moje poste, kjer sem večkrat napisal, da so možni marsikateri kompromisi, s prevezo čez oči :vragec:

opažam, da vsak v postih prebere samo tisto, kar si ŽELI prebrati, ne pa posta v celoti :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

ma pust on je pač izjema :P

itak pa bol zberčni smo pa mogoče res, ker babe ste tak vse kurbe, sam cene so različne ;)

Hm. Da mal pomislim......Praviš torej, da je tvoja mama kurba? In obe babici? Pa sestra (če jo imaš) tud? Bemu, tvoja punca tudi.. Pa bodoča žena tud.... Pa bodoča mama tvojega otroka tud....Pa tvoje prijatlce.....Bemu, to pa sranje.....same kurbe, praviš? :vragec: x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

a smo se zmery pri visinah? x:o)x

Ojla Tadej, dobrodosel, mas prav, ma pa tud Didl prav. :palec:

Obema pozdrav! :vio: :palec:

*

Joj kaj pa zdaj? :OO!:

a cmo zaklent temo al bomo cakal na kake socnosti kakih exbar modelov?? :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

folk je danes nor. za enga humarja ste tako paniko zganjal k je njegovo resevanje stalo 1.5 milijona tolarjev, za tale bar, k se pa na mesec obrne 400 milijonov tolarjev, to pa noben ne opazi!!!!! ce bi folk tok veselo klical za kako pediatricno kliniko, bi ta klinika stala ze deset let nazaj! sramota. da zmecete v treh mesecih vec kot miljardo tolarjev v to bedarijo! Nacionalna sramota! Folk zamislte se in drugic svoje klice, sms-e in svoj denar namenjajte ljudem, ki so tega potrebni!!!!

Se strinjam...

BDW pediatrična bi že zdavnaj stala, če ne bi del denarja, namenjen za izgradnjo, čudežno poniknil , pa so potem jovo na novo začeli zbirat...

:xx!:

Men tud men tud men tud.....všeč manjši moški.:2src: .....vedno so me bl privlačil.....ne vem zakaj ampak visoki mi večinoma zgledajo tko štorast al pa k ene žirafe.....pa nočm nobenga žalt k pol sem tud jaz ena žirafa..... x;)x x:Dx x:Dx

jaz sem se navadla...jaz 163, on 186 xrolleyesx

pa ne zgleda tko štorast, kot v resnici je x:Dx x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Sploh nisem ničesar brala. Pač napisala sem. Sicer pa so to sanje vsakega moškega. :vragec:

Resničnost pa je ... :vragec: x:o)x x:Xx

sorry, Misty, odreagiral sem preveč napadalno :sori: x:Ix

definitivno so to sanje večine moških, res je pa vedno potrebno sklepat kompromise in potrpeti z marsikatero "pomanjkljivostjo". ampak pogoju 170+ se pa ne odpovem :vragec: x:Dx

In tud mislim, da Andrej navkljub dolgočasnosti in resnobnosti ne bo imel težav s pomanjkanjem ženitnih ponudb x:Dx

Sploh sedaj ko ima nov avto in 5 mio v žepu x8Dx x:Dx

men je cist kul, da je andrej zmagal. sicer nisem spremljala tega šova, sem gledala sam zadnjo finalno oddajo, ampak mislm,da je blo zadost. andrej je bolj simpaticen in bolj preprost, njegov karakter mi je bil bolj vsec kot od misota. miso mi je bil prevec frajerski na prvi pogled. pol sm sicer dobila mal drugacen vtis o njem, sam sm bla s evseen za andreja. tko da mi je kr kul, da je zmagal. pa tut ce ne bi, ne bi blo konec sveta. :)
Have a nice day!!!

Jaz pa bom takole rekel:

Mišo mi je bil kot oseba bolj všeč in bolj zrel.Predvsem se mi zdi da je z vsemi v BARU našel kompromis,in zadevo speljal do konca.Sam osebno nisem sploh glasoval,ker mi je škoda tolarja za take neumnosti.Andrej je bil sicer ok dečko,vendar še nerazvito dete,ki se ni znalo vklopit in je napačno reagiral.Glede mišotovih mišic---meni se zdi to sekundarno v tem primeru,ko je šlo bolj za karakter.The best pa se mi zdi,da je Andrej zmagal zato,ker sem želel da vsi tisti nevoščljivci;ki so preterali v zadevi,dobijo kajlo in so jo.Vsi so bili neki težki frajerji,sploh ažbe,ki je totalni nedonošenček.Tip mi je bil tko mem,da se mi je celi BAR obrnu in ga določeno obdobje sploh nisem gledal!Pes ki laja,ne grize.Nasplošno v lajfu se mi zdi da je totalen luzer!Vse tiste žoke,ki so ble v baru,pa so bile totalno odvratne.Cupi in Rada sta dve mem pički,ki sta v svoj bistvo potuhnjeni in zahrbtni.Takih ljudi se izogibam!!!!!!!

Drugače pa je cel POP TV govedo,ker so dobesedno favorizirali Mišota!V bistvu so vsi hoteli,da bi MIšo zmagal , a jim je spodletelo,kar me popolnoma razveseljuje,ker mediji dobesedno ne vedo kje stojijo ta moment,ko jim ni uspel začrtan cilj!Vsa oddaja je bila zrežirana glede na karakterje,ki so jih predhodno izbrali,pa jim ni uspelo,ker smo se ljudje odzvali neenotno ali pa za njih preveč spontano.Ne smemo dovolit mediju,ki je pod vplivom politike,da narekuje naš odnos in naše obnašanje,sploh pa ne naše odločitve,ki so bistvenega pomena!Če nas bodo enkrat naštudiral,smo v pizdi,to se pa enostavno ne sme naredit!Vedno razmišljaj z glavo---in tudi , ko kličeš za oddajo TRENJA,pomisli najprej na dolgoročne posledice tvojega glasu!!!!!To je vse skupaj ena sama špila,ki narekuje kako in kdaj in kje naj izvaja politika določene zadeve!!!!!!!!!Naj vas take oddaje ne zaslepijo-----ODPRITE VENDAR OČI LJUDJE BOŽJI!!!!!!!!

DIDL-DADL-DOO

Drugače pa je cel POP TV govedo,ker so dobesedno favorizirali Mišota!V bistvu so vsi hoteli,da bi MIšo zmagal , a jim je spodletelo,kar me popolnoma razveseljuje,ker mediji dobesedno ne vedo kje stojijo ta moment,ko jim ni uspel začrtan cilj!Vsa oddaja je bila zrežirana glede na karakterje,ki so jih predhodno izbrali,pa jim ni uspelo,ker smo se ljudje odzvali neenotno ali pa za njih preveč spontano.Ne smemo dovolit mediju,ki je pod vplivom politike,da narekuje naš odnos in naše obnašanje,sploh pa ne naše odločitve,ki so bistvenega pomena!Če nas bodo enkrat naštudiral,smo v pizdi,to se pa enostavno ne sme naredit!Vedno razmišljaj z glavo---in tudi , ko kličeš za oddajo TRENJA,pomisli najprej na dolgoročne posledice tvojega glasu!!!!!To je vse skupaj ena sama špila,ki narekuje kako in kdaj in kje naj izvaja politika določene zadeve!!!!!!!!!Naj vas take oddaje ne zaslepijo-----ODPRITE VENDAR OČI LJUDJE BOŽJI!!!!!!!!

Ok, to, kar si napisu je en bulšit. Če bi POP tv hotu, da zmaga Mišo, bi pač zmagal...sej so mel oni kontrolo nad glasovi, ki so prihajali, a ne? Potem bi jih lahko priredili in pač zamenjali cifre, se ti ne zdi? :o|o:

Cashy, še glede tvojga komentarja...če bojo bejbe zdej na Andreja bl padale, k ma 5 milijonov in pa še (pazi to) avto, pol bom pa res bruhnla. :xx!: Ne vem, a same keš pičke poznaš, al kako? Če bi že bla keš pička, se neb na enga spravla, k ma 5 ušivih milijonov. Tko. :vragec: x:Dx

'Loj'. :o|o:

Cist dobr je povedal. xyesx

('pop tv je govedo' x:Dx x:px :8):)...

Kaj, saj ni slaba pandica, 4kolesni pa to, cist gud, jaz se je ne bi branila. sploh pa ne nove. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cashy, še glede tvojga komentarja...če bojo bejbe zdej na Andreja bl padale, k ma 5 milijonov in pa še (pazi to) avto, pol bom pa res bruhnla. :xx!: Ne vem, a same keš pičke poznaš, al kako? Če bi že bla keš pička, se neb na enga spravla, k ma 5 ušivih milijonov. Tko. :vragec: x:Dx

Kolk si ti dons nataknjena :o|o: :vragec:

Sicer ne poznam nobene cash p...., vendar vem, da jih je dovolj, da se jih bo moral Andrej še otepat, pa čeprav bo vsak dan zamenjal drugo: "A veš, s kom zdej jest hodim, hihi, s tistim Andrejem, k je v Baru zmagal, hihi" :inocent: x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...