cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ne bi ga niti z daljincem. Pa glih z daljincem si ga, skori vsak dan, če jest prou vem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ZDEJ PA POSLUŠĐ---PA DOBR POSLUŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Spoštujem vse ženske ,vse dobre punce,ki so vredne mojga spoštovanja,pa vse ---PAMTI,DA NE BO NAPAKE----------------VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE---ŽENSKE,ki so tega vsaaaaaaj kanček vredne---------------AMPAK------------Glih tko govoriš,ko da ne veš kake pleh pičke,pa tipe imamo med sabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jest poznam obojinga spola preveč,če pa si ti v svetu prevar,TVOJ PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIŠO JE NAVADEN PIZDIN DIM,ANDREJ BLAGE NIMA,ZAKVA JE NA SVET,VSI OSTAL SO PA POKVARJEN,DA SMRDI----------------TO JE MOJ MIŠLENE---IN----UF NE GRE DRGAČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 direkt! i like it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Pa glih z daljincem si ga, skori vsak dan, če jest prou vem Jok, brate, odpade...če mi je znesl, sm sobotno oddajo gledala, pa še to ne redno. Kje se mi pa da pol ure enga dolgocajtnga tipa gledat, kaj šele poslušat. No, pa smo spet tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Andrejeva osebna stran Za vse njegove oboževalce . JST sicer nisem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.