seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kera pa je primorka? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Ažbe pa Cupi morta it ven... zdej sm zvedla, da en kolega pozna tega Ažbeta in je potrdil moje dvome o poštenosti tega fanta... fuj in fej x!x x!x x!x Cupi mi je pa taka...ma zglda mi taka "lajdra"...ne znem drugač povedat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zdaj se že totalno vidi, kdo zdrži ves ta pritisk in kdo ne, pa ogromno hinavščine je najbrž prikrite oz. pod krinko prijateljstva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 opsala http://www.dingo1.net/thumbnails.php?album=10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Kdo je dons izpadu??? Nism gledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Interesting...se je vmes kr mal potuhnla, bejba...sm misnla, da bo prej vn letela. Ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kako da je sla pa tanja ven?Saj je mela vendar najvecje joske??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kera je pa tanja? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Edina bjonda, k je še ostala po almi. Kej bl jasn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ma niti ne... no sej mogoče bo kdo kšno fotko prpopu pa bo... bl jasn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 una z tavelkimi joski, no... zihr si jo opazila... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 noben jošk mi na pamet ne pade. bom šla zdej prov pogledat... da vidm kera. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 meni je bla Tanja antipatična, prav fajn mi je, da je šla ven, ker ni za delo v baru, džri se ko limona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 pol pa ne glej meni je pa glih guncanje afen tako hecno in privlačno pri tem. kisle limone niso za take oddaje, morajo bit eni klovni no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2005 zdej bo pa azbe ven letel. pa gre pivo Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 šmrc, šmrs, Samson je zih v kaki navezi, da je to vedel, pa nas je grdo zafrknil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 noben mi ni tok zanimiv, da bi gledala to zadevo..dolgčas Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mimogrede ujamem tu in tam na Tv povzetek, včasih kar malo mučno spremljat dogajanje...ampak je, kar je. V bistvu podpiram, da gre Ažbe ven, nekako me ne prepriča ta njegova **samozavest** ki jo fura, k kitajski John Wayne kopija mi je. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polde 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 http://obala.net/pogovori/read.php?5,111612 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 dobrodosel, polde... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ne me basat. A ažbe je minuse fasu? Hehe...ima Boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Senzacija!!! A geyi, da so med nami??? Huh. Dobrodošli v 21. stoletje. Meni tale Miško deluje, kot metrosexualec, čist ok Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 men ta tip ni ne aktualen, popularen ali zanimiv... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 men tud ne...kaj češ z mišicami, če človk tko ni ok...mam pa že raj tipčka z bušijem, k ni obseden s svojim telesom. Sej je luštn Mišo, ampak sam za gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.