Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

Men Miso ni. Spominja me na Sebastjana. Pa mejhn je, to meni ni tolk..z izjemami..Pa prevec xegox zihr.

Jaz bi dala Misota zraven...naj se gre Boris mal taktike no, sej je brihten fant :palec: 2 najmocnejsa clena na stolu.

Sam Klemna naj pa notr pusti. Kolikor sem jaz gledala, mi je Klemen izjemno simpaticen. Tak prijeten smisel za humor ima.

Babe so mi pa vse mim, edino Tanja mi je bila res OK, ni se pretvarjala, bila je kar je, nic igranja ( oziroma bolj malo). Pac resna in ne vedno dobre volje ( kdo pa je? xrolleyesx )...od teh k so ostal pa mogoce una tardeca? Sara? Sam mi gre na zivce, k skos preklinja. Ne maram preklinjanja pr bejbah...

V glavnem, ce ze moram rect, naj zmaga Klemen...al pa Boris...ostali so mim.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

meni pa je Mišo simpatičen in postaven je tudi in tudi takšen tip face ma, ki sede mojim očkam. x:Dx in ne bi rekla, da je pretirano samovšečen. razen, če se blazno dobro pretvarja. :o|o:

sara je preveč dominantna in dere se ko stara vešča. :o|o:

Ma, jst gledam 1x na teden, če mi rata...sm preveč bizi, ponavad...in mislm tko

BORIS...kva pa vem, v bistvu mi je bil všeč, sam zdej neki skos jamra...pičko jedna. x;)x

AŽBE...je pokazu svoj pravi obraz,,,duva se neki. :vragec:

RADA...mi gre na živce njena mimika, ko govori... :xx!:

CUPI,,,jao, če bi jo sam poslušala, bi me kuj nekam prtisnllo....sliš se, ko da bi govoru e zapit, star kronik, k že ene 50 let kadi, ne pa ena mlada, lušna punca! xrolleyesx

SARA...ma ka pa vem, najmanj zafnana od ostalih punc, sam...ne vem, mi ne potegne. x:Ix

MIŠO...priti fejs...ne zdi se mi, da se vn meče, ma kr pošlihtan, no.

KLEMEN...ma kva pa vem...ni mi tok zanimiv x:Ix

ANDREJ...eh, brezvezen, dolgočasn.

Eto, to je to. x:px x:Dx Moje skormno mnenje. :inocent:

...stava dobljena!! x^x x^x x^x x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..heh, saj Azbe je tut ogromn precmeral v tem showu.. sej so same picke, ce mene prasas... edin Klemn je res dec.. ostali so pa vsi ze cmeral... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa sej je bil kul več al mn, sam une agresivne fore... xrolleyesx Sm misnla, da bojo kako Rado zravn dal...bi prec letela. Sam klinc, tko je. :o|o: Itak si je pa želel.

kurac si je želel, tip zna dobr manipulirat no, itak mu je blo težko pri srcu, sam to ni hotu pokazat, ker je kao full "tough" , valda je najlažje pri porazu it v kontradikcijo in ne pokazat čustev, ampak... kao, sej to sm hotu,dbest, ratal mi je, pa še nerodno mu je blo zih... no sej nima veze.. x:o)x ja Mišo je pa itak tak simpatiko, da ni meu kej dost šans Ažbe, pa un ma itak pomojem polovico najstnic v sloveniji za sabo(sm mislu kot - oboževalke, da nau pomote) x:Dx x:o)x

..heh, saj Azbe je tut ogromn precmeral v tem showu.. sej so same picke, ce mene prasas... edin Klemn je res dec.. ostali so pa vsi ze cmeral... :xx!:

Klemn je pa svetski, res je faca, pa čist en svoj imidž ma, kul je x8Dx

honor and respect

kurac si je želel, tip zna dobr manipulirat no, itak mu je blo težko pri srcu, sam to ni hotu pokazat, ker je kao full "tough" , valda je najlažje pri porazu it v kontradikcijo in ne pokazat čustev, ampak... kao, sej to sm hotu,dbest, ratal mi je, pa še nerodno mu je blo zih... no sej nima veze.. x:o)x

ma, jst bi mu prvoščla, da ostane, ker je vsaj kej naredu...brez problema bi Rado al pa Cupi vn fliknla...sam že tko ni nbene ženske skor več not. Je biw cajt, da gre končno en ded vn. Kaj čmo...mal je blo tud taktično....dva zelo močna člena na stolu za odsterel...vsaj ene konkurence so se znebil....zdej se bo počas taktiziranje začelo. :o|o:

no ja, jaz bi raje videl da bi ovi slinasti mićo vun letel xrolleyesx

babe se itak šlepajo skoz...

klemn pa se mi ne zdi čist diht...

pedr se je malo umiril...hm...mi je kr nekak kul...

ova hripajoča bi bla za na ror ipak, naj se tam dere x:Dx

Ja bobi, boš pa ja za svojo ''raso'' navijal.

:o|o:

no, vsaj glede Cupi se strinjava. :palec:

Mogoče pa le še ni vse izgubljeno za naju. :inocent: x:Dx

izgubljeno za naju?

emm, bejbi, saj veš kake mere zahtevam... xDDx

Ej, za tazga popolneža grem prec na liposukcijo, odstranjevanje celulita s sirkovo krtačo, k lepotnemu kirurgu, da mi pege skensla, klinc, pa še na občino, da mi datum rojstva spremenijo, da bom škorpija po ta novem. x:px

xsingx Love me, love me, say that you love meeeeeee... :2src: x:Dx

hm, skleroza

pege so mi všeč sn ti že reko, nerad ponavljam iste besede...niamm potrpljenja, saj veš, vodnar pa to, prehiteva po desni x:Dx

direktor a si zmešan?!? kaj se sploh ubadaš z lublančankam?? lublančanke so samo za "nategni in pobegni" drž se raj svojega rajona al pa pejt na primorsk (moj nasvet x:Dx ) x:o)x

honor and respect

hm, skleroza

pege so mi všeč sn ti že reko, nerad ponavljam iste besede...niamm potrpljenja, saj veš, vodnar pa to, prehiteva po desni x:Dx

jah, za vsak slučaj, no...da bom popolna zate. Sam zate, lubči. xsrcx

direktor a si zmešan?!? kaj se sploh ubadaš z lublančankam?? lublančanke so samo za "nategni in pobegni" drž se raj svojega rajona al pa pejt na primorsk (moj nasvet x:Dx ) x:o)x

Al to mogoče prej velja za blejske goflače, polne samih sebe? :inocent:

jah, za vsak slučaj, no...da bom popolna zate. Sam zate, lubči. xsrcx

Al to mogoče prej velja za blejske goflače, polne samih sebe? :inocent:

ke pa piše, da sm js z bleda? in kdo pravi, da sm gofljač? če tipkam, še ne pomen da goflam x:o)x poln sam sebe? ah to pa še ne x;)x

honor and respect

Še dobro, da imam LNF in potem izvem za tekoče dogodke kaj dogaja. Od začetka sem **navjijala** da gre Ažbe ven, me je ful motila njegova energija, tak mali prikriti overdosebrihten+agresivec+kao finter xrolleyesx ... no ja na koncu se vedno izkaže, da ipaq fintiraš vedno samo sebe.

Me je pa ful spominja na nekoga iz foruma po energiji. :vio:

*Pika x:Xx x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Še dobro, da imam LNF in potem izvem za tekoče dogodke kaj dogaja. Od začetka sem **navjijala** da gre Ažbe ven, me je ful motila njegova energija, tak mali prikriti overdosebrihten+agresivec+kao finter xrolleyesx ... no ja na koncu se vedno izkaže, da ipaq fintiraš vedno samo sebe.

Me je pa ful spominja na nekoga iz foruma po energiji. :vio:

...a na Pikico???Mene tut!!!! x:Dx x;)x

Frank Zappa

Ja...sej sm mu res čist podobna...agresivna sm tok, vsak dan se ga nažrem in folk maltretiram, trebuh mam sicer za malenkost večji, ampak kokr je Bastjan včer reku: Bolš je spat na jogiju, kot pa na radiatroju, a ne? x;)x xrolleyesx

Kaj še? Ja, študiram, da b se tud na nulo pobrila, pa tatu Slovenije ubodla...nek se vidi, čija sam! x:px

To je to...aja, na žalost pa nimam lulčka. :C:

To je to...aja, na žalost pa nimam lulčka. :C:

..ja, ja... mi ti pa verjamemo... x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

...a na Pikico???Mene tut!!!! x:Dx x;)x

beeeeeeeep wrong x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...