seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A se še nis prepriču? ah sej se mi ni treba, ke mene to niti ne skrbi, ker me enostavno ne zanima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 beeeeeeeep wrong ...a na moskega pol ocitn... na Pikico mogoce??? OK, dost heca...Na Micka??Bobija??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ah sej se mi ni treba, ke mene to niti ne skrbi, ker me enostavno ne zanima No, fajn...mi včasih daješ občutek, da te vse preveč skrbijo določene stvari, povezane z mano, pa veš, da ti niti najmanj nočm bit v breme in nadlego. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 No, fajn...mi včasih daješ občutek, da te vse preveč skrbijo določene stvari, povezane z mano, pa veš, da ti niti najmanj nočm bit v breme in nadlego. a tak občutek maš? hmmm potem pa očitno ne ločiš med zajebancijo oz. jebanjem v glavo in zaskrbljenostjo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...a na moskega pol ocitn... na Pikico mogoce??? OK, dost heca...Na Micka??Bobija??? Double wrong. Dej pomisl, mal, no...kdo je naduvan kle gor? a tak občutek maš? hmmm potem pa očitno ne ločiš med zajebancijo oz. jebanjem v glavo in zaskrbljenostjo O, ne, ne, poba, jst prec poštekam jebanje v glavo, sam me skrbi, kaj bo ss tabo, če bom jst začela nazaj...lohk kšn brain damage nastane...to pa neb blo dobr zate...pa še vsa popularnost lohk zgine...pol bo treba pa na drug forum it frajerja špilat! Sej s pošteku, da je bla SAM zajebancije tole, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 LOL a me boš zbrisala tko k si Milfa??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Double wrong. Dej pomisl, mal, no kdo je naduvan kle gor?:Marsa?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 LOL a me boš zbrisala tko k si Milfa??? A njega sm zbrisala? Se globoko opravičujem, Milf za brisanje....nism zanalašč. Ti ni nikol na misel pršlo, da mu mogoče niso po godu taki, k si ti in tebi podobni? Dej mal pomisl, preden bedarijo vn butneš. Marsa?? No, pa si pogruntu. Plosk, plosk... butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A njega sm zbrisala? Se globoko opravičujem, Milf za brisanje....nism zanalašč. Ti ni nikol na misel pršlo, da mu mogoče niso po godu taki, k si ti in tebi podobni? Dej mal pomisl, preden bedarijo vn butneš. butl. nemorm pomagat, če mu nism po godu, zakaj bi pa mogu bit komu po godu??? sej obstaja funkcija "ignore" čist enostavno jo je uporabiti. mel sm te za mal bolj pametno, ampak inteligentno pa nikoli, tko da zej te pa še za pametno nimam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 nemorm pomagat, če mu nism po godu, zakaj bi pa mogu bit komu po godu??? sej obstaja funkcija "ignore" čist enostavno jo je uporabiti. mel sm te za mal bolj pametno, ampak inteligentno pa nikoli, tko da zej te pa še za pametno nimam No, jst pa nikol nism misnla, da si pametn. Lej, ne da se mi s tabo kregat, itak preveč ''lepih'' stvari o tbe vem, pa mi ni za javno prepucavanje po forumu. Pa še nikol me ni nbven tok sprovuciru, da bi ga mogla na ignor dat! Ti pa kar izvoli, da ne bo tvoja inteligenca trpela ob mojih blodnjah...mej se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 oooo punčy a si obupala? nism si mislu, da tako hitro vržeš puško v koruzo hehe, preveč lepih stvari veš o men, ki so sigurno 100% resnične od ljudi, katerih jaz sploh ne poznam??? freaky Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Pikica ne se kregat... sej ves, da je dohtar reku-ne smes napenjat, bos s5 hemeroide fasala!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 LOL same lepe stvari slišim od Pikice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 LOL same lepe stvari slišim od Pikice Reče se O Pikici! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Reče se O Pikici! a jebiga, slovnica ni moja vrlina kaj čem zdaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a jebiga, slovnica ni moja vrlina kaj čem zdaj Pejt hit mal kvihtat, da se skompenzira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 one se z mano pa vedno več jih je bemu, saj nea sfolgam več...pa še kuj jo nekaj na štajersko vleče, heeee, ona že ve ane , miška? Ja, kr vsak vikend in vsak prost trenutek sem gor in te iščem ko zblojena. kok ste eni tipi domišljavi in polni samega sebe... Jah, če vam to tolk pomeni...pa nej bo, ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nooo in potem je izpadel Ažbe. Tako nekako se je končal zadnji, v mejah normale ,zapisan stavek Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Huh Ja no...sej joske ma dobre Drugac pa jaz nisem za tako javno kazanje prav vsega No ja, more izkoristit 15 minut t.i. slave http://img372.imageshack.us/my.php?image=mi40ft.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 On boljši kot Ona Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 To itak...samo noben ni...kej prevec Klemen Klemen Klemen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 s tabo ali brez tebe. Sm ti že zlezla pod kožo, a ne? Lov ju tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Zdej sem zacela gledat bar redno... Tale Cupi...bedna :xx!: Kr neki je tole... Klemen Klemen Klemen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 u, zdele je bar...jst pa lele. eh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 bejž vn pol! Čudn, da so te redarji sploh spusttil not...morš met posebn pasuš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.