Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj od Cupi se mi kar v grlu trga :xx!: prov morm rečt, težko za poslušat pa no, niti kaj preveč tko ni "opazna" :o|o:

Rada, bojda hinavka :xx!: kar sm tut vbistvu opazila s parimi izjavami, jo znam pa full hudo oponašat: "Neeeeeeeeeeee, ma neeeeee jst bi ostala še en teden, z veseljem. Mislm jst sm tuki dobila prjatle najboljše, najboljšiiiiii sooooooo, res, full jih mam rada... xflirtx" :xx!: :xx!: :xx!:

Ažbe - ma kul on mi je bil mal preveč glasen in "nasilno" deloval za not ostat, tista preklinjanja in metanja pladnjev pa dretja na Tanjo in pika na i tisti fight wannabe med njem in Mišom, čist me je minil ga gledat. Nej mu bog požegne njegov lastni bar v okolici Kranjske Gore :palec:

Boris mi je pa dbest sploh najbolš xsrcx tipčk k bi ga edin lahk gledala dolg časa, se ne meče ven ampak vseeno sufficiant, dobr dela je fer in sploh, Boris mi je kul kt osebnost :palec:

Žal mi je za Tanjo da je šla ven - enako mnenje kot za Borisa, kul punca :palec: xsrcx

Joj Petra pejt spat ker jutri, ki je že danes ne bo šlo ustat xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

...tale Cupi zgleda prepita in prefukana podolgem in pocez... ona bi bla fajn za kaxn reality show v bordelu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Meni je tudi vsec danasnji izid.

Andrej mi je vsec, pa ocitno je priden, pa tak...ne maram prevec ljudi, ki se "ven mecejo" ( Cupi, Alma, Azbe...) na tak prisiljen nacin...

Naslednjo bi dala ven Rado x:)x

Potem pa precej dilema....

Ceprav.... Klemen, Klemen, Klemen....

:vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Men je pa Andrej tooooooook dolgočasn...za popizdit. :xx!: Mislm, sej mi je šla Cupi mal na živce s tem svojim zapitim glasom, sam Andrej....dej mal žvljenja pokaž, poba. :o|o: Ne vem, kako je še zdej lohk not, no. :o|o: Eh....sama kuhna. :xx!:

zakwa pa Andrej ven? on ustvari največ prometa, je najbolj delaven, priden in prizadeven...bi pa naslednjo dal ven tisto "čarovnico", rdečelasko...
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Lej, cashy...jst vem, da je Andrej ful pridn, delaven, vesten, in to je ful lepo od njega...bla, bla, bla....sam tuki se ne gre za to, da bo tist, k bo največ prometa ustvaru in bo najbl pridn, zmagu. Na žalost je tko....tuki se ne ocenjuje tega. Tuki je pomembn, da si zanimiv....zarad zanimivosti gledalci gledajo bar! In on NI zanimiv! Je dolgočasen....men se po tv ne da gledat, kako nekdo ustvarja promet! A me razumeš? No, sej itak nimam cajta tega gledat..v sooto edin, da vidm, koga vržejo, pa še to včas ne....sam res ni zanimiv. Drgač je pa ok fant, nimam nč proti njemu. :o|o:

a so kje kake fotke skupne, da vem o kom govorite? :8):

sem vidla sam dva (azbeta v eni oddaji nekje , pa almo v enem intervjuju nekje, je bla taka cudna, me je tale fotka ful presenetila, ko je dobra baba videt, tam je bla pa cist cudna v enem intervjuju)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...