Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

OOOOOOOOOOOOPALALALALA :2src: tale tipčk rezerva je pa...mmmm x:Ix bi ga pa človk kar mal dlje gledal kot kakega Mišota x:px

Pa bejba je tut komad nice - upam da ju ne bodo preveč mučli x^x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm, po moje je čist nepravičn, da so zdj 2 sveža not urinl. Bejba je čist mim, tipček pa vsaj dobr zgleda, če ne druzga. Vprašanje je, kolk jim bodo "stari" dali možnost, da se sploh dokažeta. En itak že v četrtek vn leti, nasledn bo pa moje tut kr kmal zapustu prizorišče. Družbica se je že oblikvala, držijo skup, kr je prav...ni placa za now folk. Trudl so se, da je zdj tko k je, da majo goste, da stvar laufa. Nova dva mata teren že prpravlen, ne bo se jim treba tolk zlo trudit kt ostalim...

Motl me je predvsem to, da sta takoj mela tolk čez vse za povedat. Sj v bistvu nista nbenga poznala, sam preko TV. To pa ni ravn dost za neko hudo ocenjevanje.

Js še vedno upam, da bo zmagu Mišo, no, al pa Klemen....

http://24ur.com/bin/bar_front.php

Upam, da ti bo kaj pomagalo. x;)x

Thanx :palec:

sem sla pogledat, zadnjic ko LN ni delal. :)

ja, sami raki pa device, nekak....

noben mi ni spesl vsec, a najbrz bi jih mroala v zivo videti, morda so tko bolj simaticni.

pac, eni mladi. :) xDDx

v bistvu pa ne maram takih oddaj, ki spodbujajo jeduharstvo, (taksne vrste) tekmovalnost in nesolidarnost.

ja to sem vidla - kar eni novi so zdaj uletel, ko ze laufa, sem vidla na sajtu poptv-ja, da je to kao vse cist ok, skladno z licencno oddajo.

No, to ze ne more biti OK, pa ce 10x tko pise povsod.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja baje sta rezervi noter prišli zato, ker so en tedn prehitro začeli minuse talat. Drugače bi se oddaja en tedn prehitro končala kot pa bi se mogla.
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Pa kok je to keša u igri?

... pa to je too much... te omejenčki vse tko resno jemlejo... pa kar jokajo k kdo gre... pa kok časa so to že skupi... en mesec al kok... pa jst ne jokam za tipom po tem času kaj šele za kr enimi... debilčki :xx!:

Dej, dej, Valkira, že včer si bla čist solzna, ko smo šle damu, pa smo se sam 4 ure poznale. xrolleyesx x;)x x:Dx

@Pikica x:Dx x:Dx x:Dx

Ja un novinček je hud ja x8Dx Matjaž :2src: upam da ostane not ...sicer glede na rating se očitno ni za bat x:Dx

http://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_16.jpg

Bejbi pa bolj slabo kaže :inocent: čeprav mi je pa tut ona simpatična, tko pač prijazna čvekača :palec:

http://www.24ur.com/furniture/images/bar/graph_popular_15.jpg

Pa še dodajam ANDREJA NE VEN!!! pismo ta fant je FULL PRIDEN pa nobenemu nič noče, še prijazen mi deluje tko tak...tiha miška pa ga vsi samo grdo gledajo, se mi zdi kr mal podoben Tanji xsrcx :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Andrej je res tak nice....sam dela...in nbenu nč noče. Pa nč se ne izpostavlja, kot npr. Rada. Pismo, ženski bi mogu nekdo še kako tenirko kupit. Js full redko gledam, pa ma vedno tisto roza oblečeno. Za povsot. Jao, pa ni treba dodajat, kolk je tečna s tisimi svojimi izpadi....

Hm, tipček je kr cool, sam po moje se ne bo dolg obdržu.

Jao, pa Klemen je car. S tistim svojim narečjem....HUDO!

@Pikica x:Dx x:Dx x:Dx

Ja un novinček je hud ja x8Dx Matjaž :2src: upam da ostane not ...sicer glede na rating se očitno ni za bat x:Dx

Bejbi pa bolj slabo kaže :inocent: čeprav mi je pa tut ona simpatična, tko pač prijazna čvekača :palec:

Pa še dodajam ANDREJA NE VEN!!! pismo ta fant je FULL PRIDEN pa nobenemu nič noče, še prijazen mi deluje tko tak...tiha miška pa ga vsi samo grdo gledajo, se mi zdi kr mal podoben Tanji xsrcx :palec:

jest se čist strinjam x^x

samo Matjažu bo res težko med unimi, k so že notri...težko je sprejet koga novga v ulaufan team

Da je Andrej podoben Tanji? A imava isto Tanjo v mislih x:Dx ? ker "moja" precej ustreza temu opisu, razen tega, da nje pač noben ne gleda grdo xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Evo, mami je bla včeri v baru s sodelavkami IN prvo pride prvo - baje majo full dobre koktejle x;)x

Aaaampak je pa tut prinesla neke kritike ane, morm rečt da nism nič presenečena - bom šla kar po vrsti...

:OO!: Sara je bojda za pogledat čist veštica...full zabuhla pa prov nič simpatična ne deluje.

:palec: Boris je menda čisto nasprotje - full fajn in zelo prijazen...ona je rekla da zelo zrel človek deluje.

:icon18: Mišo dost prepotentno deluje...kao vse obvlada :o|o:

xsrcx Andrej pa je baje čist cuker, pravi da je tut za pogledat zlo lušten fant in da se mu res vidi da je skromen in deloven :palec:

Tiste2 nova je pa sam vidla na hitro, pravi AH-nč posebnega x:Dx

jeduharstvo... Marsa

kaj to pomeni?

:ermm:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Sm neki brala prejle na strani...kot kaže, bo Matjaž vn letu jutr. Škoda....zgleda kr dobr. Je pa štor, to pa sigurn. Ni mi čist jasn, kako so v bar lahko sprejel nekoga, k ni še nikol za šankom delal. In bil je rezreva. REzerva....to itak pomen da nekje vmes uleti not...no, al pa če kdo odpove...No, point...a ne bi mogu kao full obvladat delo in to??? Res mi ni jasn, kako mu je ratal...

Jasna mi je pa tooooolk antipatična, da kr res ni!!!! Je ne prenašam! Pa sj bo itak hit vn letela!

Še neki stvari iz Bara...mize so fulll svinske....pa tut včasih so vse prej k prijazni....totalno prepotentni......

Andrej gre spet na vroci stol xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Prav bedni so. Bedabeda :xx!:

A res :eek: mislim če pa to nardijo potem so pa res bedni do amena...pa še žleht obenem :xx!:

Mene pravzaprav full zanima, zakaj hočejo tega Andreja ven spravit, sej tista Sara je ista - nima nekih hudih sposobnosti da bi mogla not ostat...in Rada una je tut NIČ od NIČ sam tečn jo je poslušat pa nikjer jo ne vidm in še hinavi :xx!:

Mi je blo čist odurno ko je zadnjič na tisto dirko šla v avto pa je rekla...joj ne full mi bo dobr it na to, jst sm že od zmeri čist adrenalin freak :o|o: WTF je pol tulila k je mogla s tistim padalom skočit ADRENALIN FREAK :xx!:

Pravzaprav sem full jezna, ostat bi moral tisti, ki si res zasluži - ni čudno da je Gaber prav poudaril da Andrej veliko zaslužka naredi in da je najbolj med delavnimi, se nikoli ne pritožuje ne nič xrolleyesx

Mah, tko ko razmišljam, tista nova bejba ki je not prišla bi clo mogoče mogla ostat namesto katerega od unih "važičev" ki se sam ven mečejo, zarad šova pa dnarja :vragec: :xx!:

Kruha in iger, deli in vladaj, to je to. Preživel bo najmočnejši in ne nujno najpridnejši. Tudi v RL ne napredujejo najbolj pridni ampak, tisti, ki se znajo promovirat.

Meni je Andrej prek Tv simpatičen, vprašanje pa je kako je z njim bivati 24h ur. Zdaj so itaq ostali nekako najmočnejši. Tisti, ki bo uspel najbolje staktizirat bo uspel in to ne bo imeli nič s pridnostjo, **poštenostjo** in ostalimi **moralnimi vrednotami**, ki jih malikujemo, pač pa s pravilnimi odločitvami v ključnih momentih. Tole je blo zelo dobro nakazano v Trumpovem vajencu.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Trumpov vajenec je meni edini tak show, k mi ga je bilo fajn gledat, zarad nalog pa tega :palec:

Drugace pa danes tale bar...

Ja ne vem, meni so usec umirjeni tipi, kot je Andrej in zgleda da je "prevec priden" :eek: :eek: xrolleyesx

Klemen se mi je mal "zameril"...

edini favorit ( moj ) ostaja Boris, moje mnenje se je pa ornk zboljsalo o Misotu...

Joj, pa res pades v tale Bar x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:o|o: :sori:

Mislim, da so tam notri "ostali" ker dejansko tako bo glede na to kako nadaljuejo, še sami hinavci in zavistneži :xx!:

Mi ni žal, da ga spet zagovarjam ampak tale Andrej ima čist prav - nazadnje so Cupi vsi potalali minuse...ČIST VSI in jo spravli na vroči stol, zraven pa ruknili Andreja in ko je ona izpadla so vsi laufal k njej CMERAT kok jim je žal da gre in kok jo bodo pogrešal da ona bi mogla not ostat - a smo gledalci neumni, da nismo vidli njihovih očitno razočaranih obrazov ko je Cupi res letela :xx!:

In tega bogega Andreja, ker mi je dol padlo da bi kogarkoli sploh še zagovarjala, tko vlačjo po zobeh, da gre 1 uro prej v Bar in dela - je reku da je uvajal študente in klical za reklame, enkrat v oddaji ga nism vidla zapitega kje s kako žensko al pa luftat no jobu tko kt eni k grejo zad kadit pa jih ni "pol ure" nazaj. Pismo - face it, fant zna delat in ve kaj je odgovornost, zato ker se ne natolče vsak četrtek pa zato ker se ne dere kt Sara in ne poka štosov kt Klemen pa ni prepotenten kt Mišo, zato ga bodo pa ven vrgli - bastards no :xx!: fuj - nadležen ni, krega se ne, sam zato k ni nek žurer pa k kao "ne klikajo" ga bodo ven vrgli!!! Sem prepričana, če bi se kdo od njih vsaj potrudil se z njim spoprijateljit na prav način, bi bil zelo dobra družba xrolleyesx

Pa sploh, njega hočejo ven vreč, tam ona Rada ki pa sam zrak in drek meša pa še kr not visi, nč ne nardi sam tm je. Sam ja valda, hinavc bo vedno s hinavcem držal :xx!: :xx!: :xx!:

Pissed off sem po današnji oddaji - meni je tok grozno, da bi najraj glasovala da gre ven in da mu ni treba več trpet v tistem napetem okolju :C:

---

E pa pozitiven komentar novincema...mislim ej sej zapila se nista skupi ane pa delala pizdarije, sam sta šla pa prva preživljat en lušten quality time skupi neodvisno od režiserske taktirke :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...