Skoči na vsebino

BAR

lea

Recommended Posts

Guest mačona

heheh, dobro si napisala, 5rca. če nisi prostak in afna in kronik, nisi za delo za šankom, ker si dolgocajten! x:Dx :xx!: x:Dx :o|o:

itak, da ne marajo Andreja, ker se zavedajo, da je boljši od njih (po karakterju).

včeraj sem glih šla mimo Ljubljanice, ko so snemali Saro, preden je šla v to brozgo. prav privoščila ji sem! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 629
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: :sori:

In tega bogega Andreja, ker mi je dol padlo da bi kogarkoli sploh še zagovarjala, tko vlačjo po zobeh, da gre 1 uro prej v Bar in dela - je reku da je uvajal študente in klical za reklame, enkrat v oddaji ga nism vidla zapitega kje s kako žensko al pa luftat no jobu tko kt eni k grejo zad kadit pa jih ni "pol ure" nazaj. Pismo - face it, fant zna delat in ve kaj je odgovornost, zato ker se ne natolče vsak četrtek pa zato ker se ne dere kt Sara in ne poka štosov kt Klemen pa ni prepotenten kt Mišo, zato ga bodo pa ven vrgli - bastards no :xx!: fuj - nadležen ni, krega se ne, sam zato k ni nek žurer pa k kao "ne klikajo" ga bodo ven vrgli!!! Sem prepričana, če bi se kdo od njih vsaj potrudil se z njim spoprijateljit na prav način, bi bil zelo dobra družba xrolleyesx

Fant si zasluži zmago...... :palec: xDDx

Smisel življenja je največja sreča

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif

Jaz mislim, da glede na gledalce, ima Andrej VELIIIIIIIIKO MOZNOST.

Po moje sta mu konkurenca samo se Miso in Boris.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOO xbendx

Pokažmo jim barabam :vragec:

@Pikica: Se strinjam s šovom in ne politično oddajo ampak - a se ti ne zdi, da bi nagrada 5 miljonov tolarjev, mogla it v roke tistega, ki je cel čas največ dobička prinašal ZATO DA LAHKO DRUGI ZDEJ NA SVOJIH RAČUNČKIH ŽANJEJO VEČJO PLAČO :inocent:

Valda se grejo biznisa ane...pa prosim mam piko na Rado - ne mi rečt da ona kak šov tam not dela, ta ženska je tok igralka pa hinavska da bi kumot v politko stopla če smo že pr tem kaka oddaja je to :xx!: :vragec:

Če bo naslednjo soboto SPET Andrej na vročem stolu in ne kaka Rada, veštica, "the temper man" aka Mišo x8Dx organiziram LNF glasovanje :palec:

Mislim, ajde mogoče si ne zasluži ravno zmagat ker ima mogoče Mišo res več izkušenj, Boris bolj taktno postopa itd ampak no, zasluži si - dejstvo je da si zasluži in čist nič drugega. Ker pač zmeraj naj*** najboljši in preživijo komolčarji, ki si morda tut ne zaslužijo tega - zakaj nebi enkrat zmagal nekdo k res je tam s xsrcx pa pismo, se trudi!

Pa naslednja nej gre ven Rada al pa veštica x:Dx a morm razlagat, kdo je veštica? Sej sam veštice v Ljubljanco namakajo ampak ponavad jih tam tut pustijo :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ne. Saj ves, kako je...tako kot spoznavas ljudi v vsakdanjosti, tako smo spoznaval te like tukaj pac kolikor so nam dopustili. Mnenja se spreminjajo. Ne bom rekla; Klemen mi je se zmeraj faca, ampak z dolocenimi stvarmi je sel za moj okus predalec. Itak pa je vse odvisno od tega, kaj mnozica misli...

Sem dala 150 sit za Andrejcka x;)x Joj, namesto, da bi bila z xsrcx zunaj x:o)x

Sem gledal mal njihove horoskope, 2 rakca 3 devicke 1 skorpica... kaki pussyi.... kje je kaka levinja al pa kak ornk dedec, da bi mal postimali ta bar sami zahrbtnezi hvala bogu da je vsaj publika na strani andrejcija.... :P ubogi devicek...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz sem pa dons 10 minut gledala, tolk da dobim mnenje o folku temle, da jih tud vidim - v premikajocem in taksnem stanju. :)

Ja, oni Klemen totalno nervozen, Andrej cist skuliran.... tud trznil ni.

Mi je vsec (*sam sem ga sam dons za 5 minut vidla). xyesx :palec:

Mimoza?

ja tak miren zgleda, boljs kot pa kaksen duvach.

Punce mi niso prevec vsec - nic cudnega a ne in kdo bi mi zameril. xDDx x;)x

Tolk ste hvalil onega geja, da me je mal razocaral... ceprav mi ni zoprn al kaj.

In eni so jokal pa za glave se drzal, ces, kaksna totalna katastrofa! x:Dx x:o)x :frog:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni je pa današnji preobrat zeloooooooo všečen :palec: ... čeprav bi se na cesti prej obrnila za Klemenom, kot pa Andrejem, se mi zdi, da so danes glasovalci poslali neko pomembno sporočilo Barovcem!

Ženskice tudi meni ne potegnejo. Rada ima kar vse raaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaa. Sara je kao taugh in ni mi všeč njena **agresivna** prikrita nota, čeprav za menagerja moraš imeti tudi to kvaliteto. Nova bejbika mi zgleda ql.

In jok in solze ob šoku in spoznanju, da se jim taktiziranje ni obneslo! Tole en tak fajn šok, da jih strezni in da premislijo, da jih ni mogoče malce preveč zaneslo.

Navkljub vsemu je Andrej **najbolj priden** največ denarja pridela itd...itd... mogoče res ni najbolj prijeten cimer...ampak saj se gre za Bar, za uspeh, donosnost...itd ... pa še simpatiko mi je ker se ne meče tako scensko ven.

Pa tudi njegov zamolčan stavek je povedal več, kot sve povedano!

Andrej :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ma ja, men tud Rada niti Sara nista všeč. Sm pa že povedala 100x point te oddaje je šov! No, bom tko vprašala....kolkrat na teden v posnetkih kažejo Andreja? Skor nikol...ker mu nč ne dogaja! Pa, ja, strinjam se, da je FUL priden, sam je pa tud FUL dolgočasn...no, sej ostali niso kej bolš, sam vseen so vsaj živi. Sori. :o|o:

V bistvu sploh ne vem, komu bi prvoščla ta keš. Me pa nov čudlo, če bo na konc res Andrej zmagu, ker je mel že tok močnih ljudi zravn na vročem stolu, pa jih je vse po vrst nabrisu....kaj pa vem, mogoče se pa poba s črno magijo ukvarja, pa sploh ni tok dolgočasn? :inocent: Nom nč več rekla, k lohk, da bere, pa neb rada še ta tretje joške dobila. :inocent:

@Pikica: Se strinjam s šovom in ne politično oddajo ampak - a se ti ne zdi, da bi nagrada 5 miljonov tolarjev, mogla it v roke tistega, ki je cel čas največ dobička prinašal ZATO DA LAHKO DRUGI ZDEJ NA SVOJIH RAČUNČKIH ŽANJEJO VEČJO PLAČO :inocent:

...a ti res mislis, da bi mel bar tak donos, ce bi mel bar no3 10 tok dolgocasnih mravljic kokr je Andrej... kaxna promocija pa bi bla to za bar... a bi to kdo sploh gledu po TV-ju... in kdo bi hodil v bar... tko, da o tem kdo naredi vec prometa lih ne bi...

Men je pa zlo zal, da je sel Klemen ven... sicer je res ratal aroganten do amena, samo vsaj dolgocasen ni... :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ahja, v takih scenah je pomembno dost govorit v prazno, da imaš čimvečjo minutažo, da se pol lahko reče da nisi dolgočasen xcivx

AHA! x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Andrej- tragični junak x:Dx :palec:

Se grem pa stavt, da ga drug teden ne bo na vročem stolu, ker ne bo nihče hotel biti njegov protikandidat...

:O: :vio:

Ja-hočejo se ga zlosat, ker je enini normalen x!x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Uuu so Klemnu mal ego zbil x:o)x "Ce se hocte zabavat ob 21.45 se naprej, glasujte zame" xrolleyesx xrolleyesx Cist prevec je tole...

Ocitno se jih veliko noce x:o)x

Najbrz bo kaksna Jasna drug teden, al pa tudi ne...ce se bodo kao "fer" hoteli narediti...

Bi bilo pa tud lustno Sara : Jasna, Sara ven :vragec: :vragec: :vragec:

Al pa rada.... xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...