Skoči na vsebino

Kr neki

El Nino

Recommended Posts

Nekaj slabih misli + nekaj slabih spominov + nekaj slabih dni + en zafurstriran mulo + crna luknja = 0

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

oj, ninoy, ma nisi zafrustriran, samo iščeš se! rabiš in iščeš preveč informacij, da se podaš na pravo Pot. Potem maš za moment vsega dovolj, ane .Ne počuti se preobremenjenega, če pa se te polasti takile občutek si Dovoli imeti Počitek Znanja.Izkoristi svoje spoznave

pokowc

• 2 weeks later...

kdo pa je rekel da sem jaz zafurstriran mulo, hehe, ok ja v bistvu sem kar zafurstriran mulo, imam ogromno imam prakticno vse, to mi omogoca, da vidim v neskoncnost, ki je nimam. :)

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ej, razdeli svoja Zanimanja na dele; porazdeli jih na kupčke spoznave, ki si jih Sam spoznal in ustvaril in na tiste, ki ti jih je okolje odobrilo:)

piši si dnevnik osebnega razsvetljenja; morda ti bo pomagalo-kaj ti še manjka;)

pokowc

Hm, ja pri tem si povsem "Devica", vse pi razdelil na kupcke, no pa dajmo. Hm, hja, tezka bo, toliko stvari je, uh, uh. Mogoce ko pridem z maturantskega :)

Aries-Libra-Scorpio

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...