Skoči na vsebino

nastopi pred javnostjo

cashy

Recommended Posts

ja, sej x:Dx ..jaz se moram tud zadržvat, da ne rečem pič..ampak lepo vagina in ne kur..ampak penis..drgač se pa po "domače" pogovarjamo..o vsem, tudi podrobno, če je treba x;)x

ja, didgeridu je aboriđinski inštrument, ki je prvotno narejen iz evkaliptusove veje, ki jo izdolbejo termiti nakar jo aboriđini samo odsekajo in začnjo pihat vanj...moj diđ je pa narejen iz slovenske bukve, pri nas x;)x

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tolk, da veš...da se ga nardit in plastičnih (novih) kanalizacijskih cevi...ustrezni premeri in vmesniki...za učit se igrat je ful enostaven....pa zvok ni tako slab, kot bi si kdo mislu...... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz pa ful rada nastopam...sicer začnem navadno cvilt oz piskat (glas se mi spremeni tko za ene 3 tone gor x:Ix ) ampak se ne dam...

sm rada v centru pozornosti x^x xegox

pa potem se tko izpopolnjeno počutim...jaaaaaaaa

hehe... me 2! bit u centru pozornosti! to je tooook huuudoooo!!! takrt je vs svet tvoj!!! to je ful the best...

sam največkrat tisti k so navajeni pozornosti pa da mu je pol kr na 1x ne posvečajo več tok pol pa se folk začne največkrat rezat, drugerat... sam zrt pozornosti! sam njim je pol itaq važn sam da jo s5 majo, ni wažn kuko jo dubijo!

jao :S

blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita
in ni izgubil upanja...

:eek: to boš pa enkrat napisala recepturo....a ne da boš....ziher bom prej nardila tazga iz kanalizacijskih cevi kakor pa iz bukovine :vio:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

a kupila ga pa neb? zdej bojo kmal štanti pri ljublanci pa si enga ubod..drgač pa sej nimaš kej za zgrešit..sam eno cev si dej na usta..pol ti more pa en pokazat kako pihaš not..pol se naučiš pa še krožno dihat in si zmagala x;)x
DON'T PANIC

x^x ko te neha bit strah pred samim seboj, te tudi javnost kaj dosti več ne gane x;)x :fiju:

Ja, jaz mam tle nad PCjem opomin sicer v angl. jeziku:

WE CAN FEEL INSTANTLY PEACEFUL WITHIN THE MOMENT

IF WE CHOOSE NOT TO FEEL COMPELLED TO PROVE OUSELVES TO OTHERS.

Na temo o centru pozornosti, ki jo samo jemljes in ne razdajas nazaj, pa pravim, da ni nikoli do nikogar fer, ce se kdo obnasa kot custveni vampir. Ce ze imas 1x pozornost svoje okolice, je prav, da jo potem tud razdelis med those less fortunate... Sele potem se kolo pozene.

Grozno mi je opazovat kak ego trip posameznika v druzbi, ki se ne zaveda, da ze vsi na kratko dihajo zraven in trpece stoicno cakajo, da bo doticni speljal svoj vrhunec do konca. Sploh nocem bit prisotna! Se mi zdi, da s svojo pozornostjo krepim in podpiram one-(wo)man-show. Cloveku, ki nima obcutka za okolico, sploh nocem dat priloznosti, da se znajde v srediscu. Rahlocutnim dam pa vse :D

Kaj pa ekologija psihicnega prostora? A kdo razmislja o tem?

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

Grozno mi je opazovat kak ego trip posameznika v druzbi, ki se ne zaveda, da ze vsi na kratko dihajo zraven in trpece stoicno cakajo, da bo doticni speljal svoj vrhunec do konca.

ja, to zna bit annoying :o|o: :xx!:

DON'T PANIC

Ja, jaz mam tle nad PCjem opomin sicer v angl. jeziku:

WE CAN FEEL INSTANTLY PEACEFUL WITHIN THE MOMENT

IF WE CHOOSE NOT TO FEEL COMPELLED TO PROVE OUSELVES TO OTHERS.

Na temo o centru pozornosti, ki jo samo jemljes in ne razdajas nazaj, pa pravim, da ni nikoli do nikogar fer, ce se kdo obnasa kot custveni vampir. Ce ze imas 1x pozornost svoje okolice, je prav, da jo potem tud razdelis med those less fortunate... Sele potem se kolo pozene.

Grozno mi je opazovat kak ego trip posameznika v druzbi, ki se ne zaveda, da ze vsi na kratko dihajo zraven in trpece stoicno cakajo, da bo doticni speljal svoj vrhunec do konca. Sploh nocem bit prisotna! Se mi zdi, da s svojo pozornostjo krepim in podpiram one-(wo)man-show. Cloveku, ki nima obcutka za okolico, sploh nocem dat priloznosti, da se znajde v srediscu. Rahlocutnim dam pa vse :D

Kaj pa ekologija psihicnega prostora? A kdo razmislja o tem?

:eek: iz ekstrema smo padli v ekstrakt....

želela sem samo Cashiju povedat, da ga nima bit kaj strah, javnega nastopanja... glede na to da je želel, kaj več slišati o tem, kako smo se sami znebili tresočih in potnih rok, trokiranja...itd

xrolleyesx če si to razumela kot ego trip....enostavno so v življenju prilike, kjer se enostavno ne moreš izogniti in se moraš izpostavit pred množico, enostavno je strah in trema , ki jo občutiš v tebi, predvsem pa v tem kaj si bodo drugi mislili o tvojem nastopu...

That is all...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sicer pa mislim, da ti bolj napihnjen ego pomaga k samozavestnemu nastopu, k dodatni energiji, ki jo izžarevaš v publiko. Tak nastop je lahko celo "zvezdniški" :inocent: x8Dx x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xrolleyesx če si to razumela kot ego trip... That is all...

nope, samo razsirila sem temo, kjer se je sama od sebe nakazala nova smer. In ni letelo direktno na nikogar, se najmanj na Cashya, ampak na nekaj vmesnih postov razlicnih avtorjev. Sicer pa, a nimajo vse stvari vec vidikovi in "narobe razumet" za nekoga drugega pomed samo "videt se eno plat istega kovanca"?

Zanimivo se mi zdi pa vprasanje, kolk je ega v tem, da se nekdo spravi na oder? Men je se najbolj vsec, kadar je ego kot lepo dresiran pes... lezi, sedi, tacko, play dead... x:o)x x:Dx x8Dx

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

ja, didgeridu je aboriđinski inštrument, ki je prvotno narejen iz evkaliptusove veje, ki jo izdolbejo termiti nakar jo aboriđini samo odsekajo in začnjo pihat vanj...moj diđ je pa narejen iz slovenske bukve, pri nas x;)x

Megasticno! :eek: :wOOt: :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

(popravljeno)

Diana, exactly

strasna dilema, trpljenje in obcutek ujetosti v rigidne vzorce, saj razumes, ne? :)

A ves, k je rubrika "sosolci iz 8. razreda?" v HriBaru? To je samo dokaz, kako zgresen ucni sistem imamo. Menda je cloveski um selektiven in si zato zapomni samo za zivljenje bistvene reci...

Ah, mal naglas razmisljam...

Popravljeno -> Astrid

jaz sem tudi že večkrat nastopala pred publiko oz. javnostjo. Sprva mi je bilo nekoliko nerodno in nisem bila sproščena, potem pa sem v glavi enostavno odmislila, da nastopam pred javnostjo in bilo mi je veliko lažje x:Ix zdaj pa mi je to čisto neki navadnega, saj smo samo ljudje xDDx
party girl :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...