Skoči na vsebino

Muay Thai

santos

Recommended Posts

ker.. Sandy al Fabian??_:)
Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.
Deli na socialnih omrežjih

too vidiš :) hudo.

no do zdej me ni blo sm biu na seminarju kjer smo meli tudi muay thai

zakon blo :D

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

• 4 years later...
Tajski boks je poleg kickboxinga in MMA-ja ena izmed 3 najboljših veščin..x:Dx Ker nisem zasledil teme o tem sem se odločil, da jo kar sam odprem.. Ga morda kdo trenira?? Ali pa spremlja?? Imamo kar nekaj klubov TB v Sloveniji..x:Dx Razpišite se..

Savate se drugače od kickboxa in muay thaia razlikuje v tem, da se pri savateju uporablja v podveščini tudi orožje se mi zdi.. Pri Muay Thai imaš poleg brc in udarcev še udarce s komolci in koleni.. Drugače pa tam kjer jaz treniram kombinirajo trenige kickboxa še z tehnikami savateja..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...