santos 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 kdo je zmagal ?Tisti ta boljši Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ker.. Sandy al Fabian??_ Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 ker.. Sandy al Fabian??_Sandi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 too vidiš hudo. no do zdej me ni blo sm biu na seminarju kjer smo meli tudi muay thaizakon blo Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Tajski boks je poleg kickboxinga in MMA-ja ena izmed 3 najboljših veščin.. Ker nisem zasledil teme o tem sem se odločil, da jo kar sam odprem.. Ga morda kdo trenira?? Ali pa spremlja?? Imamo kar nekaj klubov TB v Sloveniji.. Razpišite se.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Kickboks je priznan malo več kot 30 let, nastal je pa v ZDA na pobudu karateistov, ki so pogrešali full contact.. MMA sem pa malo brcnil v temo ja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Savate se drugače od kickboxa in muay thaia razlikuje v tem, da se pri savateju uporablja v podveščini tudi orožje se mi zdi.. Pri Muay Thai imaš poleg brc in udarcev še udarce s komolci in koleni.. Drugače pa tam kjer jaz treniram kombinirajo trenige kickboxa še z tehnikami savateja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.