Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/45/"][b]Napoved za 45. teden[/b][/url] - [b]7. - 13. november 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 marsa...z opečeno roko...pa kar tole....uf...čestitke.....zdej grem pa brat.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 O, lej, si že (jaz tud španščino ) Kul, grem brat. (če bo pol še kul... ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Marsa, a čm brt al raj ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 dobro ste prestrašle šefico...začetek napovedi zelo mehak... na konci pa fseka....iskrice inu eksplozije...pa bluzenja Marsa hvala ti, sam čutim to v mezincu na levi nogi, de bo še pestro.....bemu išias ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 opa bato....torej vse teče tako, kot smo vajeni.... ....berem, berem, berem....ti povem, da se počutim kot utelešenje vseh pozicij....pa še kakšen dodatek zraven.....pišurija.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 No, grem brat, ampak sam začetek. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 ja ne vem, men se ne da. tko da lohk so kake napake, kaj sem pa zihr pozabila, saj ni ne vem kaj... pac, eno lapanje... sam pac, neky. o aliana, ti tud, mah... da je mir, a ne, da se lohk zleknem zdaj tamle brez kake slabe vesti al pa cesa taksnega, pac necim nad sabo... ja, amis, a nisem pozrtvovalna ko shus! * spet se ne vidi presnetega nasveta!!! pa je gor... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 [quote]hlastni bomo in nenasitni[/quote] Jaz glihkar pred tavelko banjo Maxima [quote]Ta teden je nadvse primeren za čiščenje, pospravljanje, urejanje doma in drugih prostorov[/quote] sem že danes, čez teden ne bo časa. (hehe, čutim vnaprej kaj je treba ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 požrtvovalna....FUL.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Sm sam vpliv lune prebrala...kje ste pa ve vidle, da se nežno začne...spet eki leonoba, pa zaspanost pa pomaanjkanje energije. A to je nežno? Babe zmešane! No, sej ni tok švoh. Napak pa tud nism zaznala...lohk greš v miru spat, Marsa! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 o, vmes enih sploh opazila nisem!! lia! jp, aliana, sam ti mas zmery tele sladote, a nimas? saj nou tolk grozn spet. * nc, sm cist zblojena pa ded, grem kele, pr men ze spijo pa itak ne mroem tapkat (sploh pa ker sem ze odarbajtala svoje)... lepckano nockico! (jutr pa amis ful dela ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ti me kar zezaj...a veš kolk se mi da...zeru, nula, nada..... nočko, marsa.... js pa tud you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hm, mah bo že... hvala Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 [color="#330099"]Uhu , napoved, pa nekaj berem z opečeno roko , grem pol v dnevnik sčekirat, kaj se je godilo, sicer si mi pa itak že pr Lojzki rekla, da imaš pač ti več tega .Si se pa nad potrudila tole kljub vsemu narest, pa[color="#FF9900"] [size=6]Nasvet se vidi [/size][/color] Sicer pa se mi ne zdi neka tragična napoved, nekaj malega si se popravila , samo tole mi je mal dal mislit: Zdaj se poglabljamo vase, se ukvarjamo s svojo notranjostjo, nabiramo moči za še težje čase, ki prihajajo. No ja, kakorkoli že, Življenje nam prinaša samo lekcije ki jih zmoremo . Mal za nevtralizacijo tegale . Sicer pa fino za dinamičen duh, da bodo kaki prijetni trenutki tudi, če jih jasno ne bomo namorili, še preden se razvijejo, treba mal rokave zavihat za , še posebej ker nas bolj izčrpujejo zadeve (to opažam na sebi). Pa ljubezenske iskrice . A pa spet pucat . Mogoče ko sem se že prejšnji teden javla, imam pa že zaključeno konferenco . No skratka, gremo novim naproti [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jh...mogoče bo pa res najbolš na pucarijo se spravit..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Eh, kako prav pride napoved, vsaj vem, da nisem jaz kriva... ...ampak zvezde Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 samomorov nisem spesl omenjala, apc pa obcutljivost, bluzenje in taksno pa ziher sem, najbrz je rpepleteno v napovedi, ce ni rpav tko spesl receno, je namrec kar zblojen teden.. pa se od prejsnjega se je potegnil (sam za prejsnjo ni blo napovedi). joj konstantno moram popravljat tele pr rp in to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Kr neki. Zbujam se utrujena in se ne zbrcam v rit, da naredim, tisto kar sem si zadala kr odlašam, pa dan odfrli je pa zelo pomembno in se vsak dan bolj jezim nase, ker sem tako **neresna** Drgač sem se pa držala zapovedi in sem pospravljala na veliko, vsaj nekaj. Marsa, hvala za napoved. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 hellou... ..bo, kakor bo.. bo pa! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.