Marsa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/46/"][b]Napoved za 46. teden[/b][/url] - [b]14. - 20. november 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Thx, čeprav mi je za tako napoved včasih mal težko reči hvala ok, bom pa rekla takole, hvala za trud Pa ena mala pomotka je, se mi zdi.Ščip bil v torek, ne v sredo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ne, dons ponoc, 1:59... ja, 'taksno'. pa se tko pozno. sem napisala, ker sem je imela nekaj ze napisane, pa sem tud presodila, da mi ni vsec, da so rpazne strani, sem pa bla ze zlo na tem, da je sploh ne napisem. vceraj mi net ni delal in sem izkoristila za kup opravkov, ki sem jih imela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Eh, itak da je bila danes ponoči že sreda... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 oooo napoved...prebrala...planetarni ples še vedno v istem ali podobnem slogu. men se ful spi....in rabim več počitka...sam kaj, ko se potem ne da vsega nardit...ampak ok...sej vaje v potrpežljivosti so tud nekaj....une tatežke pa sploh ne bom komentirala...bolje se držat cca zadnjega odstavka pri nasvetih za ta teden..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 [quote name='Amis' post='572331' date='16. Nov 2005 ob 14:02']pri nasvetih za ta teden..... [/quote] ...*pol se vid. () Astra, nc ne stekam, sem cist pobrkala dneve, ampak saj je sreda dons, a ni? 16.? sem sla se v efemeride se 1x za vsak slucaj prevert Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Eh, jaz sem zblojena, ne ti... jaz pa sem med tistimi, ki imajo ful energije, da me bo razneslo...in če imaš opravka s tistimi, ki je ful nimajo...je zadeva jasna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 mene tud razneslo... moja prva hisa se je ravno zdaj sele zacela, kak dan nazaj al clo dons... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Uh, napoved, thanks Marsa! heh,... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 * Ful napak sem nasla (mroam, psoebej al taksno), grem popravt. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 neverjeten slog...kolk je povedano sam s tremi smeški.... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 meni pa ščip dogajal na osi prva - sedma hiša. A čem kaj dodat? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 tud če ne...je vse jasno men sicer ne vem, kje se dogaja....zgleda pa podobno.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ja seveda... 1. hisa je na nek nacin (asc pac, os 1.) podobna kot sonce**... si ti.... in scip je opozicija sonca in lune... torej lahko gre tud za 'druge' v povezavi s tabo, najveckrat pa gre za... hm, neharmonijo med custvi in egom pac... ker gre za luno in sonce. no v primeru osi 1. in 7. pa gre spet za nas - v povezavi z drugimi, vendar v smislu bolj partnerstva kot pa drugega druzenja ali zgolj poslovnrega (ceprav tudi to ni izvzeto). ** no in ker se je scip dogajal v obdobju skorpijona, pomeni, da tud ce ni NA tvojem soncu (v pravi ali celo eksaktni konjunkciji), je vseeno v tvojem znaku, sicer pa smo v primeru sonca, lune in asc ITAK lahko bolj elasticni v primeru orbisov mocnih aspektov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 hvala marsa....no, se takoj bolš počutim, če vem v čem je štos...to je že prav hecno.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ma ti si itak zelo podlozna tem vplivom in jim naravno sledis, opazam pa, da se vse bolj... nekak jih tud zavedas... opazujes boljs, povezujes... (*seveda, ker mas tud vec znanja, se ti vse pol lazje poklopi, ce je... ce so pripravljena tla za gor sadit ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ja, znanje že... samo če osvojim neko zadevo, potem pač pričakujem, da bom s to zadevo znala ravnati, ne pa da lahko skoraj od strani samo nemočno spremljam, kaj dogaja. Dobro, zdaj vsaj vem ZAKAJ...sam kaj pa mi to pomaga??? je*** zvezde, včasih... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 saj je že prav smešno...sam res mi je v olajšanje, če vem za kaj gre.....po drugi strani bi pa rada tud razumela, zakaj tako močno čutim te vplive...a to je tud v natalni "zapisano"?....in kakšen izhod v sili in rešitev za tovrstne zadeve? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 rešitev najdeš v Nasvetu za ta teden... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ze to je nekaj, da to zacnes opazat in prepoznavat pri sebi, drugace pa vse ostalo, kar tud sicer pomaga k trdnosti in zdravemu razumu, zdravemu duhu v zdravem telesu. * ej moram vas opozorit (sem imela v glavi, ko sem o otorcih nekaj pisala, pol pa letela impulzivno v drugo okence nekaj pisat pa sem pozabila dodat): pazte na svoje zivali, bodo cisto zmesane, pobegnile in taksno (pa tud kake zalostne zgodbe - povozilo, ubili... ipd. no ne vasih, ampak ene zivali... mucenje morda, objestnost in taksno) In tud v stiku s tujimi!!!! Nic prevec domaci bit! pa nic na silo... pustit pri miru zivali, sam dobre vibre jim oddajat, brez dotikanja in siljenja vanje. (tudi mozne kake okuzbe, problemi podobni iz taksnih virov :|||) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Marsa kaj sem prebrala pa itak ne vem... mislim, da bom tole predelala kasneje al pa kakšen drug dan... aja ščip, v moji 9. bajtici... a ni to neki z jasnovidnostjo povezan? ker men tole te dneve deluje ko sam hudič, da se že kar malce bojim. Sej če ostane, ni frke, sem že naučila ... grem nazaj ležat, mi črke plešejo rokenrol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 prebrala napoved, hvala Marsa name tole res deluje...kar nekaj vsa živčna, napeta...no čudna sem pa tudi zelo odločna kar sicer ni v mojem značaju ampak danes kot da točno vem kaj hočem in to bom dobila...res imam tak občutek, se ne pustim zmesti Sicer pa če jaz znam prav gledati imam bika v 3. hiši, se pravi, da se mi je ščip dogajal tam Sicer pa itka dvojček in to 2 kratni (sonce + luna) Lep teden vsem skupaj, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ja, nate tud kar mocno vpliva... se pa vid ta tvoj zracni vpliv, ker zlo dostkrat znas nekak s tem se izvlect pol... aja ups selene! aha, ti mas pa zdaj 'obdobje' (podobno kot sem jaz imela pretekli mesec). Pocajti se!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 delam na tem in se počutim totalno zdrogirano (moj org. ni navajen tablet) pojma nimam od kje diagnoza pljučnica... aja za bulo je pa rekel, da je očitno lojnica ki bo vsake toliko časa eksplodirala...trenutno sem jo umirila... on sploh ne ve, da ne bo več tega izbruha, ker imam pod kontrolo... ampak tega stanja trenutno, pa nimam... ne da se mi ležat, brat ne morem, na tv vse brezveze Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.