Skoči na vsebino

Napoved za 46. teden

Marsa

Recommended Posts

Pljucnica, Selene???? :sori:
ojoj....
no ampak, se vse pocajta xyesx x^x (sem sama tud imela pljucnico razmeroma pozno, pa je kar smooth in dost hitro se izteklo... sem pa jaz <bila? :|||> kar pridna za zdravljenje in vse to, upam da bos tud ti! xyesx :detelca:)..

drzi se!! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Selene' post='572446' date='16. Nov 2005 ob 16:05']ja in najhujše je to, da jo imava obe... ...[/quote]
ne skrbi za tamalo selene, otroci navadno take bolezni, tezave veliko lazje prebolijo... brez ali z manj posledic in tud hitreje. xyesx
Bolj zakomplicirana je pljucnica pri starejsih (*zato sem pa tud omenila, da sem imela razmeroma pozno, ker je to tud eden od factov)...
Plus da je tamala v teh zadevah kar mal men podobna... ma vec volje kot ti, v bistvu. :palec:

Cajtaj se!!! xyesx
vcas nas dogodki prisilijo, da se izognemo drugim, veliko bolj tragicnim mroda.

x!x xyesx

xyiyax

x!x se nekaj: alergij nisem posebej izpostavljala, se pa bodo skor ziher pojavljale (*paket 'obcutljivih reakcij telesa').

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='572401' date='16. Nov 2005 ob 15:06']ej moram vas opozorit (sem imela v glavi, ko sem o otorcih nekaj pisala, pol pa letela impulzivno v drugo okence nekaj pisat pa sem pozabila dodat):
pazte na svoje zivali, bodo cisto zmesane, pobegnile in taksno (pa tud kake zalostne zgodbe - povozilo, ubili... ipd. no ne vasih, ampak ene zivali... mucenje morda, objestnost in taksno)

x!x

In tud v stiku s tujimi!!!!
Nic prevec domaci bit! x!x
pa nic na silo... pustit pri miru zivali, sam dobre vibre jim oddajat, brez dotikanja in siljenja vanje. xyesx
(tudi mozne kake okuzbe, problemi podobni iz taksnih virov :|||)[/quote]

[color="#993399"]Hvala za opozorilo, ja Cyberček res nekaj luta skozi, sem si mislila, da glumi, da ne sliši, pa je očitno pod takimi nebesnimi vplivi...

Sicer pa ne vem, a bi ti rada LNF razočarane gospodinje ustanovila, ko nam skoz neko pucanje svetuješ x:Dx x:o)x x8Dx x;)x .

Skratka, hvala za napoved, očitno ene same motnje skoz, neka hlstnost, nepotešenost, recept jasno - delat na sebi, pa gospodinjit x:Dx x:o)x x:Dx . Pijem veliko - pismu sem pametna, sama dojela x:o)x x;)x .

V največje zadovoljstvo mi je pa dejstvo, da nikjer ne piše, ob 3.30 boste kidali sneg :P . Hvala Marsa, še imam upanje, pa še sama se zdej vozim včasih, pa mi ni po tej bob stezi se za fjakat po strastnem jutranjem kidanju.

Meni deluje, da bomo tudi tale tedenčk nekak preživeli. [/color] x8Dx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...