Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Pljucnica, Selene???? ojoj.... no ampak, se vse pocajta (sem sama tud imela pljucnico razmeroma pozno, pa je kar smooth in dost hitro se izteklo... sem pa jaz <bila? :|||> kar pridna za zdravljenje in vse to, upam da bos tud ti! ).. drzi se!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 selene.... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ja in najhujše je to, da jo imava obe... no ta teden sem si dala čas da se saniram!!!!! skenslala vse drugo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 sej mogoče je pa bolš tako....da sta obe...ima svoje prednosti..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 [quote name='Selene' post='572446' date='16. Nov 2005 ob 16:05']ja in najhujše je to, da jo imava obe... ...[/quote] ne skrbi za tamalo selene, otroci navadno take bolezni, tezave veliko lazje prebolijo... brez ali z manj posledic in tud hitreje. Bolj zakomplicirana je pljucnica pri starejsih (*zato sem pa tud omenila, da sem imela razmeroma pozno, ker je to tud eden od factov)... Plus da je tamala v teh zadevah kar mal men podobna... ma vec volje kot ti, v bistvu. Cajtaj se!!! vcas nas dogodki prisilijo, da se izognemo drugim, veliko bolj tragicnim mroda. *** se nekaj: alergij nisem posebej izpostavljala, se pa bodo skor ziher pojavljale (*paket 'obcutljivih reakcij telesa'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ko tako berem odzive na napoved, me kar mine, da bi jo prebrala. Danes je zagotovo ne bom, mogoče jutri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 [quote name='Marsa' post='572401' date='16. Nov 2005 ob 15:06']ej moram vas opozorit (sem imela v glavi, ko sem o otorcih nekaj pisala, pol pa letela impulzivno v drugo okence nekaj pisat pa sem pozabila dodat): pazte na svoje zivali, bodo cisto zmesane, pobegnile in taksno (pa tud kake zalostne zgodbe - povozilo, ubili... ipd. no ne vasih, ampak ene zivali... mucenje morda, objestnost in taksno) In tud v stiku s tujimi!!!! Nic prevec domaci bit! pa nic na silo... pustit pri miru zivali, sam dobre vibre jim oddajat, brez dotikanja in siljenja vanje. (tudi mozne kake okuzbe, problemi podobni iz taksnih virov :|||)[/quote] [color="#993399"]Hvala za opozorilo, ja Cyberček res nekaj luta skozi, sem si mislila, da glumi, da ne sliši, pa je očitno pod takimi nebesnimi vplivi... Sicer pa ne vem, a bi ti rada LNF razočarane gospodinje ustanovila, ko nam skoz neko pucanje svetuješ . Skratka, hvala za napoved, očitno ene same motnje skoz, neka hlstnost, nepotešenost, recept jasno - delat na sebi, pa gospodinjit . Pijem veliko - pismu sem pametna, sama dojela . V največje zadovoljstvo mi je pa dejstvo, da nikjer ne piše, ob 3.30 boste kidali sneg . Hvala Marsa, še imam upanje, pa še sama se zdej vozim včasih, pa mi ni po tej bob stezi se za fjakat po strastnem jutranjem kidanju. Meni deluje, da bomo tudi tale tedenčk nekak preživeli. [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.