santos 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Tutankamon umrl v letalski nesreči? Antonio Vidali V svoji novi teoriji je egiptolog William Deutch prepričan, da je mladi faraon Tutankamon izgubil življenje v letalski nesreči. Pri analizi Tutankamonevega telesa so ugotovili zlom obeh golenic in še deset poškodb, značilnih za poškodbe ob letalskih nesrečah. Glavni dokaz tej teoriji naj bi bile poslikave, ki so jih egiptologi našli leta 1848 v Setijevem hramu v Abydosu, ki so prikazovali čudne mehanizme, ki jih tedaj še niso poznali. To so bila namreč moderna letala in helikopterji. Ufolog Richard Hogland trdi, da so Egipčani imeli stike z izvenzemeljskimi bitji, čeprav temu mnogi nasprotujejo. V Egiptu pa so sprejeli teorijo, da so Egipčani znali leteti in da so imeli zračna plovila podobna današnjim letalom. Vir:forum - obala.net & http://www.mladina.si/dnevnik/72617/http://sabbah.biz/mt/archives/2005/11/12/e...-visited-earth/ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 In kaj še skinem, hvala enemu članu ! p.s. a mi ni mal podoben !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ko enojajčna dvojčka sta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Ko enojajčna dvojčka sta! kwa te bom po ritki ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kwa te bom po ritki ! hihi. Ja, no, kaj pa sprašuješ take očitne stvari? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 hihi. Ja, no, kaj pa sprašuješ take očitne stvari? Kr tako...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 p.s. a mi ni mal podoben !? Kdo? TutanSantos? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ja ful ti je podoben, ce bi mu mal makeup dol dali bi si bla prav res podobna... hm letalske nesrece ja to sem ze slisal za egipcane, pa babilonci tudi so imeli kot neka jadralna letala, al neki da so lahk ogledovali svoje ogromno kraljestvo.... hm in zdej ajd ufologi ane in njihove brihtne nezemljani prste vmes sam... cist preprosto ce zna leonardo davinci sprojektirat letalo ki bi letelo, zakaj nebi tega znal en egipcan, 3000 let prej... navsezadnje vsak ki prvi nekaj naredi je enako tezko kot za nekega drugega ki prvi to naredi... pa recimo Tibetanci so imeli ogromne zmaje ki so leteli in si lahko noter dal cloveka ki jih je kontroliral... tko da letenje ni restrikcija moderne dobe..... ko pa pise da so imeli podobna letala kot mi danes pa malo dvomim saj imamo danes le en malo boljsa letala... z vsemi motorji in to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 hmmm... svasta... prvic slisim tole... ej santos, res ti je mdoel podoben!! aha, zgleda da si bil v prejsnjem lajfu pol tutkich - pejt se pofockat s tem v VSE () prejsnje lajfe (v vse mozne teme o tem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Tutankamon umrl v letalski nesreči? Antonio Vidali V svoji novi teoriji je egiptolog William Deutch prepričan, da je mladi faraon Tutankamon izgubil življenje v letalski nesreči. Pri analizi Tutankamonevega telesa so ugotovili zlom obeh golenic in še deset poškodb, značilnih za poškodbe ob letalskih nesrečah. Glavni dokaz tej teoriji naj bi bile poslikave, ki so jih egiptologi našli leta 1848 v Setijevem hramu v Abydosu, ki so prikazovali čudne mehanizme, ki jih tedaj še niso poznali. To so bila namreč moderna letala in helikopterji. Ufolog Richard Hogland trdi, da so Egipčani imeli stike z izvenzemeljskimi bitji, čeprav temu mnogi nasprotujejo. V Egiptu pa so sprejeli teorijo, da so Egipčani znali leteti in da so imeli zračna plovila podobna današnjim letalom. Vir:forum - obala.net & http://www.mladina.si/dnevnik/72617/http://sabbah.biz/mt/archives/2005/11/12/e...-visited-earth/ mene pa zanima kako je umrl v letalski nesreči saj takrat pomoje še ni bilo letal Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 mene pa zanima kako je umrl v letalski nesreči saj takrat pomoje še ni bilo letal sem moral it pogledat letnico rojstva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 Kdo? TutanSantos? Ja ful ti je podoben, ce bi mu mal makeup dol dali bi si bla prav res podobna... hm letalske nesrece ja to sem ze slisal za egipcane, pa babilonci tudi so imeli kot neka jadralna letala, al neki da so lahk ogledovali svoje ogromno kraljestvo.... hm in zdej ajd ufologi ane in njihove brihtne nezemljani prste vmes sam... cist preprosto ce zna leonardo davinci sprojektirat letalo ki bi letelo, zakaj nebi tega znal en egipcan, 3000 let prej... navsezadnje vsak ki prvi nekaj naredi je enako tezko kot za nekega drugega ki prvi to naredi... pa recimo Tibetanci so imeli ogromne zmaje ki so leteli in si lahko noter dal cloveka ki jih je kontroliral... tko da letenje ni restrikcija moderne dobe..... ko pa pise da so imeli podobna letala kot mi danes pa malo dvomim saj imamo danes le en malo boljsa letala... z vsemi motorji in to... Nino, se strinjam s tabo...!Tud jaz dvomim, da so imeli moderna letala...morda so imeli še bolj moderna...tipo Star wors...! hmmm... svasta... prvic slisim tole... ej santos, res ti je mdoel podoben!! aha, zgleda da si bil v prejsnjem lajfu pol tutkich - pejt se pofockat s tem v VSE () prejsnje lajfe (v vse mozne teme o tem ) A misliš da mi je res podoben...al me hecaš !? Sorry, morda sem res brezveze odpiral to temo... naum več oblubim ! Zdaj pa se grem pofočkat v ostale omenjene teme...! sem moral it pogledat letnico rojstva Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Nino, se strinjam s tabo...!Tud jaz dvomim, da so imeli moderna letala...morda so imeli še bolj moderna...tipo Star wors...! morda na kak miselni pogon hihi mi je bila pa najbolj nora oddaja na discoveryu ko so pokazali kako enakomernose porazdeli zvok egiptovskih manter znotraj piramide popolna akustika hehe tk da vsezivo so meli tile egipcani nismo ljudje pametni sele od vceraj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 joj kok sta mukija ....zakaj pa ne santos podobnost prav neverjetna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Avtor Prijavi Deli 20. november 2005 nismo ljudje pametni sele od vceraj... Nino;to pa drži ! joj kok sta mukija ....zakaj pa ne santos podobnost prav neverjetna Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 mene pa zanima kako je umrl v letalski nesreči saj takrat pomoje še ni bilo letal moji sorodniki že od nekdaj letajo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*pikica* 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Tutankamon umrl v letalski nesreči? Antonio Vidali V svoji novi teoriji je egiptolog William Deutch prepričan, da je mladi faraon Tutankamon izgubil življenje v letalski nesreči. Pri analizi Tutankamonevega telesa so ugotovili zlom obeh golenic in še deset poškodb, značilnih za poškodbe ob letalskih nesrečah. Glavni dokaz tej teoriji naj bi bile poslikave, ki so jih egiptologi našli leta 1848 v Setijevem hramu v Abydosu, ki so prikazovali čudne mehanizme, ki jih tedaj še niso poznali. To so bila namreč moderna letala in helikopterji. Ufolog Richard Hogland trdi, da so Egipčani imeli stike z izvenzemeljskimi bitji, čeprav temu mnogi nasprotujejo. V Egiptu pa so sprejeli teorijo, da so Egipčani znali leteti in da so imeli zračna plovila podobna današnjim letalom. Vir:forum - obala.net & http://www.mladina.si/dnevnik/72617/http://sabbah.biz/mt/archives/2005/11/12/e...-visited-earth/ mah ja kai use se še bojo spomnŁi?? čez 1 mesc bodo napisaŁ že da se je utopiu...čez 22 tednov da je padu po stopnicah...sam una je pa huda: da so meŁ stike z izvenzemŁskimi bitji...haha...[pazi da res ya] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hehe jao a je res tako težko si predstavljat da bi imeli egipčani letala, sej ni treba da je neko hudo letalo na reaktivni pogon, k pele 400 potnikov, dost ena preprosta jadrilica k jo konji povlečejo v zrak pa pol mal jadra, in faraon nevešč letenja, slabo pristane... is it that hard to imagine? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Pol si je pa čist sam kriv, če ni prej dobrega jadralskega tečaja opravu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kul stiki z nezemljani. To je pa pol isto kt u stargejtu, kjer egipčanski bogovi oz. goauldi okol letajo z letečimi piramidami. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Na kocu bodo ufologi ugotovili, da so bili ti nezemljani v starem Egiptu, v bistvu Američani . Vsekakor je ufolog zelo navdušen nad serijo Stargate, v to sem več kot prepričan. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.