Skoči na vsebino

zima brez mrazu

svizec

Recommended Posts

Jaz tudi ne maram mrazu...brrrrrr...

sam odkar sem se mal zredila me sploh ne zebe več tolk...

pa zdej ne vem al nej bom zadovolna, al ne...

x;)x

moja topla-bunda-plašč-rešiteljica je še na popravilu in sedaj zmrzujem ve nem plaščku, ki je tako tenek, da se sploh ne bi čudla, če bi šla ven in ga doma pozabila :xx!:

pol kar e zime tiče: če maš noge na toplem, pol je velik lažje mraz čez dat

torej svetujem res res resssss tople čevlje...pa take, ki ne premočijo in so (če že ne do kolen) vsaj čez gležn

xsrcx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

sej to pa še 20000 plasti cunj morš met na seb pa še te zebe

bedno

mam že rajš poletje pol pa mam mir s temi oblekami pa še diham lažji na vročini.

sm enkrat skor zmrznila na -15, me sploh ni več zebl,sam še tampon sm čutila, k sem ga lih takrat mela v seb.

ironično smešno,sam strašljivo, kako ubstvo potoneš v spanec. dobr, da me je en model našu, je šel lih mimo.

še zdaj ga mam za angela, k me je takrat rešu.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

sej to pa še 20000 plasti cunj morš met na seb pa še te zebe

bedno

mam že rajš poletje pol pa mam mir s temi oblekami pa še diham lažji na vročini.

sm enkrat skor zmrznila na -15, me sploh ni več zebl,sam še tampon sm čutila, k sem ga lih takrat mela v seb.

ironično smešno,sam strašljivo, kako ubstvo potoneš v spanec. dobr, da me je en model našu, je šel lih mimo.

še zdaj ga mam za angela, k me je takrat rešu.

ja kje si pa bla, da te je nekdo našu?

xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

DeeJayTime tist let k je blo v hali tivoli.pa sm šla vn brez kartončka in nism mogla nazaj not-js butara.

ceu žur in sm hodila v enih tankih hlačah pa v kratki majci.valda sm vse notr pustila.

in pol k nism mogla več hodt po kakšni uri sm se kr nekam zavlekla in pol me sploh ni več zebl.on je pa mim pršu vprašat kok je ura,k je pa vidu,da se sploh ne odzivam, me je pa mal ogrel,tko da me je z rokami drgnu po rokah.

dala sm mu telefon od sestre k je bla v bližini,tko da me je rešu gotove smrti.

zato ne maram, da je mrzlo.

čeprov to sploh ni grozna smrt, ki ti itak toplo rata,sam ne bi pa rada od tega umrla

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Guest mačona

zaradi mene ni treba biti mraz, itak ga ne maram, itak sem v prejšnjem življenju živela v vročih krajih in bom tudi naslednjem, upam. x8Dx

no ja, ampak raje imam -5, vsaj malo sonca, da nisem čist depra in brez življenja, kot pa megla, dež, vlaga, TEMA :xx!: :xx!:

Če nau šlo drugač, bom šla v svojo gajbico na 4ih kolesih in se bom tm grela. Še mal pa se bosta zunanja in notranja temp izenačli, pol bo pa hudič :vragec:

huh ti pa si boscek ane.....najbols, da gres na enga cajceka nekam da se mal pogrejes x;)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...