svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 no ribica jst te pa prosim da nebi bla mrzla zima ker sem že danes skoraj mrzniu, al pa da vsaj mene pa moje pupike nebi zeblo v tem letnem času... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Pobožne želje. Zima brez mraza ni zima.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 mčkn nej bo mrzlo, pa snegec naj mal zapade, sam tko, da bojo cestarji vmes splužli, ko bomo mi spali, da bo varno na cesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ma kar naj bo mraz, da pocrka vsa golazen zraven tud! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 ja naj bo, amap ne prevečm, vsaj tok da bom zuni lahko biu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 uf, samd a se s tem strinjaš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 zakaj so pa sibirci in eskimi lahko pri -50 zunaj, nam je pa -10 premrzlo,da bi bili zunaj? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ..ker smo vajeni ritke vedno na toplem imeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 keri razvajenci samo men je oproščeno, ker nimam nobene podkožne izolacije Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 ja če bi jast meu tako obleko kot eskim me tut vrjetn neb zebl... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Jaz tudi ne maram mrazu...brrrrrr...sam odkar sem se mal zredila me sploh ne zebe več tolk...pa zdej ne vem al nej bom zadovolna, al ne... moja topla-bunda-plašč-rešiteljica je še na popravilu in sedaj zmrzujem ve nem plaščku, ki je tako tenek, da se sploh ne bi čudla, če bi šla ven in ga doma pozabila :xx!: pol kar e zime tiče: če maš noge na toplem, pol je velik lažje mraz čez dattorej svetujem res res resssss tople čevlje...pa take, ki ne premočijo in so (če že ne do kolen) vsaj čez gležn Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 sej to pa še 20000 plasti cunj morš met na seb pa še te zebe bednomam že rajš poletje pol pa mam mir s temi oblekami pa še diham lažji na vročini. sm enkrat skor zmrznila na -15, me sploh ni več zebl,sam še tampon sm čutila, k sem ga lih takrat mela v seb.ironično smešno,sam strašljivo, kako ubstvo potoneš v spanec. dobr, da me je en model našu, je šel lih mimo.še zdaj ga mam za angela, k me je takrat rešu. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 pa take, ki ne premočijo in so (če že ne do kolen) vsaj čez gležn ja a naj škorne obujem? ma nevem zakaj ni zima sam vhribih da se greš smučat, nam v dolini bi pa lahko dala mir, da bi se lahko okol španciral! :xx!: Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 sej to pa še 20000 plasti cunj morš met na seb pa še te zebe bednomam že rajš poletje pol pa mam mir s temi oblekami pa še diham lažji na vročini. sm enkrat skor zmrznila na -15, me sploh ni več zebl,sam še tampon sm čutila, k sem ga lih takrat mela v seb.ironično smešno,sam strašljivo, kako ubstvo potoneš v spanec. dobr, da me je en model našu, je šel lih mimo.še zdaj ga mam za angela, k me je takrat rešu.ja kje si pa bla, da te je nekdo našu? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 DeeJayTime tist let k je blo v hali tivoli.pa sm šla vn brez kartončka in nism mogla nazaj not-js butara.ceu žur in sm hodila v enih tankih hlačah pa v kratki majci.valda sm vse notr pustila.in pol k nism mogla več hodt po kakšni uri sm se kr nekam zavlekla in pol me sploh ni več zebl.on je pa mim pršu vprašat kok je ura,k je pa vidu,da se sploh ne odzivam, me je pa mal ogrel,tko da me je z rokami drgnu po rokah.dala sm mu telefon od sestre k je bla v bližini,tko da me je rešu gotove smrti.zato ne maram, da je mrzlo. čeprov to sploh ni grozna smrt, ki ti itak toplo rata,sam ne bi pa rada od tega umrla Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 uh, child ... tole je pa še hujše kot dogodivščina, ki sem jo opisala na svojem blogu... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 no naj še kdoreče da nimam jst dobrih želja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 zaradi mene ni treba biti mraz, itak ga ne maram, itak sem v prejšnjem življenju živela v vročih krajih in bom tudi naslednjem, upam. no ja, ampak raje imam -5, vsaj malo sonca, da nisem čist depra in brez življenja, kot pa megla, dež, vlaga, TEMA :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Avtor Prijavi Deli 23. november 2005 ja, najhujš je pa veter, kr ko piha te zebe, drgač sploh ni tko mrzl sem danes pogruntau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Men bi blo pa za mraz čist vseen, če se nam ne bi glih zdej centralna pokvarla Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Avtor Prijavi Deli 23. november 2005 u, to je pa hudo... upam da bote čim prej zrihtal, sicer pa mal comp navij da ti bo kuhau, pa se boš lahko lepo grela! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Če nau šlo drugač, bom šla v svojo gajbico na 4ih kolesih in se bom tm grela. Še mal pa se bosta zunanja in notranja temp izenačli, pol bo pa hudič Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Če nau šlo drugač, bom šla v svojo gajbico na 4ih kolesih in se bom tm grela. Še mal pa se bosta zunanja in notranja temp izenačli, pol bo pa hudič huh ti pa si boscek ane.....najbols, da gres na enga cajceka nekam da se mal pogrejes Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Sej bi šla, sam so vsi od doma pobegnl, jst morm pa čakat če se slučajno serviser prkaže Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.