svizec 23. november 2005 Avtor Prijavi Deli 23. november 2005 hja lih tebe so nogl dat čakat? daj se zmeni da se še mal zamenjate... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ja ne boš verjel, da me je pršla mami zamenjat in se je serviser prkazu pol v 15min njene izmene No sam važn je da je zdej toploooooo Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Štiri dni polagal tlake na dvorišču. Prezebel do kosti, seveda, ampak ko prenašaš tisti kamen, kar gre. Znosno. Zlati ribici pa prošnjo, naj se ta zadeva z napeljavo plina kljub vsemu posreči in naj jih sneg pa mraz ne prepričata v nasprotno, ker bo drugače res hud problem s to kurjavo. (Zdaj se že dva tedna švercamo s tankanjem kurilnega olja vsak tretji dan v balone pa pretakat doma pa to ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Vse bo kul, sam kupi dobro plinsko peč, da ne boš pol tko kot jst Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 No fisi dej migej, da mi nau treba dons ob 4ih zjutrej spet kidat, da bom lahko domow prsla...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 vse kaže, da je fishy zmrznila v ribniku in trenutno ne more uresničevat želja, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 vse kaže, da je fishy zmrznila v ribniku in trenutno ne more uresničevat želja, kaj pa ti traparije govoris Ne sme bit tko, ker bom mogla peski potem domov, pa moj avtotuto bo prepuscen sam sebi.... to pa mi ni vsec Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 vse kaže, da je fishy zmrznila v ribniku in trenutno ne more uresničevat želja, Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 vse kaže, da je fishy zmrznila v ribniku in trenutno ne more uresničevat želja, LOL Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 ni nč zamrznla... nesme... mora men pomagat.... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Evo ti novo fishy Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 tnx! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.