Skoči na vsebino

Rojstni dan po Luni

Janardan

Recommended Posts

Pozdravljeni,

jaz bi rabil eno pomoč in upam, da mi lahko kdo pomaga. Sem malo iskal po netu, pa nisem nič pametnega našel. Kako si lahko izračunaš rojstni dan po luni. Odločil sem se, da bom odslej raje praznoval svoj rojstni dan po luni. Če pa ima kdo možnost izračunat, bi bil zelo hvaležen. Vsaj za letos, kdaj sem ga imel, in za naslednje dve leti.

Rojen sem:

23.9.1977

9:25 zjutraj

Slovenija

Hvala za pomoč....

LP, Janardan

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx :eek:

Evo, Janardan

Letos si imel Lunarni povratek ali Lunin rd 8/11/2005, asc. Bik, Luna pa bo vedno na 10,33 Vodnarja.

Drugo leto pa bo tvoj lunin rd padel 26/11/2006, Asc. Vodnar,

Nekje sem prebrala, da Lunarni povratek vpliva predvsem na čustveno življenje.

V čartu je potrebno posebno dobro preučiti pozicijo Lune in 5. hišo, ki je naravni vladar Lune.

Za take izračune lahko uporabljaš www.astro.com, je free in kot tak nudi res ogromno :palec:

Seveda.

Pogledala sem na današnji datum in še za ta čas drugo leto, čisto zaradi primera (rojstni podatki tudi povejo, zakaj v tem času spraševalca to zanima x;)x ) .

Lunin povratek zelo uporabljajo astrologi v srednji Italiji in sicer kot prediktivno tehniko pri problemih čustvene narave.

Pri tem naredijo sinastrijo med Lp in natalnim horoskopom, kateremu dodajo tranzite.

Baje daje vse skupaj izredne rezultate. Vsaj tako je pisalo.

Hm, če znaš angleško:

Najprej se free registriraš in narediš svojo bazo podatkov.

Potem klikneš zgoraj na sredini Free Horoscopes

Ko se ti pokaže spisek z možnostimi, izbereš 13. po vrsti :Extended Chart Selection

in potem iz svoje baze podatkov

izberš kandidata in recimo kar bi ti 'računal' - Lunar Return Chart.

Btw, če nisem preveč radovedna, kaj boš s temi čarti Lunarnih povratkov? :eek: :inocent:

x:)x

praznujem svoj rojstni dan vsak dan, pa vendar ga nikoli ne praznujem

praznujem ga za ponujeno možnost, in ga ne praznujem zato ker sem še vedno tukaj

konec koncev telo je le telo, vendar vseeno nosi v sebi nekaj dragocenega in to sem jaz ponižni. ponižni in od Njega.

Jay Sri Radhe

(popravljeno)

samo enkrat na leto drugače....

sem našel Vedski koledar in sem pogledal, kaj je bilo na moj rojstni dan leta 1977... zdaj bom samo po Vedskem koledarju spremljal ta dogodek vsako leto.

LP vsem :)

Popravljeno -> Janardan

mantis: misliš v Vedskem koledarju?

Parsva Ekadashi

http://www.acbspn.com/ekadashis/parsva.htm

:)

a da imam zanimiv horoskop? ne vem no, mene horoskopi in astrologija nikoli niso kaj dosti zanimali. hmmm... kaj bo v prihodnosti me kaj dosti ne zanima, kakšen sem približno vem, ni potrebno, da se mi opisuje moje slabosti in kvalitete.... slabosti zelo dobro poznam in jih ne zanikam, kvalitet pa nimam ne vem koliko veliko.... raje bi si želel postati skromen in brez, da bi kakšne kvalitete na sebi gledal. Kaj mi bo potem horoskop... :) vse kar se bo zgodilo se bo itak moralo zgoditi, tudi če bi se želel nečemu izogniti, bo pa iz druge strani prišlo. In na koncu sem prav srečen da pride, ker tisto najslabše za mojo zmotnost je na koncu najboljše za mojo večnost....

ojej.... da ne bom preveč zafilozofiral.

lep dan

http://www.whatsthatbug.com/images/mantis_attack.jpg

kaj pa jaz.........vse planete imam na llevi strani, a to pomeni, da sem zelo samostojna?.........7.12.1979 ob 3.40 Trbovlje........je ura, ki piše v mojem rojstnem listu, vendar če sem se rodila 2 min prej, pol sem tehtnica po ascendentu, drgače pa škorpijon......vendar imam pa značilnosti obeh, res........aa ni to čudno.....................
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

(rojstni podatki tudi povejo, zakaj v tem času spraševalca to zanima x;)x ) .

..kwa pa ti po nasih pluvas?!?!! :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a da imam zanimiv horoskop? ne vem no, mene horoskopi in astrologija nikoli niso kaj dosti zanimali. hmmm... kaj bo v prihodnosti me kaj dosti ne zanima, kakšen sem približno vem, ni potrebno, da se mi opisuje moje slabosti in kvalitete.... slabosti zelo dobro poznam in jih ne zanikam, kvalitet pa nimam ne vem koliko veliko.... raje bi si želel postati skromen in brez, da bi kakšne kvalitete na sebi gledal. Kaj mi bo potem horoskop... :) vse kar se bo zgodilo se bo itak moralo zgoditi, tudi če bi se želel nečemu izogniti, bo pa iz druge strani prišlo. In na koncu sem prav srečen da pride, ker tisto najslabše za mojo zmotnost je na koncu najboljše za mojo večnost....

:palec: :palec: Za takega mladca imaš kar dobro filozofijo. :palec:

• 8 months later...

:palec: :palec: Za takega mladca imaš kar dobro filozofijo. :palec:

trudim se, da bi lahko drugače živel, kot zdaj živim.

letos imam rojstni dan na 4. september.

V čartu je potrebno posebno dobro preučiti pozicijo Lune in 5. hišo, ki je naravni vladar Lune.

Riby72 a te čist mal popravim, verjetno škrat. xrolleyesx

Luna je naravni vladar 4 hiše, to je rakova hiša, vladar pete hiše je sonce.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...