Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ni bilo podatka, koliko je težka in koliko meri, mlada je pa 24 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Da nis ti men neki Požar Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ni bilo podatka, koliko je težka in koliko meri, mlada je pa 24 let To sm jst. Pa 25 sm stara. Sam ne okol govort. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 To sm jst. Pa 25 sm stara. Sam ne okol govort. A bi se poročila z mano??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 A bi se poročila z mano??? Joj, pa jst sm res vsem všeč. Na, kle maš cifro 1521, pa se v vrsto za razgovor postav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 no vsaj za nekaj je ta tema dobra- pikica je dobila zaročenca. Sej ne morm verjet, ej. To sm si opolnoči zaželela, da b me kdo oženu letos, pa se mi je že ta pru dan v letu uresničl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Drnovšek dobil hčerko nad naslov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Sej ne morm verjet, ej. To sm si opolnoči zaželela, da b me kdo oženu letos, pa se mi je že ta pru dan v letu uresničl. Kaj te še vse čaka letos... Huh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Sej ne morm verjet, ej. To sm si opolnoči zaželela, da b me kdo oženu letos, pa se mi je že ta pru dan v letu uresničl. Mega hehe js sem se tud skor poročil letos paa je še dolgo leto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kaj to koga briga, yxz^#&%×ß lp Njegovega sina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 A je on tle na forumu. Si sam za njega to temo odpru??? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kaj te še vse čaka letos... Huh... In? Kdaj, kje, kako, zakaj? Dejva tle hit spedenat, preden si premisliš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 A je on tle na forumu. ???http://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_dontknow.gif mogoče Marsa kaj vehttp://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,109557 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 drnovšek na luninen forumu???!!! ja, valda... fajn, da tip ni imel s tem problemom. tok fajn, da je za poudarit. mal ga bodo mediji zdaj mal jebal s tem. politiki generalno težko stojijo za svojimi dejanji. je že del stroke... Drnovšek, res, kapo dol!!! ---> (še) jaz sem čist šokirana.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 drnovšek na luninen forumu???!!! ja, valda... jaz sem čist šokirana..Zakaj bi ne bil, časa ima dovolj, družba je pa tudi super http://www.delo.si/images/iman/pb_drnjosesmeje_dejanjavornik-doc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Če ni njega, bi pa Nana lahko bila http://www.apz-tt.si/e107_plugins/coppermine_menu/albums/Zagorje_9_7_2004/Zagorje%2010.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sej to pa cist verjamem! ----------Joj, pa jst sm res vsem všeč. Na, kle maš cifro 1521, pa se v vrsto za razgovor postav. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Meni se zdi pa butasto, ko zdaj vsi o tem govorijo. Pa kaj koga briga, če ima hčerko nekje. najbolj kretensko se mi je pa zdelo prej, ko je novinarka na POPu vprašala Drnovška "se govori, da imate hčerko blabla..." Ko da je pri frizerju, ne pa da vodi dnevnik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Meni se zdi pa butasto, ko zdaj vsi o tem govorijo. Pa kaj koga briga, če ima hčerko nekje. najbolj kretensko se mi je pa zdelo prej, ko je novinarka na POPu vprašala Drnovška "se govori, da imate hčerko blabla..." Ko da je pri frizerju, ne pa da vodi dnevnik!Jaz sem izvedel na RTV dnevniku, tam je izpadlo čisto človeško Se mi pa fajn zdi, da jo je odkril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ---------Meni se zdi pa butasto, ko zdaj vsi o tem govorijo. Pa kaj koga briga, če ima hčerko nekje. najbolj kretensko se mi je pa zdelo prej, ko je novinarka na POPu vprašala Drnovška "se govori, da imate hčerko blabla..." Ko da je pri frizerju, ne pa da vodi dnevnik! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ---------Free, živiš na Luni ali na Marsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Men se pa Drnovšek smili ker je bolan.Pa ne mislim duševno ampak telesno.Bogi Ni bilo podatka, koliko je težka in koliko meri, mlada je pa 24 let Svaka čast Stane.Dobr s ns nategnu.hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Men se pa Drnovšek smili ker je bolan.Pa ne mislim duševno ampak telesno.Bogi Meni se pa zdi, da je odkril zase tudi zdravilo, ne le hčerke.Čisto prerojeno mi deluje zadnje čase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Meni se pa zdi, da je odkril zase tudi zdravilo, ne le hčerke.Čisto prerojeno mi deluje zadnje čase Maš prov.Res se mu je stanje popravilo.Razlog verjetno tiči v tem ker se je preselil vn iz tega trušča v naravo, kjer ma mir, se sprošča in kjer si povni moči. Drgač pa vidim da je še zmeraj bolan(še zmer se ne more popolnoma sprostiti) in dvomim da bo kandidiral za podalšanje staža predsednika republike.Še ta staž sem zdi daj bol furov na sceno:al bom predsednik al pa lahk umrem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.