Skoči na vsebino

Drnovšek dobil hčerko

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 94
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kandidiral bo sigurno, zakaj bi ne in tudi gladko dobil, si mislim.

Ne vem Stane ne vem.Sej se lahk motm itak.Sam mam tak filing da se bo zdej ustalil pa šu pisat kake knjige v smislu spominov in filozofskih misli.Gnezdek si je najdu(zavetje), zdej pa še naprej dokler bo šlo...Jeba je ta politka...dušo ti požre

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Meni se zdi pa butasto, ko zdaj vsi o tem govorijo. Pa kaj koga briga, če ima hčerko nekje. najbolj kretensko se mi je pa zdelo prej, ko je novinarka na POPu vprašala Drnovška "se govori, da imate hčerko blabla..." Ko da je pri frizerju, ne pa da vodi dnevnik!

Sem pogledal posnetek pogovora, pa ne najdem tega "se govori, blablabla.."

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...32_16087716.php

Je imel še kakšen intervju :8):

Je še premlad za penzijo, do sto mu pa tudi še skoraj polovica fali x:)x

Itak daj premlad sam če vse težje prenašaš pritiske in držiš vajete je mal teško.Zdravje je pa itak vse na tem svetu.

Že prej se mi je zdel da slab prenaša stres.Leta pa leta tega ni dlih fajn.Čeprov mu gre zadne cajte na bol

Ja, pr Domančiču se zdrav, zato bo to tko verjetn

Ubistvu je to sam kost folku. on je predsednik ona svetovno znana glasbenica, se fajn sliš, ne

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Ja, pr Domančiču se zdrav, zato bo to tko verjetn

Ubistvu je to sam kost folku. on je predsednik ona svetovno znana glasbenica, se fajn sliš, ne

Mah tip je že vse probov.Pr ns doma je bla enkrat ena Ukrajinka k se tut bav z tem zadeva.Je tut nega zdravla.Je dobra kolegica od moje mat.Ona zdrav na podlagi tega kar vid pr človeku.Pa eno zdravilno vodo ma tut.Sam ne vem imena, sm pozabu.Jest sm jo sam bežno videl in pozdravil, ker ne maram da ljudje vrtajo po men ker me boli to.

Jest mislm da ga nov dom gor dviguje.

Men se pa Drnovšek smili ker je bolan.Pa ne mislim duševno ampak telesno.Bogi :sori:
x?x :o|o: ... se zavedam, da je to 'moj problem', če poskočim, kadar kaj takega preberem ali slišim... ampak - četudi je res bolan (ali se ti morda samo zdi ali si morda samo slišal... whatever)... a je to kakšna podpora človeku? bolnemu naprimer (če bi že zares bil)?... ga to dviga, mu daje moči, vere vanj?... če bi bil ti bolan, bi si želel, da bi se ljudem smilil, da bi vate zrli s pogledom 'bogi, kakšen revež je. kako slabo zgleda. joj, kako se mi smili'...?

enivej... mi je všeč, da je odkrito spregovoril o tem, da ima hči in jima želim, da nadoknadita čimveč zamujenega xcrossfingx ... všeč mi je tudi, da se čustveno (sicer še bolj plaho) bolj odpira, kar ga zagotovo dela tudi bolj ranljivega, vendar verjetno dobro dene njegovemu xsrcbumx

prov nč ne pomaga, itak

kako se on počuti pa kako zgleda je itak čist ločeno, človk je pa isti,zanimiv ne kako pol folk različno gleda na stvari. Zihr morjo bit taki ljudje ful močni, da se ne ozirajo na grde stvari, k jih folk prijavla in ostanejo zvesti seb, ene pa to potolče, če te kej skrbi zihr zboliš,vsaj js sm tko naštimana,da vse nase pol prenesem

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

x?x :o|o: ... se zavedam, da je to 'moj problem', če poskočim, kadar kaj takega preberem ali slišim... ampak - četudi je res bolan (ali se ti morda samo zdi ali si morda samo slišal... whatever)...

Vem da je tko Mateja

... a je to kakšna podpora človeku? bolnemu naprimer (če bi že zares bil)?... ga to dviga, mu daje moči, vere vanj?... če bi bil ti bolan, bi si želel, da bi se ljudem smilil, da bi vate zrli s pogledom 'bogi, kakšen revež je. kako slabo zgleda. joj, kako se mi smili'...?

Človek ki je bolan potrebuje podporo in oporo.In to je bil namen mojega pisanja.

.?

enivej... mi je všeč, da je odkrito spregovoril o tem, da ima hči in jima želim, da nadoknadita čimveč zamujenega xcrossfingx ... všeč mi je tudi, da se čustveno (sicer še bolj plaho) bolj odpira, kar ga zagotovo dela tudi bolj ranljivega, vendar verjetno dobro dene njegovemu xsrcbumx

Toj 1A.Zakaj bi skrival kaj.

saj vem, da ne, Indigo... samo sem vseeno napisala... mogoče zato, ker srečujem veliko ljudi, ki mislijo, da je to, da se jim nekdo smili, kakšna posebno človeška vrlina in potem s tem prihajajo pred bolne, obubožane, take, ki doživljajo kaj težkega, smrt bližnjega naprimer... in jim s tem čisto nič ne pomagajo, kvečjemu obratno... pomilovanje ni sočutje... saj veš, da je vse to energija, ki vpliva... če z vsem vplivamo drug na drugega, zakaj ne bi vplivali tako, da bi drug drugemu bili v podporo...

saj vem, da ne, Indigo... samo sem vseeno napisala... mogoče zato, ker srečujem veliko ljudi, ki mislijo, da je to, da se jim nekdo smili, kakšna posebno človeška vrlina in potem s tem prihajajo pred bolne, obubožane, take, ki doživljajo kaj težkega, smrt bližnjega naprimer... in jim s tem čisto nič ne pomagajo, kvečjemu obratno... pomilovanje ni sočutje... ko sem sama letala po onkološki, sem si najmanj od vsega želela srečat koga, ki sem se mu smilila... v veliko podporo pa mi je bilo, če je imel takrat kdo tako odprto srce in toliko poguma, da mi je iskreno z veseljem zrl v oči in rekel, da je vesel, da me vidi, šel z mano na kofe in se pogovarjal sproščeno... saj veš, da je vse to energija, ki vpliva... če z vsem vplivamo drug na drugega, zakaj ne bi vplivali tako, da bi drug drugemu bili v podporo...

Itak.Bolnemu človeku morš dat energijo ne mu jo jemat.Jest najbolj popizdim ko se nekomu en smil(na ta tvoj opisan način) pa je on še večji revež od nega.

Pa najbolj popizdim k en začne(ponavad svoji punci, al pa punca svojmu tipu):kva pa tko slabe volje?Kva pas tko brez energije?Kva pa tko otožno gledaš.....namest da bi bil tih pa povedov en vic....

Guest sstane
jaz sem bolj z marsa tako, da sem sprva zastopla nekaj povsem drugega :o|o: :o|o: :o|o: potem sem poštekala da ni nobene finte. tip mi je kul x:Dx , tak pomirjen. punca tudi fajn. vse dobro! xcrossfingx xcrossfingx

x:Dx x;)x :palec:

...sej ma kar lustno hcerko! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aja :O:

men se pa zdi, da ima tako koščen obraz :o|o: xrolleyesx

..men so take vsec... take stroge poteze... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aja :O:

men se pa zdi, da ima tako koščen obraz :o|o: xrolleyesx

Ja po njem se je vrgla. Oba sta suha.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...