Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 aja men se pa zdi, da ima tako koščen obraz Zdaj pa vemo, kakšne so Cashyu všeč, hehe. Če se vama zdi koščena, potem pa ne vem, kako bi vaju opisal (cashy, tanaja*). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 tako folk.......naše Zagorje je zgleda že legendarno, mamo pevce, iz slovenske scene, predsednika, zdej pa še njegovo hčer.ja sej je res luštna Nana, smo smo skupaj k pevskim hodile............pa še nč zafnana ni kot jaša..ki je važič Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hja, res, da sem suh, samo nimam pa koščenega obraza ona ima pa res obraz po očetu... ki je btw videt zelo utrujen in 15 let starejši, kot v resnici je Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 http://www.delo.si/images/iman/pb_drnjosesmeje_dejanjavornik-doc.jpghttp://www.apz-tt.si/e107_plugins/coppermine_menu/albums/Zagorje_9_7_2004/Zagorje%2010.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Zdaj pa vemo, kakšne so Cashyu všeč, hehe. Če se vama zdi koščena, potem pa ne vem, kako bi vaju opisal (cashy, tanaja*). :lol: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 OK...Jaz sem za. Kdo bo pa priča? Pa kdo naju bo ženil? Wh, klinc, bol, daj ebrez prič, če se kej zalom. ..men so take vsec... take stroge poteze... aja, pol sm jst edina sumoborka, na katero čist šiziš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Menda ji je mama povedala za očeta http://www.direkt.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 mah a jaz hodim po našem mestu z zavezanimi očmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 A mislite da je res šele zdaj izvedel da ima hčerko????Pomojem so to bolj fore, saj skoraj vsakdo ve koliko otrok ima, razen če res nisi neki jaki jebač... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Si videla, kaj se ji vrti po glavi http://www.direkt.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ma briga me Stane v bistvu, sam je vsa tale tema nekam hecna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ne straši me, kaj če še jaz katero dobim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 joooj Stane bi vam rad sam povedal, a ma raklamo na njihovi strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 joooj Stane bi vam rad sam povedal, a ma raklamo na njihovi straniDaj no, malo predigre ne škodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Xenia - ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 klinc, vse kozorogovsko zafrknem a? sam da je ta dečva v tem mestu doma pa skoraj soseda le kje sem potem jaz vsak dan je sedaj vprašanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 zakaj a ma irokeza? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 glede na to kolk velik kraj je tole, bi blo čist vseeno ... sej ne zato, ker je pač njegova hči kakorkoli... ampak te dečve jst še nisem videla, mogoče pa je v resnici drugačna mi smo kot mestece Gogi (al krkoli je že), vsi poznamo vse in vemo vse... očitno jaz ne spadam zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ne bi se čudil, če bi se izkazalo, da je Janez dodobra predelal knjige o Anastaziji, hihi!Ne verjamem pa, da pri tem imela kaj zraven tudi zdrava sol, čeprav je Stanči tudi zelo koščenči.Moram pogledati, če je na tem forumu kakšna tema s komentarji o njegovem načrtu za rešitev Kosova. Janez D. , Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ne verjamem pa, da pri tem imela kaj zraven tudi zdrava sol, čeprav je Stanči tudi zelo koščenči.Kateri organ ni podvržen niti hujšanju niti debeljenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Anede, tale naš Drnovšek... zdej mi je prav v užitek spremljat, ko končno nekaj počne, haha kaj češ boljšga, niti volitve še niso tako blizu, da bi bil tak preobrat logičen zgleda da od kar je začel pečt svoj kruh... Sstane, ti si strokovnjak za to, a morda je zdravo sol?... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hja nevem, ane bolje pozno kot nikoli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Sstane, ti si strokovnjak za to, a morda je zdravo sol?... 100% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ni bilo podatka, koliko je težka in koliko meri, mlada je pa 24 let Upam da je dobra bejba. Bože ne daj da izgleda kot fotr tist žalosten majmunface. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.